Gratis masterclass

Maximize your productivity

Doelen stellen is makkelijk, maar ze halen als drukke ondernemer met alles wat er elke dag op je afkomt, dát is de uitdaging. 

Ontdek hoe jij als ondernemer je productiviteit maximaliseert en je to do lijst elke dag afkrijgt, waardoor je al je doelen haalt. Maar wel mét rust in je hoofd, overzicht en laserfocus.

In deze gratis masterclass laat ik je zien hoe je een realistische planning maakt waarmee je meer gedaan krijgt, je x10 meer voldaan voelt na een dag werken, en je eindeloze to do lijst eindelijk achter je laat.

 

Je werkt keihard, maar je to do lijst wordt alleen maar langer ipv korter..

En die huge ambitious doelen? Die lijken vaak verder dan dat je zou willen 😅

 

Je maakt wel eens een planning en probeert ‘m te volgen, maar er komen elke dag weer tienduizend ad hoc dingen tussendoor waardoor het altijd anders loopt dan verwacht. 

Na een dag werken voel je je onvoldaan, omdat je keihard werkt, maar er nog steeds zoooveel te doen is. 

Soms denk je zelfs “wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?!”, terwijl je de hele dag bezig bent geweest.

 

Je zou zo graag je to do lijst eens helemaal afkrijgen.

Je wil meer gedaan krijgen in minder tijd, je ein-de-lijk eens voldaan voelen na een dag werken en meer tijd om aan je eigen groeiplannen te werken.

In deze gratis masterclass deel ik mijn tested & proven methode met je die al meer dan 600 klanten hebben gebruikt waardoor je je productiviteit maximaliseert en je to do lijst elke dag afkrijgt. Mét rust in je hoofd, overzicht en focus.

Ik heb mijn bedrijf de afgelopen jaren met 430% gegroeid, doordat mijn planning ervoor zorgt dat ik alles gedaan krijg wat ik wil en aan de juiste dingen werk om mijn doelen te halen.

Terwijl ik minder werk; maar ik vink elke dag mijn to do lijst af. 

In de masterclass ga ik je laten zien hoe. Ik deel mijn methode met je voor een realistische planning die je easypeasy blijft volgen en die ervoor zorgt dat je je to do lijst én je big goals crusht.

Zo krijg je elke dag alles af, ook als er van alles tussendoor komt, én werk je aan je grotere lange termijn doelen.

 
Gratis tips productiviteit
Productiever zijn ondernemer

Na deze masterclass weet je:

In deze gratis masterclass deel ik mijn methode met je hoe je je productiviteit verdubbelt en elke dag je to do lijst afkrijgt, met rust in je hoofd, overzicht, en focus.

Kitty heeft weer focus op haar doelen

"Ik kan veel makkelijker bepalen welke acties echt prioriteit hebben"

“Ik was altijd druk met veel dingen. Doordat ik steeds heen en weer ging tussen verschillende acties, was het ook druk in mijn hoofd. Ondanks dat realiseerde ik niet altijd mijn doelen. 

Nu heb ik mijn doelen kunnen vertalen in acties en kan ik makkelijker bepalen welke acties echt prioriteit hebben, zodat ik de focus op mijn doelen houd. Heel fijn!”

kitty leemreize, consultant voor (effectief) samenwerken - qlaver4

Fien heeft weer controle over haar tijd

"Door mijn tijd efficiënt in te delen heb ik meer tijd over voor wat er toe doet"

“Je hebt me geleerd dat ik veel meer controle heb over mijn eigen tijd dan ik zelf dacht. Ik liet me telkens overspoelen door to do lijstjes die met de dag langer werden. Altijd had ik het gevoel dat ik achter de zaken aan rende. Ik leerde mijn aandacht verdelen over de belangrijke en minder belangrijke taken. Door tijd efficiënt in te delen en zo de to do lijst te tackelen heb ik echt meer tijd over om te doen wat ik graag doe.”

fien moeyaert, webshop eigenaresse - funky monkey

Dit laat ik je zien:

Ik krijg elke dag mijn to do lijst af en hou tijd over om te werken áán mijn bedrijf

waardoor mijn business continu blijft groeien: in omzet, maar ook in vrijheid

Dat is niet altijd zo geweest (eerder het tegenovergestelde 😂).

Vroeger maakte ik in een notitieboekje eindeloze to do lijstjes. Als de pagina vol was, begon ik op de volgende bladzijde weer met alles wat ik nog niet had afgestreept. Zo verhuisden sommige to do’s weken of zelfs maanden mee naar het volgende lijstje zonder dat ze ooit gedaan werden..

Ik was het zat om onvoldaan en gefrustreerd mijn laptop af te sluiten na een dag werken en probeerde tientallen planners en methodes uit. Nergens vond ik dé manier die volledig voor mij werkte. 

Daarom heb ik alles wat wél werkte gecombineerd en daar over de jaren heen mijn eigen productiviteitshacks en stappen aan toegevoegd die ik ontdekte toen ik steeds sneller meer gedaan kreeg. 

Het resultaat is een methode die voor iedere (creatieve) ondernemer werkt en waarmee iedere ondernemer (hoe chaotisch je ook bent 😉) een productivity powerhouse wordt.

Al mijn klanten, van starter tot gevorderde, van chaoot tot structuurfan, gebruiken deze methode en krijgen veel meer gedaan dan voorheen en sluiten 10x meer voldaan de dag af.

En de methode werkt voor jou ook, daar ben ik van overtuigd.

In deze gratis masterclass laat ik je zien hoe je een realistische planning maakt die je easypeasy volhoudt, en waarmee je je productiviteit verdubbelt. Ben je erbij? 

Productiviteit ondernemer

Jessie heeft meer rust in haar dagen

"Ik heb meer overzicht en minder stress"

“Voorheen werkte ik wel met to do lijstjes, maar eigenlijk zat er geen overzicht in en liet ik mij vooral leiden door de chaos van de dag en te volle planningen. Shelley gaf mij concrete tips hoe ik mijn planning beter kan indelen en opbreken en kan werken met doelen en prioriteiten waaruit dan compactere to do lijsten volgen. Hierdoor heb ik meer overzicht en minder stress!”

Jessie de Booij, Content Marketeer - DigiJes

Hoe productiever zijn ondernemer

Veelgestelde vragen

De masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Daarin deel ik 3 sleutels naar een realistische planning die je ook echt blijft volgen, ontdek je hoe je makkelijk je prioriteiten scherp krijgt en overzicht houdt, en leer je mijn methode om elke dag je to do lijst af te krijgen.

Deze masterclass is voor iedere ondernemer die meer gedaan wil krijgen in minder tijd, zijn of haar productiviteit wil verdubbelen en ook tijd wil hebben om aan de ideeën te werken die je bedrijf verder doen groeien.

Nu overschat je vaak hoeveel je kan doen op een dag. Hoe hard je ook werkt, het lijkt alsof je to do lijst alleen maar langer wordt in plaats van korter.

Je voelt je het grootste deel van de tijd onvoldaan, omdat je keihard hebt gewerkt, maar nog steeds niet af hebt wat je wilde. Soms denk je zelfs “wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?!”, terwijl je de hele dag bezig bent geweest.

Je doet 100 dingen door elkaar en dat geeft onrust en stress, want je komt overal tijd voor tekort. Je wil van alles, maar hebt geen overzicht waar te beginnen en wat je volgende stap moet zijn.

Hoe je ook probeert om je planning wel te volgen, er komen altijd ad hoc dingen tussendoor, waardoor je afgeleid raakt en niet gedaan krijgt wat je wilt.

Het maakt niet uit wat je doet met je bedrijf; of je nou een online ondernemer bent, een fysieke locatie hebt, een webshop of heel iets anders.. Goed van onze tijd gebruik maken is voor iedere ondernemer met groei ambities ontzettend belangrijk.


Geloof het of niet, maar ik heb met mijn methode menig planning-haters weten te bekeren. 😉 Ze zeiden dat ze het daarna zelfs LEUK vonden! (Can you imagine? 😜)

Planning niet leuk vinden heeft meestal te maken met dat je planning nog niet voor je werkt. Natuurlijk is het demotiverend als je ‘m nooit haalt of na een paar uur al niet meer kan volgen.

Wanneer je echter op deze manier gaat plannen en elke dag je to do lijst afkrijgt.. Dan werkt het bijna verslavend. 🙂

Ik zou je daarom aanraden om echt naar de masterclass te komen. Er valt nog zoveel meer uit je bedrijf te halen wanneer jij je tijd goed inzet!

Als je me al langer volgt, heb je misschien gezien dat ik veel in Trello doe. Maar, omdat er zó veel over Trello te vertellen en uit te leggen is, heb ik daar een andere gratis masterclass voor gemaakt: ‘Trello voor ondernemers: maximaliseer jouw business efficiency & groei’.

 

Als je dus specifiek op zoek bent naar tips om Trello te gebruiken als ondernemer, kun je je beter inschrijven voor die masterclass. In deze masterclass heb ik het niet over Trello.

Yes, no problem. Als je je aanmeldt, krijg je achteraf automatisch een opname toegestuurd die je dan nog 2 dagen kan terugkijken. Daarna is hij wel écht offline, daar maak ik geen uitzondering in.

Ik heb mijn methode zelf gebundeld in mijn eigen Pretty Productive planner, maar de methode is overal mee te gebruiken. 

Met een leeg notitieboek kan je er al mee aan de slag, of met de tool of planner naar jouw keuze. De methode is niet per se gebonden aan de planner of een tool.

Wat ik deel in de masterclass is het beste toe te passen door mensen die full-time ondernemen, maar je kan zeker iets van de stappen implementeren als je nog deels in loondienst werkt en daarnaast je eigen bedrijf aan het opzetten bent. Voel je welkom om mee te doen, ik weet zeker dat je er iets uithaalt waarmee je je tijd beter kan besteden voor de groei van jouw bedrijf.