Grip op je Planning

dag 3: Efficiëntie boost

Hey!

Ben je klaar voor een flinke boost in je productiviteit? 

Vandaag bespreken we een van de meest gestelde vragen die ik krijg: hoe werk je zo efficiënt mogelijk en haal je het meeste resultaat uit je uren? Yes, ik geef je al mijn hacks die je productiviteit een enorme boost gaan geven! 

Je gaat leren hoe je gebruik maakt van deadlines, interval beloningen en het tracken van je tijd. Ook weet je na het kijken van de video hoe je grote taken behapbaar maakt en ermee omgaat als je zorgvuldige planning toch net iets anders loopt dan verwacht.

Scroll naar onder om de video en opdrachten te bekijken. Heel veel succes! 

bekijk de video

DOWNLOAD DE OPDRACHTEN

win de
plannen als een pro training
t.w.v. €147,-

Klaar om je productiviteit echt een enorme boost te geven? Dan heb ik iets mega leuks voor je! Onder de deelnemers van de Grip op je Planning challenge verloot ik namelijk exclusieve, gratis toegang tot mijn Plannen als een Pro training

Met deze training wordt je écht de baas over je planning. ⚡Je leert stap voor stap hoe je met dagelijkse to do’s naar je maand- en jaardoelen toewerkt. Geen stress, overwhelm en ellenlange to do lijsten meer, maar iedere dag een realistische planning die logisch voelt en makkelijk vol te houden is. 

zo maak je kans

Deel je deelname aan de Grip op je Planning challenge in een Instagram Story en tag mij op @hashtag.lifegoalsHoe vaker je post, hoe meer kans je hebt. Meedoen kan t/m zondag 13 maart 2022. Op maandag 14 maart contacteer ik de winnaar.

Schaf je in de tussentijd de Plannen als een Pro training al aan? No problem: je maakt nog steeds net zoveel kans als de rest en krijgt je aankoopbedrag gewoon teruggestort als je wint.

Social media cursus