fbpx
Plan your profit
Het stappenplan om nu écht je omzetdoel te behalen

Ging het eerste kwartaal wel prima, maar heb je niet de omzet behaald die je nu eindelijk eens wilde bereiken? Had je een hoop plannen, maar is daar in realiteit weinig van terecht gekomen, omdat je het al druk zat had? Je weet dat je iets zal moeten veranderen om in Q2 wel je (omzet)doelen te behalen, maar hoe is nog een raadsel.

Daar kun je NU iets aan doen. In de Plan your Profit Masterclass kom jij erachter of jouw verdienmodel past bij jouw ideale werkweek, ga je jouw werkprocessen slimmer en tijdbesparend inrichten en krijg je een solide plan om stapsgewijs naar je omzetdoel te werken. Deze (eenmalige) online masterclass is voor elke ondernemer die haar bedrijf serieus neemt en het volgende kwartaal met een kick-ass plan wil gaan aanpakken.

Na de masterclass heb jij:

 • Een stappenplan om je omzetdoel te behalen
 • Een verdienmodel dat past bij jouw ideale werkweek
 • Inzicht en overzicht in de manier waarop je het slimst kan werken
 • De know-how hoe je jouw tijd zo effectief mogelijk gebruikt
 • Alles wat je nodig hebt om meer omzet te draaien
 • Een Excel template waarmee je inzicht hebt in de voortgang van jouw financiële doelen

Dit is wel voor jou als jij...

– Het zat bent om dezelfde resultaten te blijven halen (hoe goed ze ook zijn) omdat je wéét dat er meer in zit
– Er klaar voor bent om het vanaf nu naar een hoger niveau te tillen
– Niet gillend weg rent bij het idee om dingen anders aan te pakken maar juist toe bent aan een frisse blik en kijk op je business
– Je cijfers concreet durft te krijgen zodat je ermee kunt gaan werken
Heel duidelijk wilt hebben wat je kunt en moet doen om je omzet te gaan verhogen

Als jij je in bovenstaande punten herkent, hebben we jou er heel graag bij. Maar deze masterclass is niet voor iedereen.

Dit is niet voor jou als jij...

– Niet per se je omzet wilt groeien en het prima vindt zo
– Geen zin hebt om +- 1,5 uur van je tijd vrij te maken om aan je bedrijf te werken
– Na de masterclass niet daadwerkelijk je plan gaat uitvoeren en alles wat je hebt geleerd laat liggen
– Een investering van €87 (ex btw) in jouw droomomzet te duur vindt 

Details
 • Zet donderdag 26 maart om 10:00 in je agenda
 • De Plan your Profit Masterclass is online, dus te volgen vanuit je eigen huis
 • We doen deze masterclass eenmalig live. Daarna ontvang je de replay en slides zodat je het altijd terug kunt kijken
 • Kun je er niet bij zijn? Dat is niet erg! Je kunt het met de replay en slides volledig achteraf volgen (wanneer je vooraf een ticket scoort)
 • Het duurt +- 1,5 uur en er is de mogelijkheid om live vragen te stellen tijdens de Q&A
 • Een ticket kost €87 excl. BTW
 • Je hebt na de masterclass een heel concreet en duidelijk stappenplan wat je kunt en moet doen om het volgende kwartaal (en alle daarna) meer omzet te behalen

Reviews

Wie zijn wij

Als er één ding zeker is, dan is het wel dat wij als structuurfanaten iets essentieels in elkaar herkenden vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten. Waar Lola ondernemers helpt om inzicht en overzicht te krijgen in hun cijfers door hun administratie goed in te richten, helpt Shelley ondernemers om hun werkprocessen voor hen te laten werken en zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van hun tijd. Allemaal met hetzelfde doel: zodat je je business kunt groeien, oftewel meer omzet kunt draaien.

Beiden werken we met ondernemers die serieus met hun business aan de slag zijn, maar nét een beetje inzicht missen hoe ze het naar het volgende niveau tillen. Lola is een kei op het vlak van cijfers en haalt met een paar klikken op de knop magische inzichten uit Excel, Shelley ziet al snel waar jij tijd ‘lekt’ en hoe je veel meer kunt halen uit jouw uren op een dag.

Daar bloeide een idee op… Wat als wij de krachten bundelen?

We geloven er namelijk allebei sterk in dat jij met de juiste inzichten alles kunt bereiken. Maar je hebt een stappenplan nodig. Want die omzetdoelen, die halen zichzelf niet. 😉 Daar zal jij werk in moeten stoppen. Als je weet aan welke knoppen je moet draaien om een bepaald resultaat te halen, wordt het allemaal ineens een stuk makkelijker, simpeler en leuker. Die inzichten willen wij je helpen bereiken. 

Daarom geven wij de Plan your Profit Masterclass. De tools die we je geven zijn al door honderden ondernemers succesvol gebruikt. Het is zonde als jij blijft doorploegen terwijl een andere, slimmere manier binnen handbereik is. 

Ben jij erbij?

F.A.Q.

We doen het eenmalig live, maar het is geen probleem als je er 26 maart niet bij kunt zijn. Je krijgt namelijk achteraf de replay video (zonder limiet of einddatum) en de slides zodat je de volledige masterclass later zelf kunt doen. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, is de masterclass gewoon te volgen!

Je krijgt uiterlijk een dag van tevoren jouw persoonlijke link in je inbox om de masterclass online bij te wonen. Dit kun je dus lekker vanaf de bank of jouw kantoor doen.

Ja, je krijgt een replay (video) van de masterclass én je krijgt de slides van ons. Dit kun je zonder limiet of einddatum terugkijken, zodat je het altijd achter de hand hebt.

Als jij er live bij bent, kun je al jouw vragen stellen in de chat. Deze beantwoorden we graag voor je tijdens de Q&A.

Wil jij je omzetdoelen gaan behalen?