Je bent uitgenodigd, Stefanie

Creëer meer tijd om je bedrijf en omzet verder te groeien

Je hebt meer dan genoeg ideeën waarmee je jouw bedrijf en omzet zou kunnen verdubbelen. Regelmatig zet je het op je to do lijst om er ein-de-lijk eens mee aan de slag te gaan. Jij droomt er namelijk van om consistent 20k, 30k of 40k per maand om te zetten.

Maar hoe groot je voornemen ook is, het schuift elke keer weer door naar volgende week, en die erna, en die erna.. Je komt er maar niet aan toe. 

Je bent de hele dag bezig met je klanten helpen, mails beantwoorden, van afspraak naar afspraak vliegen en tussendoor ook nog proberen zichtbaar te zijn op social media (met de nadruk op ‘proberen’, want vaak kom je daar ook niet eens aan toe).

Je agenda is ramvol. Je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter en zelden voel je je voldaan over wat je hebt afgekregen. Want hoe hard je ook werkt, er is altijd nog zóveel te doen..  

Je bent het overzicht en de grip op alles wat je moet doen aardig kwijt. Je hebt al tig keer lijstjes gemaakt en geprobeerd iets van overzicht te creëren, maar uiteindelijk eindigt het weer in chaotische dagen waarin je keihard werkt en jezelf ’s avonds afvraagt wat je nou eigenlijk hebt gedaan die dag.

Het is doodzonde dat al jouw ideeën blijven liggen,

want je wéét dat je er meer omzet mee kan draaien

Het is doodzonde dat al jouw ideeën blijven liggen, want je wéét dat je er meer omzet mee kan draaien

Jouw business loopt behoorlijk goed, klanten weten je te vinden en je vraagt je regelmatig af hoe je ze allemaal in je agenda moet passen.

Maar je weet ook dat je met alle plannen die je in je hoofd hebt nog véél meer zou kunnen bereiken. Jouw ambitie is limitless. 

Dus hou je jezelf al een tijdje voor dat het binnenkort écht rustiger wordt. En dat je écht beter gaat plannen vanaf nu. Zodat je eindelijk weer verder kan groeien met je bedrijf en je omzet.

Maar als het vanzelf over zou gaan, was het probleem allang opgelost.

Dan was je nu allang niet meer gestresst geweest over alles dat je nog moet doen en zat je ’s avonds niet gefrustreerd en onvoldaan op de bank.

Ik ga je helpen om in één dag meer tijd te creëren om weer aan alle plannen te werken die je bedrijf en omzet doen exploderen

23 februari · kleine, exclusieve groep · offline

CEO dag

Na de CEO Dag..

Aranka bereikt meer omzet in de helft van de tijd

"Shelley helpt me met het organiseren van mijn ondernemersbrein, zodat Ik mijn plannen met rust, regelmaat & structuur kan uitvoeren."

“Shelley is een structuur ninja met een passie voor het makkelijker maken van onnodig ingewikkelde processen. Ze heeft mijn team productiever gemaakt door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Hierdoor realiseren we meer omzet in de helft van de tijd. Wil jij meer bereiken met je team of heb je zelf behoefte aan structuur en wil je meer doen in minder tijd? Dan moet je bij Shelley zijn.”

Aranka van der voorden, business coach

Laten we samen in 1 dag meer tijd creëren, Stefanie

Op de CEO Dag gaan we aan de slag met..

Je kan rekenen op een ‘niet lullen maar poetsen’-vibe. 😉 Even vertaald vanuit het Rotterdams: je gaat praktisch en concreet aan de slag. Inspiratie is leuk, maar alles valt of staat met de toepassing ervan.

Na de CEO Dag weet je precies waar jouw tijd in moet zitten om van jouw bedrijf een geoliede machine te maken. 

Zodat jouw tijd weer zit in wat er écht toe doet en de rest geautomatiseerd of in minimale tijd geregeld is. 

Praktische details

Wat houdt de CEO Dag in?

Ik hoor je denken..

"Ik heb echt geen tijd om een hele dag ergens heen te gaan"

And I feel you. Al mijn klanten zijn namelijk ondernemers die heel erg veel te doen hebben en geen tijd hebben. 😉 

Alleen.. Dat is precies het probleem waar aan gewerkt moet worden.

Het blijft een vicieuze cirkel: geen tijd hebben om tijd te maken. Dus je moet ergens een bewuste keuze gaan maken om daaruit te stappen en iets te doen dat je tijd oplevert in plaats van kost.

Dat is hetzelfde bij ondernemers die hun geld besteden aan een business coach omdat ze niet genoeg geld verdienen. 

Je moet er eerst iets in investeren (in tijd of geld) om een ander resultaat te krijgen (in tijd of geld).

Nu laat je kansen en omzet liggen met elk idee dat op de plank blijft liggen vanwege tijd tekort. En je kan ook niet bepaald spreken van plezier in je dagen; je bent meestal gestresst, gefrustreerd en onvoldaan

In één dag kunnen we al veel meer bereiken dan je nu voor mogelijk houdt of dat je ooit zelf voor elkaar zou krijgen in die tijd.

 

Als je maar één dag vrij weet te maken (met wat schuiven en duwen in je agenda), zorgen we er samen voor dat je daarna al direct meer uur per week extra overhoudt om áán je bedrijf te werken en je omzet te doen groeien.

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"Dankzij Shelley ben ik écht moeiteloos gaan ondernemen en voel ik me niet meer gestrest."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis

Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

NICOLE NAGELGAST, EIGENAAR WEBSHOP - THE ADVENTURE BOOK