Content Machine

in 2 uur van last-minute stress naar mega efficiënt en consistent je social media inzetten

Haal in minder tijd meer leads & klanten uit je social media

Je weet dat je véél meer klanten uit social media zou kunnen halen, als je vaker en consistenter zou posten. Nu gebeurt dat vaak ad hoc, last minute en niet goed doordacht omdat er snel iets geplaatst moet worden. Je posts zijn all over the place, omdat je er simpelweg de tijd en overzicht niet voor hebt om het anders aan te pakken. Je ziet andere ondernemers dagelijks aanwezig zijn over meerdere kanalen heen en jij vraagt je af.. Hoe dan?! In welke tijd doen zij dat?!

Het bedenken en maken van content kost je veel te veel tijd (of schiet er zelfs helemaal bij in).

Het liefst werk je veel meer vooruit, zodat je niet elke keer headspace en tijd aan je content hoeft te besteden. Je wil content maken die strategisch goed doordacht is en die je meer omzet oplevert, in plaats van ‘s nachts wakker liggen omdat je het gevoel hebt dat je NÚ nog iets moet posten om je lancering te boosten. Je weet dat er meer uit te halen valt, maar je agenda laat het gewoon niet toe om er meer tijd aan te besteden. 

Ik vind dat content bedenken en maken echt geen uuuren per week hoeft te kosten en zo gedaan moet zijn. In de eerste plaats ben je namelijk ondernemer, geen marketeer (tenzij dat precies is wat jij doet voor je klanten, maar je snapt vast wat ik bedoel 😉 ). Jouw tijd moet zitten in het verder groeien van je bedrijf en omzet en het helpen van je klanten. 

Het voelt nu alsof het hele social media-stuk veel te veel tijd kost en daardoor schuif je het óf voor je uit, óf alles gebeurt last minute. En dat frustreert, want je weet dat er nog meer klanten uit zouden komen als je het beter aanpakt.

Believe me, I’ve been there too. Op vrijdag me nog realiseren dat ik *oops* eigenlijk 3 posts zou maken die week. En er dan als een malle aan werken en uren kwijt zijn aan het maken van een paar knullige, niet strategisch doordachte posts.. 

Daarom deel ik eenmalig mijn geoliede content systeem met je waarmee ik op 5 verschillende kanalen elke week consistent (meerdere) kwalitatieve posts plaats, zonder dat het me veel tijd kost. Speciaal voor alle ondernemers die weten dat ze meer klanten en omzet uit social media zouden kunnen halen, als ze er maar de tijd (en headspace) voor hebben. Daar ga ik je bij helpen in het Content Machine uur!

De workflow en het content machine systeem wat ik je in dit uur laat zien, is ter waarde van minstens €599,-. Jij kan het nu tijdelijk kopen voor €347,- (ex btw). 

Stop met uitstellen en ad hoc werken, en zorg ervoor dat je social media in een handomdraai is gebeurd

Content maken veel tijd

Ik was vroeger ZO veel tijd kwijt aan het bedenken, maken en plaatsen van content. 😅 

Ik had al 9 uur per week nodig voor Instagram en dan schreef ik nog een wekelijkse nieuwsbrief waar ik per keer 2 uur over deed. Ik had van mezelf eigenlijk een parttime social media marketeer gemaakt (met maar twee kanalen)..

Inmiddels maak ik content voor Instagram, LinkedIn, de nieuwsbrief, mijn podcast en komt er elke week een SEO blog online. Dat alles bij elkaar doe ik in minder dan de helft van de tijd die ik vroeger nodig had voor maar twee kanalen. Ik ben veel zichtbaarder, on top of mind en meer (potentiële) klanten weten mij te vinden. 

Ik heb over de jaren heen mijn social media proces flink aangescherpt om het efficiënter te maken. Onlangs kwam de kers op de taart en heb ik het allemaal samengebracht in een über efficiënte content machine die loopt als een trein. Ik ben er zó enthousiast over, dat ik wist: iedere ondernemer moet dit zien en gebruiken! 

Wat als jouw content machine van elk idee wat jij hebt 5 verschillende posts maakt en jouw message op AL je kanalen sterk inzet?

Jij wil niet meer al die headspace, energie en tijd kwijt zijn aan het stressen over dat je eigenlijk nog iets had moeten posten. Je wil slimmer gebruik maken van jouw (en jouw team’s) tijd en de geniale ideeën die je hebt. 

Het moet geen enorme taak meer op je to do lijst zijn die teveel van je uren in beslag neemt. Het liefst werk je al wat vooruit, zodat er niets meer ad hoc of last minute moet gebeuren. Zodat je acties en lanceringen worden geboost, in plaats van tegengehouden doordat je achterloopt met je to do lijst.

Je vindt het niet erg om nog betrokken te zijn bij je social media, maar het moet niet een parttime job zijn. Het mag slimmer, efficiënter en vooral in een stuk minder tijd.

Jij hebt namelijk geniale ideeën, die minstens 10k per stuk kunnen opleveren.. Niet alleen voor je social media, maar ook voor je bedrijf en je omzet. Je wil je daar vol op kunnen storten, want jij voelt aan alles: er zit nog zó veel meer in. 

In Content Machine krijg je toegang tot mijn gehele content creatie workflow en geoliede systeem die ik al jarenlang heb geoptimaliseerd en getweakt, zodat jij die kennis en manier van werken kan gebruiken om jouw socials ook in een stuk minder tijd te doen terwijl je er meer resultaat uithaalt

 

Wat gaan we doen?

CONTENT WORKFLOW

Ik neem je mee door mijn content workflow van A tot Z waarmee ik vijf social media kanalen in max. 4 uur per week onderhoud. Ik laat je zien hoe ik overzichtelijk alle content ideeën bewaar en hoe die automatisch worden ingezet op andere kanalen, zonder dat ik daar mijn tijd aan hoef te besteden. 

PRAKTISCHE WERKWIJZE

Ik laat je precies zien hoe ik, samen met mijn team, te werk ga en zo efficiënt mogelijk content maak die op meerdere kanalen slim (en uniek) wordt ingezet, zodat jij op jouw eigen social kanalen ook in veel minder tijd kwalitatieve, strategische posts kan plaatsen. 

 

live training
opname

Content Machine was een live training in mei 2023. Je scoort hiermee de opname van die training (rond de 2 uur), inclusief alle waardevolle vragen vanuit de live deelnemers destijds.

Krijg veel meer overzicht & inzicht door je geautomatiseerde content systeem

na content machine:

"Moet ik het niet gewoon uitbesteden?"

I know, je hebt geen tijd voor het onderhouden van meerdere social media kanalen. En ik zal de laatste zijn die zegt dat je het per se allemaal zelf moet doen. 

Maar bij de strategie blijf jij, als CEO van je bedrijf, altijd betrokken. Jíj bent het hart van je business, degene die als geen ander weet waar jouw doelgroep tegenaan loopt, behoefte aan heeft en van je moet horen. 

De strategie zal altijd jouw input nodig hebben als je wilt dat je bedrijf uitstraalt waar jij voor staat. De insteekjes voor je content komen voor een (groot) deel uit jou. Dat betekent ook niet dat je daarom alles zelf moet doen; mijn team plaatst ook posts voor mij door op andere kanalen en mijn blogs optimaliseer ik niet zelf op SEO. Maar de ideeën, input en een groot deel van de strategie, die komen vanuit mij.

Dat stop ik vervolgens in een mega efficiënte content machine, waar er posts op allerlei verschillende kanalen en formats uit komen, terwijl ik er amper aan te pas kom. 

Die machine, die wil ik je laten zien in deze eenmalige Content Machine training.

Zodat geen tijd nooit meer een issue is, omdat jij je social media in een handomdraai doet. Zodat je veel strategischer en slimmer met al jouw ideeën kan omgaan, waardoor je meer omzet draait met minder moeite en in minder tijd. 

 

Veelgestelde vragen

Nee, je kan de manier die ik je leer in elke tool toepassen. Ik gebruik zelf Trello en zal je laten zien hoe ik dat heb ingericht, maar die manier/indeling is makkelijk over te nemen in bijvoorbeeld Asana, Notion, Monday of ClickUp. Dus het maakt niet uit in welke tool je werkt, het gaat om de manier van werken en de indeling daarvan die je kan meenemen naar jouw eigen tool.

Je houdt onbeperkt toegang. Mocht ik de training inhoud ooit offline halen, zorg ik ervoor dat je het op tijd eerst kunt downloaden.

Nee, ik ben geen sales coach en ook geen social media expert. De inhoud van de posts laat ik aan jou zelf over, ik help je wél hoe je die posts in zo min mogelijk tijd maakt en dus consistenter, vaker en kwalitatiever kan posten waardoor je er meer klanten uithaalt. Maar ik ga ervan uit dat jij zelf het beste weet hoe jij jouw klanten overtuigt dat jij de oplossing bent voor hun probleem. 😉

Nee, dat maakt niets uit. Ik leer je in het Content Machine uur hoe je jouw ideeën en insteekjes voor content snel en efficiënt uitwerkt tot posts/video’s/podcasts/etc., en hoe je overzicht krijgt in wat waar wanneer geplaatst wordt. Zo kun je tussen kanalen makkelijker en deels automatisch content hergebruiken en hoef je minder vaak het wiel opnieuw uit te vinden. Het maakt niet uit welke kanalen dat voor jou zijn, dat verandert niets aan de methode.

Content Machine is speciaal voor ondernemers die consistenter en beter aanwezig willen zijn op verschillende social media kanalen, zonder er heel veel tijd per week aan kwijt te zijn. Ze plaatsen nu meestal hun posts ad hoc en last minute, waardoor het veel stress oplevert en veel headspace (en tijd) kost. Dat willen ze veranderen; ze werken liever wat vooruit zodat de posts consistent geplaatst worden en het hun acties/lanceringen/sales ondersteunt. Het mag allemaal wat makkelijker, overzichtelijker en vooral in minder tijd.

Het maakt niet uit wát je verkoopt met je bedrijf, als je doel is om beter gebruik te maken van je content ideeën en verschillende social media kanalen, dan is Content Machine interessant voor jou.

Ja, ook dan is het relevant. Ik doe ook niet al mijn social media zelf, maar ik werk samen met mijn team met deze content workflow. Het zorgt ervoor dat we bijna niet meer met elkaar hoeven af te stemmen, maar de samenwerking tussen kanalen naadloos is. 

Voordat ik het proces efficiënter maakte, waren we nog veel aan het overleggen over welke post waar gebruikt werd en zochten we continu naar overzicht. Nu gaat het veel sneller (en deels geautomatiseerd) en bespaart het niet alleen mij, maar ook mijn teamleden tijd. Dat zijn uren die ze dus aan iets anders kunnen besteden. Win-win!

Nee, dat gebruik ik niet. Dus AI is niet de reden achter de efficiëntie van hoe ik het doe. 😉 Die zit in andere dingen, die ik je graag laat zien in dit uur in Zoom.

De workflow en het content machine systeem wat ik je in dit uur laat zien, is ter waarde van minstens €599,-. Jij kan het kopen voor €347,- (ex btw).

Nee, de live training was al eenmalig, puur omdat ik er zo enthousiast over ben dat ik dit nú met de hele wereld wil delen. 🙂 De opname heb ik nu alleen tijdelijk te koop, omdat deze kennis eigenlijk alleen is voor mijn klanten in de ‘grotere’ programma’s. 

Er zal een klein deel overlap zitten in de manier waarop je snel en efficiënt je content kunt maken. Ook daar zijn weer wat updates in geweest sinds ik de Sneller op Social Media training heb gemaakt, dus het zal niet volledig hetzelfde zijn. Wat wel helemaal nieuw is, is het overzicht waarin staat wanneer welke post op welk kanaal online gaat en waar een hoop handige automatiseringen in zitten. Dit is wat mij betreft de grootste efficiëntieslag die ik in tijden heb gemaakt in mijn social media workflow, en alleen op zichzelf al de €97,- waard.

Heb je een andere vraag die nog niet beantwoord is? Mail me dan gerust op shelley@hashtaglifegoals.nl.