Grip op je Planning

dag 4: leren & verbeteren

Hey!

Ben je klaar voor de laatste dag van de Grip op je Planning challenge?

Wat goed dat je al zo ver gekomen bent! Vandaag gaan we het hebben over een ondergewaardeerd, maar mega belangrijk onderdeel van je planning: de weekreflectie. Door te reflecteren, leer je namelijk van zowel je successen als je verbeterpunten.

Ik ga je leren hoe je productief reflecteert, wat de belangrijkste reflectievragen zijn en hoe je omgaat met onvoltooide taken, zodat je voldaan je werkweek afsluit.

Scroll naar onder om de video en opdrachten te bekijken. Heel veel succes!

bekijk de video

DOWNLOAD DE OPDRACHTEN

En nu?

Je hebt een goede start gemaakt met de challenge, maar de meeste planningen zie ik mislukken omdat ze niet verbonden zijn aan je grotere doelen. 

Hoe zorg je ervoor dat wat je wekelijks en dagelijks doet, bijdraagt aan de doelen die je op maand- en jaarbasis wilt halen? Alleen op die manier zorg je namelijk dat je full-focus je doelen bereikt en je niet terugvalt in je oude gewoontes – lees: een eindeloze to do lijst, gevoel van overwhelm en stress en onvoldaan zijn over wat je hebt gedaan op een dag.

Omdat jij deze challenge tot het einde hebt gevolgd en het dus écht anders wil gaan doen, heb ik voor jou iets heel gaafs.

aanbieding: plannen als een pro training

Krijg de kennis én skills om een realistische planning te maken waarmee je je doelen haalt en al je werk af krijgt.

Speciaal voor jou: investeer binnen 24 uur en krijg €30,- korting en toegang tot mijn exclusieve how-to library!

spread productivity

Ik heb deze gratis challenge speciaal gemaakt voor drukke ondernemers zoals jij, om je te helpen een realistische planning te maken die je wel met gemak volhoudt. Zodat jij elke dag met een voldaan gevoel je laptop dichtklapt en iedere week met laserfocus naar je doelen toewerkt. 

Daarom ben ik heel benieuwd wat jij van de challenge vindt! ⚡️ Ik zou het heel tof vinden als je je ervaringen met me deelt op socials. Tag me op Instagram op @hashtag.lifegoals of stuur me een DM! 

Happy planning!

Pretty Productive planner inkopen