Efficiënt Ondernemen met Trello

krijg je business op orde

Je hebt weinig (of geen) overzicht in al je to do’s, goede ideeën en business plannen. Ze staan allemaal ergens anders; op losse post-its, een planner die je overal vergeet mee naartoe te nemen, de notitie app op je telefoon, vijf verschillende notitieboekjes..

Doordat alles op een andere plek rondzwerft, voel je je all over the place en alsof je altijd achter de feiten aanloopt. Het lijkt alsof anderen wel hun shit together hebben, maar het bij jou op de een of andere manier door je vingers blijft glippen. 

Minder chaos in je bedrijf

Je hebt al tig tools geprobeerd en geen enkele blijft goed hangen. Uiteindelijk ga je altijd weer over op je losse post-its, blaadjes en notities in je telefoon. Je zou zo graag willen dat je iets vindt wat wél voor je werkt, want dit is in ieder geval nog niet dé manier. Altijd maar zoeken naar waar je iets ook alweer had opgeschreven en bewaard. 

Het liefst heb je alles op één plek bij elkaar. Maar je twijfelt tussen alle opties en hebt ook geen tijd en zin om lang op onderzoek uit te gaan. 

Trello gebruiken als ondernemer

Wat als...

Linda kreeg weer overzicht in haar bedrijf

"Door trello weet ik precies hoe mijn dagen eruit gaan zien en dat geef zoveel overzicht. het is echt een lifesafer."

“Ik gebruik Trello voor mijn werk als VA, maar miste overzicht en een gevoel van voldoening door een leeg Trello bord. Daar heeft Shelley mij bij geholpen en ik ben haar zo dankbaar! Mijn Trello is nu geautomatiseerd, gestructureerd en leeg aan het einde van de week. Mijn to do’s komen automatisch elke week op de juiste dag in mijn Trello bord en Shelley heeft mij nog wat trucjes laten zien hoe ik mijn Trello bord nog efficiënter kan inrichten.” 

Linda mooijenkind, va - jouw virtual assistant

Yvette haalt alles uit Trello voor haar business

"shelley had een oplossing voor zelfs mijn wildste tijdbesparende ideeën."

“Vroeger werkte ik graag met ClickUp. Tot ik door Shelley de wondere wereld van Trello ontdekte. Naast dat ik business coach ben, ben ik ook een echte IT nerd en automatiseringsexpert. Ondanks mijn nerdy achtergrond heb ik echt zoveel van deze topper mogen leren! Shelley weet namelijk echt ALLES over Trello. En dan niet alleen de standaard dingen. Ik bedenk altijd hele gekke automatiseringen om tijd te besparen, ook binnen tools. Zelfs voor mijn meest wilde ideeën heeft zij een passende oplossing bedacht. Ze is voor mij een echte Trello Pro!”

yvette lans, business coach - yvette lans

Na het volgen van de Efficiënt Ondernemen met Trello training

"Focus and simplicity...
Once you get there, you can move mountains"

- Steve jobs

Wat houdt het in?

In de training leer je alles wat je moet weten als ondernemer om Trello optimaal in te zetten voor je bedrijf. Haal meer omzet uit je leads, manage je projecten, to do’s en ideeën en laat alles samenkomen op één overzichtelijke plek vanuit waar je werkt. Zo hoef je je nooit meer all over the place te voelen en hoef je niet meer te zoeken naar waar je dat ene ding nou ook alweer bijhield.

In de online training zitten 4 modules die bestaan uit meerdere kortere, bite-sized video’s (zie ze als submodules). Daarin neem ik je van A tot Z mee in hoe Trello werkt, op welke manieren je het het beste kunt inzetten, hoe automatiseren binnen Trello moet (believe me, deze gaat je tientallen uren besparen), wat slimme automatiseringen in Trello voor ondernemers zijn en hoe je Trello als tool handig verbindt aan andere tools waar je mee werkt.

Als je graag een tool wil die je écht helpt in plaats van alleen maar voor meer chaos zorgt, dan is de Efficiënt Ondernemen met Trello training voor jou.

MODULES

Module 1

Trello 101

In deze module leer je de volledige basis van Trello en hoe het werkt. Borden, lijsten, power-ups.. Het wordt allemaal simpel en toegankelijk uitgelegd.

Module 2

Trello als digitaal brein van jouw business

Trello is absoluut niet alleen een tool voor to do’s en lijstjes! In deze module leer je de slimste manieren om Trello als ondernemer in te zetten. Denk aan online leeromgevingen voor je klanten, manieren om samen te werken met freelancers of je team, een communicatiekanaal voor met je klanten, overzichten waar je leads in het sales proces zitten, en nog veel meer. 

Module 3

Automatiseren in Trello

Bespaar onwijs veel tijd door handmatige taken te automatiseren in Trello. Er is zoveel mogelijk, dat je in je eentje al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Daardoor halen veel ondernemers lang niet het meeste uit Trello! In deze module word je helemaal bekend met de mogelijkheden die er zijn en deel ik de slimste automatiseringen met je waar iedere ondernemer tijd mee bespaart.

Module 4

Koppel andere tools aan Trello

Je gebruikt in je business een hoop verschillende tools. Gelukkig kan je er veel koppelen aan Trello, zodat alles samenkomt op één overzichtelijke plek. Denk aan het automatisch doorzetten van nieuwe klantreviews naar je Trello bord, zodat je weet dat er weer een geüpload moet worden op je salespagina. Of het automatisch laten verschuiven van een lead in je overzicht wanneer diegene een stap verder komt in het salesproces. In de vierde module leer je hoe je die automatiseringen en koppelingen maakt.

 

neem alvast een kijkje in de training:

Lindsay Arts

chief blije klanten - scherp!

Eindelijk snap ik waarom ondernemers Trello een fijne tool vinden! In de training van Shelley worden niet alleen basics uitgelegd, maar geeft ze ook tips hoe je Trello slim kan inrichten door automatiseringen. 

Doordat alle video’s los zijn kun je precies kijken welk onderwerp voor jou op dat moment het meest waardevol is.

Anneke Lubbers

business coach - prolive

Ik heb enorm veel gehad aan de Trello-training. Ik heb nu een duidelijk structuur in mijn werkweek, ik verzet vele malen (ik denk zeker 4x) zoveel werk als voorheen

Mailtjes die ik moet verwerken verschijnen in mijn to-do list zodat ik ze op het juiste moment kan oppakken. Ik ben er erg blij mee en mijn productiviteit is omhoog geschoten en mijn stress of alles wel af komt is geminimaliseerd.

Margit Kiewit

taal coach - taalkanjer

In de training word je stap voor stap meegenomen hoe je je bedrijf efficiënter kunt inrichten met Trello als hulpmiddel. 

Het allergaafste is wel dat je tijdens het kijken van de video’s direct ziet waar bij jou de valkuilen zitten en waar je door alleen al een paar borden te gebruiken winst kunt halenzowel in tijd als in geld, omdat er geen leads meer tussen wal en schip vallen.

 
Trello cursus voor ondernemers

Even voorstellen

Ik ben Shelley en ik word ont-zet-tend blij van structuur en efficiëntie. Plannen, structureren en automatiseren? Dat is voor mij ontspanning! Gelukkiger dan dat krijg je me niet. 😉 

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken. Ze hebben veel te veel te doen, zijn vaak gestresst en genieten een stuk minder van hun onderneming omdat ze vrijheid missen.

Zonde, want met de juiste structuur en tools kan iedereen efficiënter en productiever werken.

Daarvoor moet je alleen wel weten hoé je dat dan precies doet.

Daarom besloot ik mijn kennis en ervaring te gebruiken om veel meer ondernemers te helpen. Trello is zo’n belangrijke tool in mijn bedrijf en ik zie hoeveel mijn klanten eraan hebben. Maar zelf uitzoeken wat er allemaal mee kan en hoe je dat dan het slimst doet, dat kost een hoop tijd (en zin) en dat heb je nou juist niet. Ik werk er al jaren mee en heb al ontelbaar veel uur zitten in het experimenteren met wat wel en niet goed werkt. 

Ik help je graag om Trello als ondernemer écht goed in te zetten, zodat het een plek wordt waar alles samenkomt en je nooit meer hoeft te zoeken naar losse notitieblaadjes, post-its en apps waar je iets in had opgeschreven. Maar niet alleen dat; je kunt het ook gebruiken om meer omzet uit je leads te halen, een soepelere samenwerking met je team te hebben en je klanten een betere ervaring te bieden. Dat leer ik je allemaal in de Efficiënt Ondernemen met Trello training.

Je kunt ook nog even zelf aanmodderen

Vind ik ook prima. Als je de komende jaren zelf ermee wil aanklooien (want je vindt het niet allemaal uit in een maandje of twee) dan moet je dat zeker doen. Er is zó veel mogelijk in Trello en ze ontwikkelen continu door, dus zie het niet als iets wat je even een middagje gaat uitvogelen en erbij gaat doen.

En laten we wel eerlijk blijven: als jij al het maximale eruit haalt of heel veel tijd over hebt om zelf uit te zoeken hoe je dat doet, dan zat je niet deze salespage te lezen. 🙂

Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet (want het ís ook heel uitgebreid allemaal) en waar begin je dan? 

Ga je online blogs lezen met tips over hoe je Trello kan inzetten? Ga je naar voorbeeld borden van anderen zitten turen, je ondertussen afvragend hoe je dit in vredesnaam op jouw eigen bedrijf kan toepassen? 

Maak het jezelf niet zo ontzettend moeilijk. Met Efficiënt Ondernemen met Trello heb je een allesomvattende training die je de ins en outs van Trello voor ondernemers leert. Heb je in één keer alle kennis en praktische stappen in huis, zonder dat je zelf jaren hoeft te gaan uitproberen.

Veelgestelde vragen

Nee, dat is niet per se nodig. Met de gratis Trello versie is er heel erg veel mogelijk! De training gaat dus ook uit van een gratis account. Als je wel een betaald account hebt, is dat natuurlijk prima, maar je hebt het niet nodig om iets aan de training te hebben.

Er zijn ontzettend veel tools op de markt die op Trello lijken. En elke tool heeft zijn eigen voor- en nadelen (Trello ook). Ik heb er veel geprobeerd en vind Trello de tool met de meeste voordelen. Zo kun je het vrij makkelijk koppelen aan andere tools die je gebruikt, werkt het over het algemeen erg intuïtief en is er voldoende mogelijkheid om te customizen (maar ook weer niet té veel, zodat je niet overwhelmed raakt door alle opties). Ik ben groot fan!

Nee hoor, in module 1 leer je alle basics. Dus geen zorgen. 🙂 Het enige wat je nodig hebt, is een (gratis) Trello account zodat je alles uit de modules kunt toepassen.

Wat ik vaak zie is dat er wel een start wordt gemaakt met Trello, maar vervolgens gaat iedereen van alles toevoegen en worden er ellenlange lijstjes met honderd kleuren gecreëerd. Ja, dan raak je het overzicht al snel kwijt.. 😉 In deze training leer je hoe je Trello slim inzet en het toch overzichtelijk houdt. Uiteindelijk moet het je rust en overzicht opleveren, geen chaos! En als je weet hoe je dat doet, is het echt een piece of cake.

Trello cursus voor ondernemers

Anne kan weer weer stress-vrij ondernemen

"dankzij trello is mijn hoofd leeg en weet ik dat alles volgens plan en op rolletjes loopt."

“Als marketeer werk ik alleen maar met drukke, ambitieuze ondernemers die heel veel (tegelijk) willen doen en volledig op mij vertrouwen voor planning, deadlines, aansturen van teams en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daardoor zat mijn hoofd al-tijd vol en was ik continu gestresst. Toen ik voor Shelley ging werken, rolde ik automatisch in haar ‘Trello wereld’ vol overzicht en slimme automatiseringen. Wat een verademing! Shelley is echt een Trello expert en bewijst dat al jaren voor haar klanten én in haar eigen bedrijf. Niet alleen werk ik al een jaar moeiteloos met haar samen, ik maak nu ook zelf Trello borden voor alles: projecten, klanten, doelen en voortgang… Dankzij Shelleys expertise loopt mijn werk soepeler en kan ik veel relaxter ondernemen.”

anne smeets, marketeer & sparringpartner - wyld wave studio

Anne Smeets

Rhodee van der Kam

Funnels & automation specialist - eveneef

De Trello training van Shelley is goud waard. Ik weet zelf het e.e.a. van Trello maar ben dankzij de cursus zoveel wijzer geworden.

 Vooral de lessen hoe samen te werken met klanten en zaken automatiseren via Trello zijn super waardevol. Daarnaast is Shelley als persoon ook een echt leuk mens. Kortom, ik ben oprecht heel blij met alle tips en tricks.

Lynn Alliance

va - Atelier PUUUR

Ik vond het zeer interessant. Het gaf me het duwtje in de rug om ermee aan de slag te gaan en ik gebruik het nu dagelijks voor zowel mijn bedrijf alsook privé voor bijvoorbeeld de to do’s voor mijn komend trouwfeest.. 

Ik kende Trello al, maar ik ben iemand die niet graag zelf alles uitzoekt hoe het werkt, dus dit was ideaal om te ontdekken hoe praktisch het is en welke handige extra’s je allemaal kan doen! Een aanrader dus 🙂

Leanne Pieters

verpakkingsspecialist - packaging rebels

De training is een hele duidelijke en praktische training die je precies helpt met die dingen die je als ondernemer graag in Trello wil doen. 

Fijne inzichten en tips & tricks, ik hem hem in één dag ‘uit’ gekeken en ben gelijk enthousiast aan de slag gegaan met allemaal handige automatiseringen