fbpx

Als ik meer uren in een dag had...

– Basically elke ondernemer die ik spreek

Hi there!

Ik ben Shelley Barendregt en ik word ontzettend blij van structuur en systemen. Mijn mailbox zal nooit 500 ongelezen e-mails bevatten en mijn laptop is netjes geordend in mapjes en categorieën. Regelmatig help ik vriendinnen en collega’s met dingen zoals hun inboxen opschonen of hun kledingkasten ordenen. Structuur, organisatie, discipline – that’s my thing!

Mijn verhaal

In 2014 begon ik bij de start-up en online health community Fitgirlcode en hebben we het from scratch opgebouwd tot een wereldwijde community van meer dan 250.000 vrouwen. Vanaf het moment dat ik oprichtster Aranka van der Voorden ontmoette, wist ik dat ik dit avontuur met haar wilde aangaan. Mijn structuur en organisatie waren erg welkom in de chaos van een beginnende onderneming. Inmiddels sta ik bekend om mijn precisie, overzicht en bijzonder geordende natuur. Geen zooitje on my watch. 😉

Met een achtergrond in Communicatie & Media en een master in Persuasive Communication, ontwikkelde ik bij Fitgirlcode sales talenten en marketing expertise. Daarnaast houd ik mij graag bezig met growth hacking en kan ik heel blij worden van goede e-mail content. Via mijn netwerk kom ik veel ondernemers tegen die ontzettend creatief zijn, maar wel wat structuur kunnen gebruiken. Mijn handen jeuken dan om hen te helpen orde in de chaos te scheppen. Heel vaak zeiden ze tegen me: “het lijkt me zó fijn om iets van jouw structuur te hebben, dat kan ik wel gebruiken!”. Zo ontstond het idee voor Hashtag Lifegoals. Want die structuur, die kan iedereen hebben. Met de juiste systemen en basis kun jij gestructureerd worden, ook als je de grootste chaoot ever bent. Echt waar!

Ben jij dit?

Let me guess:

– Je hebt de beste ideeën, maar te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren.
– Je zou willen dat je soms meer focus zou hebben, omdat je continue nieuwe ideeën hebt voor je business.
– Het ordenen van je ideeën en prioriteiten is niet je sterkste kant, waardoor je soms lang aan iets kunt werken wat uiteindelijk niet het meeste oplevert.
– Je bent regelmatig tijd kwijt aan het zoeken naar bestanden op je laptop, het bij elkaar zoeken van je bonnetjes voor de administratie, het vinden van je sleutels, etc.

Dat is niet gek, omdat jij barst van de creativiteit, inspiratie en ondernemersspirit. Maar doordat je (nog) geen systemen in plaats hebt, verspil je je tijd aan onnodige dingen. Tijd die zo kostbaar is voor het groeien van jouw business!

Ik wil je helpen om blijvende structuur aan te brengen in jouw business. Structuur die ervoor gaat zorgen dat jij meer tijd overhoudt voor wat er echt toe doet. Ben jij er klaar voor om jouw business naar een hoger level te tillen?

Wekelijks structuur tips ontvangen?​
Elke week deel ik gratis tips & tricks over structuur, time management en productiviteit. Schrijf je hieronder in om ze in je inbox te ontvangen!

Wil je met mij in contact komen? Klik dan hier.