Je bent uitgenodigd, Kato

Creëer meer tijd om áán je bedrijf te werken

Je zit vol met ideeën waarmee je jouw bedrijf en omzet verder kan doen groeien. Regelmatig zet je het op je to do lijst voor die week om er ein-de-lijk eens mee aan de slag te gaan. Jij droomt er namelijk van om consistent 20k, 30k of 40k per maand om te zetten.

Maar hoe groot je voornemen ook is, het schuift elke keer weer door naar het lijstje van volgende week.. Je komt er simpelweg niet aan toe omdat je zo ontzettend veel te doen hebt.

Je bent de hele dag bezig met je klanten helpen, mails beantwoorden, van afspraak naar afspraak vliegen en tussendoor ook nog proberen zichtbaar te zijn op social media (met de nadruk op ‘proberen’, want meestal kom je daar ook niet eens aan toe).

Je verzuipt in het werk. Je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter en zelden voel je je voldaan over wat je hebt afgekregen. Want hoe hard je ook werkt, er is altijd nog zóveel te doen..  

Je bent het overzicht en de grip op alles wat je moet doen aardig kwijt. Je hebt al tig keer lijstjes gemaakt en geprobeerd iets van overzicht te creëren, maar uiteindelijk eindigt het weer in chaotische dagen waarin je keihard werkt en jezelf ’s avonds afvraagt wat je nou eigenlijk hebt gedaan die dag.

Het is doodzonde dat al jouw ideeën blijven liggen,

want je wéét dat je er meer omzet mee kan draaien

Het is doodzonde dat al jouw ideeën blijven liggen, want je wéét dat je er meer omzet mee kan draaien

Jouw business loopt al flink goed, klanten weten je te vinden en je vraagt je af hoe je ze allemaal in je agenda past.

Maar je weet ook dat je met alle plannen die je in je hoofd hebt, nog véél meer zou kunnen bereiken. Jouw ambitie is grenzeloos. 

Dus hou je jezelf al een tijdje voor dat het binnenkort écht rustiger wordt. En dat je écht beter gaat plannen vanaf nu. Zodat je eindelijk weer verder kan groeien met je bedrijf en je omzet.

Maar als dat de oorzaak was geweest, was het probleem allang opgelost.

Dan was je nu allang niet meer gestresst geweest over alles dat je nog moet doen en zat je ’s avonds niet gefrustreerd en onvoldaan op de bank.

Ik ga je helpen om in één dag meer tijd te creëren om AAN je bedrijf te werken

27 oktober · 10 ondernemers · offline

Na de CEO Dag..

Aranka bereikt meer omzet in de helft van de tijd

"Shelley helpt me met het organiseren van mijn ondernemersbrein, zodat Ik mijn plannen met rust, regelmaat & structuur kan uitvoeren."

“Shelley is een structuur ninja met een passie voor het makkelijker maken van onnodig ingewikkelde processen. Ze heeft mijn team productiever gemaakt door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Hierdoor realiseren we meer omzet in de helft van de tijd. Wil jij meer bereiken met je team of heb je zelf behoefte aan structuur en wil je meer doen in minder tijd? Dan moet je bij Shelley zijn.”

Aranka van der voorden, business coach - pretty ambitious

Laten we samen in 1 dag meer tijd creëren, Kato

Op de CEO Dag gaan we aan de slag met..

Ik ben een Rotterdamse, dus je kan rekenen op een ‘niet lullen maar poetsen’-vibe. 😉 Even vertaald: je gaat praktisch en concreet aan de slag. Inspiratie is leuk, maar alles valt of staat met de toepassing ervan.

Na de CEO Dag weet je precies waar jouw tijd in moet zitten om van jouw bedrijf een geoliede machine te maken. 

Zodat jouw tijd weer zit in wat er écht toe doet en de rest geautomatiseerd of in minimale tijd geregeld is. 

Praktische details

Wat houdt de CEO Dag in?

Hashtag Lifegoals

Ik hoor je denken..

"Ik heb echt geen tijd om een hele dag ergens heen te gaan"

And I feel you. Al mijn klanten zijn namelijk ondernemers die heel erg veel te doen hebben en geen tijd hebben. 😉 

Alleen.. Dat is precies het probleem waar aan gewerkt moet worden.

Het blijft een vicieuze cirkel: geen tijd hebben om tijd te maken. Dus je moet ergens een bewuste keuze gaan maken om daaruit te stappen en iets te doen dat je tijd oplevert in plaats van kost.

Dat is hetzelfde bij ondernemers die hun geld besteden aan een business coach omdat ze niet genoeg geld verdienen. 

Je moet er eerst iets in investeren (in tijd of geld) om een ander resultaat te krijgen (in tijd of geld).

Nu laat je kansen en omzet liggen met elk idee dat op de plank blijft liggen vanwege tijd tekort. En je kan ook niet bepaald spreken van plezier in je dagen; je bent meestal gestresst, gefrustreerd en onvoldaan

In één dag kunnen we al veel meer bereiken dan je nu voor mogelijk houdt of dat je ooit zelf voor elkaar zou krijgen in die tijd.

Als je maar één dag vrij weet te maken (met wat schuiven en duwen), zorgen we er samen voor dat je daarna al direct meer uur per week extra overhoudt om áán je bedrijf te werken.

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"Dankzij Shelley ben ik écht moeiteloos gaan ondernemen en voel ik me niet meer gestrest."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis

Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

NICOLE NAGELGAST, EIGENAAR WEBSHOP - THE ADVENTURE BOOK

Voor wie is de CEO Dag?

Tips voor jaarplan ondernemers

Veelgestelde vragen

Nee, ik organiseer deze dag eenmalig. Normaal gesproken doe ik dit alleen voor klanten die al een programma of traject bij mij volgen. Dus als jij je herkent in de teksten op deze pagina, dan is het de moeite waard om te verzetten wat je de 27e hebt. 

Ik weet overigens dat het herfstvakantie is en er dus ook (kleine) kindjes thuis zijn, maar wellicht is er een lieve oma/opa/vriendin/buur/etc die een paar uurtjes wil oppassen terwijl jij aan de groei van je bedrijf werkt?

Ja, zeker. Als je al dingen uitbesteed of al het een en ander geautomatiseerd hebt, maar merkt dat je meer tijd zou willen om je bedrijf en omzet verder te doen groeien, dan is de inhoud absoluut relevant voor je. In mijn ervaring kan het namelijk áltijd efficiënter. 😉 

Ook is het juist prettig als je al iets uitbesteedt, want dan kan je nog sneller resultaat merken van de CEO Dag, doordat we o.a. kijken naar hoe je de samenwerking met anderen sneller en makkelijker laat verlopen.

Of je dus al wel of niet een team hebt – als je meer tijd nodig hebt om áán je bedrijf te werken, is de CEO Dag voor jou.

We kijken naar jouw ideale situatie in je bedrijf en waar jij (meer) tijd aan zou willen besteden. Om dat mogelijk te maken, identificeren we de tijdlekken in je bedrijf en gaan we concreet aan de slag om die op te lossen. 

We hebben het o.a. over hoe jij in jouw business kan automatiseren, delegeren en optimaliseren zodat je snel veel tijd bespaart, die jij kan gebruiken om je bedrijf en omzet verder te doen groeien. 

Je gaat naar huis met een concreet actieplan en weet dan precies wat je moet doen om meer tijd over te houden per week.

De CEO Dag is voor 10 ondernemers die een (grotendeels) online dienst verlenen, zoals coaches, marketeers, adviseurs/trainers, fotograven of stylisten. Of voor ondernemers die een goedlopende webshop runnen.

Ze draaien allemaal minstens €6000-€7000 omzet per maand en hebben als doel om consistent 20k, 30k of 40k per maand om te zetten. 

Ze zijn allemaal rete ambitieus en hebben torenhoge ambities. Dat gecombineerd met een ijzeren drive, maakt ze een force to be reckoned with. 

Iedereen in de groep is toe aan serieus opschalen, maar zonder zichzelf over de kop te werken. 

We komen samen op een inspirerende, lichte en groene locatie op 12km afstand van Utrecht. De locatie is zowel goed bereikbaar met de auto (er is een eigen parkeerterrein) als met het OV (3 min lopen vanaf de bushalte).