Online Trainingen

vind de oplossing voor meer tijd in jouw bedrijf

waar kan ik je mee helpen?

Het kiezen van de juiste training begint bij jou en het unieke vraagstuk in je business. Klik hieronder op jouw struggle, probleem of wens, dan verwijs ik je naar de training die je erbij gaat helpen.

planning

Doelen

productiviteit

Structuur

Tips voor jaarplan ondernemers

efficiënt ondernemen met trello training

Mis je overzicht in je bedrijf, loop je constant achter de feiten aan en zoek je regelmatig naar die ene losse post-it met dat geniale idee? Heb je al tig organisatietools geprobeerd, maar heb je niet de rust of tijd om urenlang uit te vogelen waarom anderen er toch zo’n fan van zijn?

In de training leer je in 4 modules met bite-sized video’s alles wat je moet weten als ondernemer om Trello optimaal in te zetten voor je bedrijf. Haal meer omzet uit je leads, manage je projecten, to do’s en ideeën en laat alles samenkomen op één overzichtelijke plek vanuit waar je werkt. 

Na de training:

plannen als een pro training

In de training leer je alles wat je moet weten om een kickass planning te maken die je ook écht vol kunt houden en die haalbaar is. Waarbij je niet langer overschat wat je kunt doen maar daadwerkelijk al je to do’s afkrijgt.

Je volgt de Plannen als een Pro training in 10 korte modules van ongeveer 5 tot 15 minuten per stuk. Bij de modules horen opdrachten die je in een werkboek downloadt. Ook krijg je de (fysieke) Pretty Productive planner t.w.v. €27,95 cadeau bij de training. 

Na de training:

meer keuzehulp, please!

Heb je een andere vraag of wens, of overleg je graag op welke manier jij het beste meer tijd en rust in je bedrijf creëert? Ik help je graag! Neem contact op via de onderstaande knop, dan ontvang je snel persoonlijk bericht.