School of Freedom

Je komt al heel lang tijd tekort, en regelmatig neem je jezelf voor om daar binnenkort écht iets aan te doen. Na dit project, na deze klant, na die deadline wordt het rustiger en dan kan je ernaar kijken… 

Je hebt jezelf al tig keer voorgehouden dat je er nu écht mee aan de slag gaat om meer tijd te creëren. Maar op de een of andere manier komt er altijd iets tussendoor.

Ad hoc klusjes voor je klanten, een onverwachte aanvraag die je wel heel graag wil doen, brandjes om te blussen.

De dagen vliegen voorbij en je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter. Je werkt elke dag veel meer uren dan je zou willen en zit regelmatig ’s avonds en in het weekend achter je laptop.

Die vrijheid die je als ondernemer zou moeten hebben? Daar merk jij he-le-maal niks van. :’) Spontaan het terras op of een dag áán je bedrijf werken in een koffietentje is er niet (of te weinig) bij; je hebt altijd nog zoveel werk te doen. 

De vrijheid om te doen waar je op dat moment zin in hebt is er niet.
Daarvoor is er teveel te doen.

Pak deze nazomer het probleem bij de oorzaak aan, zodat je daarna vol energie er tegenaan kan en ruim op tijd ready bent voor de december drukte. 

In de School of Freedom leer je wat er nodig is om in jouw bedrijf (blijvende) vrijheid te creëren. Met welke veranderingen jij alle tijd hebt om te werken aan je bedrijf EN een fijne werk-privé balans hebt. 

Zodat je wél in de ochtend rustig kunt opstarten met een momentje voor jezelf. Of op een vrijdagmiddag spontaan het terras opduikt met een vriendin. Of geniet van quality time met je partner en/of gezin en in de natuur. 

Wil jij meer tijd en vrijheid in je business? Laten we dan samen aan de slag gaan.

Na de school of freedom weet jij...

En dat voor maar €47,- ex btw 🙂

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Wat ga je doen:

Week 1

iDEALE WERKWEEK VS. NU

Hoe ziet jouw ideale werkweek en jouw ultieme werk-privé balans eruit? We maken jouw droomscenario concreet, zodat we de praktische stappen kunnen gaan maken die nodig zijn om daar te komen. Hier leg je de basis voor de rest van het programma.

Week 2

tIJDSinDELING PT. 1

Om je tijd beter in te kunnen delen, moet je eerst weten waar je uren nu verloren gaan. Er zitten goudmijnen van waardevolle informatie verstopt in je huidige tijdsindeling.. Die gaan we samen ontdekken!

week 3

TIJDSinDELING PT. 2

Je leert hoe je jouw tijd moet indelen om je ideale scenario te bereiken. Hoeveel tijd moet er zitten in de dagelijkse terugkerende taken, en hoe zorg je ervoor dat er óók genoeg tijd is voor het werken aan je bedrijf?

week 4

FOCUS & OVERZICHT

Veel drukke ondernemers hebben last van een gebrek aan focus en overvloed aan afleiding. Er komt altijd overal iets tussendoor. Ik laat je graag zien hoe dit voor jou nooit meer een issue hoeft te zijn. 🙂

Week 5

BUSY MINDSET

Als jouw hoofd in de ‘druk druk druk’-modus blijft, zal je het nooit rustiger krijgen. Je tijd tekort is zeker niet alleen met een mindset shift opgelost, maar zonder kom je er ook niet. Daarom zorgen we er in deze laatste week voor dat jouw nieuwe vrijheid blijvend is!

Praktische details:

Veelgestelde vragen

Zeker! Alle weken kun je makkelijk inhalen, dus als je er even tussenuit bent, geeft dat helemaal niets. De inhoud blijft gewoon online, dus je kan de School of Freedom helemaal op jouw tempo volgen. Al raad ik natuurlijk wel aan om de week meteen daarna in te halen, zodat je niet het hele programma mist. 😉  Het programma is zo gemaakt dat iedereen het kan volgen, ondanks eventuele vakanties of drukkere periodes die tussendoor komen.

In ongeveer 60-75 minuten per week kun je de inhoud luisteren en de opdrachten maken. Daarnaast is er elke week een live Q&A van 30 minuten om de inhoud goed te implementeren en er nog dieper op in te gaan. Dus in totaal ben je rond de 1,5 tot 1,75 uur per week kwijt wanneer je alles goed doet. Kleine tijdsinvestering als je bedenkt dat je er uren aan vrijheid voor terugkrijgt!

Na deze zomer weet jij precies welke stappen je moet zetten om ervoor te zorgen dat jij meer vrijheid hebt als ondernemer. Vrijheid zie ik in twee dingen terugkomen:

1) Vrijheid in uren, zodat je ook kan werken áán je bedrijf in plaats van elke dag alleen de ‘moetjes’ af proberen te vinken (en dat niet eens voor elkaar krijgen omdat het er teveel zijn).

2) Vrijheid in vrije tijd, zodat je spontaan een vrijdagmiddag het terras op kan duiken of ’s ochtends eerst een momentje voor jezelf hebt voor de dag begint. Terwijl je bedrijf gewoon op de automatische piloot verder loopt.

Ik weet zeker dat je na de School of Freedom al meer uren overhoudt én weet hoe je daar meer en meer van maakt.

Je krijgt elke week op maandag een exclusieve podcast waarin ik alle inhoud behandel en de opdrachten met je bespreek. De opdrachten krijg je ook in een werkboek aangeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. De live Q&A’s zijn in Zoom. Alles wordt ook geüpload in de online Academy, zodat je alles terug kunt luisteren en kijken.

Elke week zal er een live Q&A in Zoom zijn waarin je me al je vragen mag stellen. 

Je betaalt eenmalig €47,- exclusief btw voor het hele programma van 5 weken. Je houdt hier toegang toe, ook na het aflopen van de school. Je zit daarna nergens aan vast, het is een eenmalig bedrag.

Voorlopig ga ik dit alleen deze nazomer doen. 🙂 Wie weet doe ik het volgend jaar nog eens, maar dat weet ik nog niet. En dan ben je weer een jaar verder, hou jij het vol om nog zo lang het zó druk te hebben?

Niet alleen maar 'moetjes' afvinken

Laat ik mezelf even voorstellen: ik ben Shelley Barendregt en mijn grootste drive is om álles uit het leven te halen. Niet elke dag alle ‘moetjes’ afvinken en de drukte overleven, maar aan al je ambities werken en je droomleven leiden.

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik haar bedrijven van A tot Z heb geoptimaliseerd en zag hoeveel tijd en energie dat – voor iedereen – opleverde, viel het laatste puzzelstukje op zijn plek: dit is wat ik elke dag wil doen. Ik wil hier nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien leer ik experts hoe ze 8 tot 20 uur per week besparen in hun bedrijf door efficiëntere workflows en slimmer te werken.

Zodat jij weer genoeg tijd hebt voor jezelf, én voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. 

Ik zie veel ondernemers zich voornemen om het na de vakantieperiode écht anders aan te gaan pakken, maar vervolgens weer overwhelmed worden door de hoeveelheid werk die op ze afkomt. Waardoor er uiteindelijk keer op keer niets verandert. Terwijl zij steeds moeier en overwerkter worden.

Daarom help ik creatieve online ondernemers in de School of Freedom om hun tijd tekort nu once and for all op te lossen. Doe jij mee?