Jullie zijn uitgenodigd, Iris, Ann-Sophie en Scarlett

Creëer meer tijd om jullie bedrijf en omzet verder te groeien

Jullie hebben meer dan genoeg ideeën waarmee jullie je bedrijf en omzet zou kunnen verdubbelen. Regelmatig zetten jullie het op je to do lijst om er ein-de-lijk eens mee aan de slag te gaan. Jullie dromen er namelijk van om consistent 20k, 30k of 40k per maand om te zetten.

Maar hoe groot jullie voornemen ook is, het schuift elke keer weer door naar volgende week, en die erna, en die erna.. Jullie komen er maar niet aan toe. 

Jullie zijn de hele dag bezig met jullie klanten helpen, mails beantwoorden, van afspraak naar afspraak vliegen en tussendoor ook nog proberen zichtbaar te zijn op social media (met de nadruk op ‘proberen’, want vaak komen jullie daar ook niet eens aan toe).

Jullie agenda is ramvol. Jullie to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter en zelden voelen jullie je voldaan over wat jullie hebben afgekregen. Want hoe hard jullie ook werken, er is altijd nog zóveel te doen..  

Jullie zijn het overzicht en de grip op alles wat je moet doen aardig kwijt. Jullie hebben al tig keer lijstjes gemaakt en geprobeerd iets van overzicht te creëren, maar uiteindelijk eindigt het weer in chaotische dagen waarin jullie keihard werken en jezelf ’s avonds afvragen wat jullie nou eigenlijk hebben gedaan die dag.

Het is doodzonde dat al jullie ideeën blijven liggen,

want jullie wéten dat jullie er meer omzet mee kunnen draaien

Het is doodzonde dat al jouw ideeën blijven liggen, want je wéét dat je er meer omzet mee kan draaien

Jullie business loopt behoorlijk goed, klanten weten jullie te vinden en jullie vragen je regelmatig af hoe jullie ze allemaal in jullie agenda moet passen.

Maar jullie weet ook dat je met alle plannen die je in je hoofd hebt nog véél meer zou kunnen bereiken. Jullie ambitie is limitless. 

Dus houden jullie jezelf al een tijdje voor dat het binnenkort écht rustiger wordt. En dat je écht beter gaat plannen vanaf nu. Zodat jullie eindelijk weer verder kunnen groeien met jullie bedrijf en omzet.

Maar als het vanzelf over zou gaan, was het probleem allang opgelost.

Dan waren jullie nu allang niet meer gestresst geweest over alles dat je nog moet doen en zaten jullie ’s avonds niet gefrustreerd en onvoldaan op de bank.

Ik ga jullie helpen om in één dag meer tijd te creëren om weer aan alle plannen te werken die jullie bedrijf en omzet doen exploderen

23 februari · kleine, exclusieve groep · offline

CEO dag

Na de CEO Dag..

Aranka bereikt meer omzet in de helft van de tijd

"Shelley helpt me met het organiseren van mijn ondernemersbrein, zodat Ik mijn plannen met rust, regelmaat & structuur kan uitvoeren."

“Shelley is een structuur ninja met een passie voor het makkelijker maken van onnodig ingewikkelde processen. Ze heeft mijn team productiever gemaakt door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Hierdoor realiseren we meer omzet in de helft van de tijd. Wil jij meer bereiken met je team of heb je zelf behoefte aan structuur en wil je meer doen in minder tijd? Dan moet je bij Shelley zijn.”

Aranka van der voorden, business coach

Laten we samen in 1 dag meer tijd creëren, IRIS, ANN-SOPHIE EN SCARLETT

Op de CEO Dag gaan we aan de slag met..

Jullie kunnen rekenen op een ‘niet lullen maar poetsen’-vibe. 😉 Even vertaald vanuit het Rotterdams: jullie gaan praktisch en concreet aan de slag. Inspiratie is leuk, maar alles valt of staat met de toepassing ervan.

Na de CEO Dag weten jullie precies waar jullie tijd in moet zitten om van House of Weddings een geoliede machine te maken. 

Zodat jullie tijd weer zit in wat er écht toe doet en de rest geautomatiseerd of in minimale tijd geregeld is. 

Praktische details

Wat houdt de CEO Dag in?

Ik hoor jULLIe denken..

"Ik heb echt geen tijd om een hele dag ergens heen te gaan"

And I feel you. Al mijn klanten zijn namelijk ondernemers die heel erg veel te doen hebben en geen tijd hebben. 😉 

Alleen.. Dat is precies het probleem waar aan gewerkt moet worden.

Het blijft een vicieuze cirkel: geen tijd hebben om tijd te maken. Dus jullie moeten ergens een bewuste keuze gaan maken om daaruit te stappen en iets te doen dat jullie tijd oplevert in plaats van kost.

Dat is hetzelfde bij ondernemers die hun geld besteden aan een business coach omdat ze niet genoeg geld verdienen. 

Je moet er eerst iets in investeren (in tijd of geld) om een ander resultaat te krijgen (in tijd of geld).

Nu laten jullie kansen en omzet liggen met elk idee dat op de plank blijft liggen vanwege tijd tekort. En jullie kunnen ook niet bepaald spreken van plezier in je dagen; jullie zijn meestal gestresst, gefrustreerd en onvoldaan

In één dag kunnen we al veel meer bereiken dan jullie nu voor mogelijk houden of dat jullie ooit zelf voor elkaar zouden krijgen in die tijd.

Als jullie maar één dag vrij weten te maken (met wat schuiven en duwen in jullie agenda’s), zorgen we er samen voor dat jullie daarna al direct meer uur per week extra overhouden om áán jullie bedrijf te werken en jullie omzet te doen groeien.

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"Dankzij Shelley ben ik écht moeiteloos gaan ondernemen en voel ik me niet meer gestrest."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis

Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

NICOLE NAGELGAST, EIGENAAR WEBSHOP - THE ADVENTURE BOOK