Gratis Webinar

Slimmer Werken: Bespaar 8-20 uur per week

Vliegen je dagen voorbij? Had je veel meer willen doen op een dag en klap je die laptop onvoldaan dicht? In deze gratis online masterclass ontdek je waar tijd en omzet in je bedrijf lekt en wat je kunt doen om daar een einde aan te maken. Zelfs (of misschien juist 😉 ) als jij de grootste chaoot ever bent. Deze tips om slimmer te werken kan elke drukke ondernemer gebruiken!

Herken jij dit?

Je hoeft niet altijd uitgeblust & overwhelmed te zijn.

In dit gratis webinar help ik je om meteen tijd te besparen op je dagelijkse taken en weer te genieten van de vrijheid die je hebt als ondernemer.

Webinar tijd slimmer werken ondernemer

Na deze gratis masterclass weet jij:

Sommige dagen lijken met twee keer knipperen met je ogen voorbij te gaan. Je dag begint met een hoofd vol ambitieuze plannen. Vol goede moed klap je je laptop open en gaat aan de slag. 

Vandaag ga je écht knallen en die to do lijst wegwerken. Het gaat even goed, totdat je inbox volloopt, klanten om je aandacht vragen en je oneindige to do lijst alleen maar langer wordt..

Voordat je het in de gaten hebt is er weer een dag voorbij, is van je plannen niets terechtgekomen en klap je moe maar niet voldaan je laptop dicht. Je bent de hele dag druk bezig geweest, maar het voelt nog steeds alsof je niet genoeg hebt gedaan.

Ik weet hoe het is.

Nu werk ik op een manier waarop ik wél al die plannen kan uitvoeren in de uren die ik heb, zonder stress.

Je lekt tijd en omzet en als je er niets aan doet, verandert er ook niets. Dan blijft het ‘druk druk druk’ en ben jij overwhelmed en gestresst.

Laat dit de eerste stap zijn die je neemt om weer vrijheid te ervaren in je bedrijf en alles van je to do lijst af te strepen.

In deze gratis masterclass op 12 juli om 9:00 help ik je om tijd te winnen in de dagelijkse taken en efficiënter en slimmer te werken. Ben jij erbij? Schrijf je dan hieronder in!

Tess van Bolhuis

content coach - Let’s Get Real

Ik heb net je webinar gekeken and I LOVE IT. Het is een no nonsense, waardevol en pakkend webinar. Waar zit het probleem + er is echt meer mogelijk. Dat aangevuld met waardevolle inzichten, goede voorbeelden en concrete vragen/tips waar mensen mee aan de slag kunnen. Goed bezig Shelley!

Nicolette

Adviseur Communicatie & Public Affairs

Veel dank nogmaals voor het webinar vanmorgen! Het was positief, professioneel, praktisch (PPP ;-)) en bevatte veel nieuwe inzichten. Ik ga er graag mee aan de slag. 

Dorien Camps

auteur & oprichter - bossy

Net je webinar gekeken terwijl ik in de tuin van ons vakantiehuisje aan zee zit.

Ik ben zo blij dat ik hier tijd voor gemaakt hebt. Je info is waardevol, to the point en praktisch. Oké, ik had hoge verwachtingen, maar die heb je meer dan ingelost! Topper.

"Busy is not your purpose"

- Sophia joan

Veelgestelde vragen

Reserveer voor de zekerheid 1,5 uur in je agenda, dan komt het helemaal goed!

Er zal een replay komen die je tot 2 dagen na het webinar kunt terugkijken. De ervaring leert echter dat je er véél meer waarde uithaalt wanneer je er live bij bent, dus blok dit uurtje in je agenda. Je haalt er minstens 5 uur weer aan tijdwinst weer uit. 

Ik help je meer tijd, focus en omzet creëren in je drukke ondernemersbestaan. Dit webinar is ideaal als jij het altijd te druk hebt en je to do lijst niet meer afkrijgt elke week. 

Webinars hebben een flink slechte reputatie gekregen door ondernemers die je gouden bergen beloven en vervolgens 2-3 uur lang alleen vage ’tips’ geven en vertellen over hun successen. Zo werk ik niet. Het belangrijkste vind ik dat mijn webinar échte waarde bevat, concrete tips, voorbeelden en stappen die je direct toe kunt passen om efficiënter te werken. Ik geloof in kennis delen en dat doe ik met je in mijn webinar. We gaan ‘niet lullen maar poetsen’ zoals we dat in Rotterdam zeggen. 😉

Meer tijd tips voor ondernemer
Gratis webinar meer tijd

Even voorstellen

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Om mij heen zie ik andere ondernemers struggelen met het slim plannen en efficiënt gebruik maken van hun tijd. Hun hoofd loopt over van ideeën en de to do lijst loopt over van taken. 

Efficiënt en gestructureerd werken was altijd al één van mijn sterke kanten. In 2017 ontdekte ik hoe dit voor de snelgroeiende start-ups waar ik werkte een gamechanger was. Sindsdien help ik drukke ondernemers om ook meer uren vrij te maken.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom help ik met Hashtag Lifegoals ondernemers om hun bedrijf en werkwijze slimmer in te richten zodat je meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en het doen groeien van je bedrijf en omzet.

In dit webinar help ik je om meer tijd en omzet te creëren in je drukke bedrijf. Ben je erbij? 

Joyce

Ondernemer

Inspirerend en toegankelijk webinar met praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Robin Herrewijnen

webshop eigenaar & sport coach- robin hoop

Zo de moeite waard om te luisteren! Geen fluff, alleen praktische tips! Ik ben fan!

Isabelle

ONDERNEMER

Heel erg waardevol. Helder uitgelegd en lekker gestructureerd, hou ik van.

Juul

ONDERNEMER

Heel duidelijk verhaal en super waardevol! Thanks Shelley.