Grip op je Planning

dag 3: Efficiëntie boost

Hey!

Ben je klaar voor een flinke boost in je productiviteit?

Vandaag bespreken we een van de meest gestelde vragen die ik krijg: hoe werk je zo efficiënt mogelijk en haal je het meeste resultaat uit je uren? Yes, ik geef je al mijn hacks die je productiviteit een enorme boost gaan geven! 

Je gaat leren hoe je gebruik maakt van deadlines, interval beloningen en het tracken van je tijd. Ook weet je na het kijken van de video hoe je grote taken behapbaar maakt en ermee omgaat als je zorgvuldige planning toch net iets anders loopt dan verwacht.

Scroll naar onder om de video en opdrachten te bekijken. Heel veel succes! 

bekijk de video

DOWNLOAD DE OPDRACHTEN

spread productivity

Ik heb deze gratis challenge speciaal gemaakt voor drukke ondernemers zoals jij, om je te helpen een realistische planning te maken die je wel met gemak volhoudt. Zodat jij elke dag met een voldaan gevoel je laptop dichtklapt en iedere week met laserfocus naar je doelen toewerkt. 

Daarom ben ik heel benieuwd wat jij van de challenge vindt! ⚡️ Ik zou het heel tof vinden als je je ervaringen met me deelt op socials. Tag me op Instagram op @hashtag.lifegoals of stuur me een DM! 

Happy planning!

Pretty Productive planner inkopen