Efficiënt Ondernemen met Trello

Verdubbel je productiviteit en groei je bedrijf en omzet

Stel je voor dat alles in je bedrijf op één plek samenkomt.

Je ideeën, plannen, to do’s, leads, sales acties, vragen van je klanten, communicatie met je team… 

Je hoeft nooit meer te zoeken naar losse notities en ideeën. Je hoeft je niet meer af te vragen in welk van je 10 notitieboekjes of apps op je telefoon je dat ene idee nou had opgeschreven. 

Je weet preciés wat je nu moet doen, welke leads en offertes je moet opvolgen, welke vragen er op jouw antwoord wachten. 

Je systeem werkt vóór je. Waardoor jouw productiviteit x10 gaat en jij vooral met de juiste dingen bezig bent, en niet met allemaal regeltaakjes en losse flodders.

Trello is dé reden waardoor ik altijd overzicht heb en mijn six figure business met structuur en zonder stress run.

En.. Dat allemaal met een gratis account. 

In de Efficiënt Ondernemen met Trello training laat ik je zien hoe je als ondernemer Trello optimaal inzet en overzicht, rust in je hoofd en structuur krijgt, waardoor je meer gedaan krijgt en je business harder laat groeien. 

 
Trello training ondernemers

Er blijft geen een tool écht hangen

Je hebt al eens een account aangemaakt bij Trello, Asana of Notion.. Maar somehow werkt het gewoon nog niet voor je en je weet niet precies hoe dan wel. 

Wat als dat op korte termijn allemaal gefixt kan zijn? 

And the best thing is: je hoeft hier niet máááánden aan te werken, om dit voor elkaar te krijgen.

Dit kan je binnen een hele korte tijd al hebben staan en het gaat direct voor je werken. Het levert meteen headspace, tijd en overzicht op. 

Dat is wat de Efficiënt Ondernemen met Trello training (€247) voor je doet. 

Linda kreeg weer overzicht in haar bedrijf

"Door trello weet ik precies hoe mijn dagen eruit gaan zien en dat geef zoveel overzicht. het is echt een lifesafer."

“Ik gebruik Trello voor mijn werk als VA, maar miste overzicht en een gevoel van voldoening door een leeg Trello bord. Daar heeft Shelley mij bij geholpen en ik ben haar zo dankbaar! Mijn Trello is nu geautomatiseerd, gestructureerd en leeg aan het einde van de week. Mijn to do’s komen automatisch elke week op de juiste dag in mijn Trello bord en Shelley heeft mij nog wat trucjes laten zien hoe ik mijn Trello bord nog efficiënter kan inrichten.” 

Linda mooijenkind, va - jouw virtual assistant

Anne Smeets

Anne kan weer weer stress-vrij ondernemen

"dankzij trello is mijn hoofd leeg en weet ik dat alles volgens plan en op rolletjes loopt."

“Als marketeer werk ik alleen maar met drukke, ambitieuze ondernemers die heel veel (tegelijk) willen doen en volledig op mij vertrouwen voor planning, deadlines, aansturen van teams en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daardoor zat mijn hoofd al-tijd vol en was ik continu gestresst. Toen ik voor Shelley ging werken, rolde ik automatisch in haar ‘Trello wereld’ vol overzicht en slimme automatiseringen. Wat een verademing! Shelley is echt een Trello expert en bewijst dat al jaren voor haar klanten én in haar eigen bedrijf. Niet alleen werk ik al een jaar moeiteloos met haar samen, ik maak nu ook zelf Trello borden voor alles: projecten, klanten, doelen en voortgang… Dankzij Shelleys expertise loopt mijn werk soepeler en kan ik veel relaxter ondernemen.”

anne smeets, marketeer & sparringpartner - wyld wave studio

Na het volgen van de Efficiënt Ondernemen met Trello training

Anneke's productiviteit is omhoog geschoten

"Ik verzet zeker 4x zoveel werk als voorheen"

Ik heb enorm veel gehad aan de Trello-training. Ik heb nu een duidelijk structuur in mijn werkweek, ik verzet vele malen (ik denk zeker 4x) zoveel werk als voorheen. 

Mailtjes die ik moet verwerken verschijnen in mijn to-do list zodat ik ze op het juiste moment kan oppakken. Ik ben er erg blij mee en mijn productiviteit is omhoog geschoten en mijn stress of alles wel af komt is geminimaliseerd.

anneke lubbers, business coach - PROLIVE

Rachelle Rijnders

va - Durf en kracht

Echt gewoon doen!! Het is elke cent waard. Het wordt allemaal in behapbare stappen uitlegt, je kan alles vaak terug kijken om zo alles zelf te doen. Echt top!

Rachel Gimbrère-Koetsier

Rachel Gimbrère-Koetsier

Ik ben onwijs enthousiast over de Trello training van Shelley! Toen ik met Trello begon wist ik niet waar ik aan begonnen was en vond ik het alleen maar ingewikkeld en rommelig. Nu ik bijna aan het einde ben van de training van Shelley weet ik Trello optimaal te gebruiken en bespaar ik veel tijd in mijn dagelijkse werkzaamheden! Dank je wel Shelley!

Debbie van Mastrigt

obm - Luminous Online

Na lessen 2 dacht ik al: wow, nu al zo veel geleerd. De modules zijn overzichtelijk, het wordt makkelijk uitgelegd ondersteund met begeleidende video’s. Na module 1 was ik al zo enthousiast dat toen al voor mij zijn geld meer dan waard was. Ik kan nu voor mezelf en mijn klanten een mooi bord in elkaar zetten, dit gaat mij en mijn klanten zó veel (denk)werk schelen. Dank je Shelley!

Wat zit er in de training?

In de training laat ik je zien hoe jij Trello als ondernemer zo slim en efficiënt mogelijk kan inzetten, hoe je zoveel mogelijk erin automatiseert en hoe dat allemaal kan met het gratis account van Trello.

Echt, je manier van ondernemen zal veranderen als je Trello gebruikt to its full potential.

Haal meer omzet uit je leads, manage je projecten, to do’s en ideeën en laat alles samenkomen op één overzichtelijke plek vanuit waar je werkt. Zo hoef je je nooit meer all over the place te voelen en hoef je niet meer te zoeken naar waar je dat ene ding nou ook alweer bijhield. 

De Efficiënt Ondernemen met Trello training kost €247,- ex btw.

In de training zitten 4 hoofdmodules die bestaan uit meerdere kortere, bite-sized video’s – zie ze als 22 submodules. Daarin neem ik je van A tot Z mee in hoe Trello werkt zodat je het snel in de vingers krijgt, op welke manieren je het het beste kunt inzetten (ik deel mijn 8 best werkende borden met je), hoe automatiseren binnen Trello moet (and believe me, deze gaat je tientallen uren besparen), wat slimme automatiseringen in Trello voor ondernemers zijn en hoe je Trello als tool handig verbindt aan andere tools waar je mee werkt.

Als je graag een tool wil die je écht helpt en voor je werkt in plaats van alleen maar voor meer chaos zorgt, dan is de Efficiënt Ondernemen met Trello training voor jou. 

 

MODULES

Module 1

Trello 101

In deze module leer je de volledige basis van Trello en hoe het werkt. Borden, lijsten, power-ups.. Het wordt allemaal simpel en helder uitgelegd, zodat je zelf nergens naar hoeft te zoeken en je Trello op korte termijn makkelijk en snel kan gebruiken.

> Module 1.1: Workspaces, borden, lijsten, kaarten

> Module 1.2: Power ups

> Module 1.3: Sjabloon kaarten

Module 2

Trello als digitaal brein van jouw business

Trello is absoluut niet alleen een tool voor to do’s en lijstjes! In deze module leer je de slimste en meest efficiënte manieren om Trello als ondernemer in te zetten. Denk aan een online leeromgeving voor je klanten, manieren om samen te werken met freelancers of je team zodat je niet 100x heen en weer mailt, een communicatiekanaal voor met je klanten waar je hen het beste kan helpen, overzichten waar je leads in het sales proces zitten zodat je er meer omzet uithaalt, en nog veel meer. Ik deel mijn 8 best werkende borden met je, zodat jij ook snel Trello optimaal gebruikt en meer tijd overhoudt om je bedrijf verder te groeien.

> Module 2.1: Ideeën bewaren

> Module 2.2: Planning

> Module 2.3: Project management

> Module 2.4: Overzicht in je klanten en diensten

> Module 2.5: Samenwerken met je klanten

> Module 2.6: Samenwerken met je team

> Module 2.7: Leads in het salesproces

> Module 2.8: Dashboard

> Module 1.1: Workspaces, borden, lijsten, kaarten

> Module 1.2: Power ups

> Module 1.3: Sjabloon kaarten

> Module 2.1: Ideeën bewaren

> Module 2.2: Planning

> Module 2.3: Project management

> Module 2.4: Overzicht in je klanten en diensten

> Module 2.5: Samenwerken met je klanten

> Module 2.6: Samenwerken met je team

> Module 2.7: Leads in het salesproces

> Module 2.8: Dashboard

Module 3

Automatiseren in Trello

Bespaar onwijs veel tijd door taken te automatiseren in Trello. Trello wordt als het ware je VA, maar dan een die nooit ziek is of met vakantie gaat. 😉 Er is zoveel mogelijk qua automatiseren, dat de meeste ondernemers overwhelmed raken door wat er allemaal kan. Daardoor halen veel ondernemers lang niet het meeste uit Trello! In deze module laat ik je zien hoe je automatiseert in Trello (en dat is makkelijk zodra je het hebt gezien) en deel ik de slimste automatiseringen met je waar iedere ondernemer tijd mee bespaart. Zo krijg jij veel meer gedaan in minder tijd!

> Module 3.1: Waar kun je aan denken?

> Module 3.2: Rules

> Module 3.3: Card Button

> Module 3.4: Board Button

> Module 3.5: Calendar

> Module 3.6: Due Dates

> Module 3.7: 3 meest gebruikte automatiseringen voor ondernemers

Module 4

Koppel andere tools aan Trello

Je gebruikt in je business een hoop verschillende tools. Gelukkig kan je er veel koppelen aan Trello, zodat alles samenkomt op één overzichtelijke plek. Denk aan het automatisch doorzetten van nieuwe klantreviews naar je Trello bord, zodat je weet dat er weer een geüpload moet worden op je salespagina. Of het automatisch laten verschuiven van een lead in je overzicht wanneer diegene een stap verder komt in het salesproces. In de vierde module leer je hoe je die automatiseringen en koppelingen maakt, zodat je niet zelf op zoek hoeft en alle tools in jouw bedrijf met elkaar ‘praten’ en jou tijd en overzicht opleveren. 

> Module 4.1: Nieuwe reviews automatisch in je Trello bord laten zetten

> Module 4.2: Automatisch mails laten sturen door actie in Trello

> Module 4.3: Leads automatisch in je Trello bord verzamelen

> Module 4.4: De inhoud van een mail makkelijk op je Trello bord krijgen

> Module 3.1: Waar kun je aan denken?

> Module 3.2: Rules

> Module 3.3: Card Button

> Module 3.4: Board Button

> Module 3.5: Calendar

> Module 3.6: Due Dates

> Module 3.7: 3 meest gebruikte automatiseringen voor ondernemers

> Module 4.1: Nieuwe reviews automatisch in je Trello bord laten zetten

> Module 4.2: Automatisch mails laten sturen door actie in Trello

> Module 4.3: Leads automatisch in je Trello bord verzamelen

> Module 4.4: De inhoud van een mail makkelijk op je Trello bord krijgen

Wat je krijgt:

Module 1: Trello 101

t.w.v. €99,-

Module 2: Trello als digitaal brein van jouw business

t.w.v. €249,-

Module 3: Automatiseren in Trello

t.w.v. €199,-

Module 4: Koppel andere tools aan Trello

t.w.v. €199,-

t.w.v. €897,-

totale waarde: €746,-

in deze training voor €247,-

neem alvast een kijkje in de training:

Michele kreeg direct meer rust & controle

"De training heeft me al in 1 week naar een next-level planning gebracht met automatiseringen en minder handmatig werk"

“Wat me vooral aanspreekt, is de vrijheid om alles naar mijn eigen stijl en behoeften aan te passen. Met de aangeleerde technieken kan ik nu al mijn taken op één plek beheren, afgestemd op mijn persoonlijke projecten. De toegevoegde automatiseringen en regels hebben mijn timemanagement geoptimaliseerd, waardoor ik minder tijd besteed aan handmatige taken en meer focus heb op wat echt belangrijk is.

Kortom, Shelley heeft mijn Trello-ervaring getransformeerd en mijn projectmanagement naar een hoger niveau gebracht. Ik ben buitengewoon tevreden en zou de cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn timemanagement wil verbeteren en meer controle wil hebben over zijn taken en projecten.”

michele muller, weddingplanner - Nature Weddings

Silke Hartholt

interieurontwerper - Silke Hartholt

Jouw training heeft me overgehaald om Trello te gebruiken en je hebt alles zo kort en bondig, maar toch erg duidelijk met goede voorbeelden uitgelegd. Trello heeft zo veel meer tools dan je zou verwachten en ik ben helemaal enthousiast over dit programma dankzij jou.

 Door voorbeelden van jou, maar ook door goed te kijken wat ik nodig heb binnen mijn bedrijf, is het gelukt om Trello helemaal in te richten passend bij mijn bedrijf, inclusief de koppelingen met andere tools, maar ook verschillende automatiseringen. Ik ging heerlijk relaxed met alles overzichtelijk het nieuwe jaar in!! Dank hiervoor, de aanschaf van deze training is het dubbel en dwars waard!

Yvette Lans

business coach - yvette lans

Vroeger werkte ik graag met ClickUp. Tot ik door Shelley de wondere wereld van Trello ontdekte. Naast dat ik business coach ben, ben ik ook een echte IT nerd en automatiseringsexpert. Ondanks mijn nerdy achtergrond heb ik echt zoveel van deze topper mogen leren

Shelley weet namelijk echt ALLES over Trello. En dan niet alleen de standaard dingen. Ik bedenk altijd hele gekke automatiseringen om tijd te besparen, ook binnen tools. Zelfs voor mijn meest wilde ideeën heeft zij een passende oplossing bedacht. Ze is voor mij een echte Trello Pro!

Angela van Bergeijk

professional organizer - panter in crime

Wat een heerlijk praktische training is dit! Vooral de voorbeelden die Shelley laat zien in de video’s zijn een inspiratiebron en kun je zelf lekker mee aan de slag. Met de automatiseringen kun je jouw taken fijn managen en hoef je niet alles in de gaten te houden. 

Nooit geweten dat er zoveel mogelijk is in Trello. Ik was vooraf niet echt fan van deze tool, maar het bleef me toch trekken. Nu weet ik waar het aan lag: ik wist het gewoon niet goed in te gebruiken en in te richten. Dat is me met de Efficiënt Ondernemen met Trello nu wel gelukt.

 Ik gebruik Trello nu dagelijks voor mijn weekplanning en ervaar hierdoor meer overzicht en rust. En echt: ik houd zelfs tijd over in de week en kan soms extra taken doen! Ik wil het gebruik nog verder gaan uitbreiden en kijken hoe ik het verder in kan zetten met mijn klanten. Het is de investering zeker waard geweest.

Trello cursus voor ondernemers

Trello is een van de grootste redenen dat ik mijn six figure business altijd met tijd, overzicht en structuur run en geen stress heb.

Ik ben Shelley en ik word ont-zet-tend blij van structuur en efficiëntie. Automatiseren, structureren en plannen? Dat is voor mij ontspanning! Gelukkiger dan dat krijg je me niet. 😉

Vroeger bewaarde ik alle ideeën en to do’s in een notitieboekje. En ik kan je vertellen: ook al heb je dan één plek waar alles bij elkaar komt, het werd toch een aardig warrig geheel. 😅

Ik begon met wat to do’s in Trello zetten en al snel was ik hooked. Hier kan je zoveel overzicht in creëren! Ik wilde mijn hele brein uploaden in Trello, zodat ik weer lekker rust en ruimte had in mijn bovenkamer. 

Ik heb elk hoekje van Trello uitgepluisd en kan inmiddels met recht zeggen dat ik de Trello Queen van Nederland ben. 😉 De tool kent nog maar heel weinig geheimen voor me. 

Mijn hele bedrijf staat erin. En inmiddels ook dat van een hoop van mijn klanten, die door met mij te werken al snel wisten: Trello kan je een heleboel headspace en overzicht opleveren, én zorgt ervoor dat je bedrijf sneller en harder kan groeien.

Ik krijg alle vragen van klanten op één plek, delegeer taken overzichtelijk en snel naar mijn team, heb focus op de needle movers in mijn bedrijf en krijg automatisch meldingen van sales acties die ik moet nemen.

Het is dé sleutel naar het blijven groeien van mijn bedrijf en omzet vanuit rust, overzicht en structuur. 

Daar help ik jou ook graag bij, zodat jij dat ook binnen een paar dagen al kan ervaren (ja, zo snel kan het echt gaan!). 

Je kunt ook zelf nog wat uitproberen

Misschien ben je aan het twijfelen of je toch nog even zelf het een en ander gaat proberen in Trello. 

En ook dat is helemaal oke. 

Reserveer er alleen dan wel de komende maanden flink wat tijd voor. Het is een tool die héél veel kan, maar je moet ook weten hoe dan precies. 

Er is zó veel mogelijk in Trello en ze ontwikkelen continu door, dus het is niet iets wat je even een middagje uitvogelt en erbij doet.

Wat ik helaas vaak zie gebeuren, is dat het blijft bij een paar halfbakken uitprobeersels van borden, en dat het toch nog nét niet echt lekker werkt. En dan wordt Trello opgegeven. 

Zo zo zo zonde, want Trello kan je een heleboel headspace en overzicht opleveren, én zorgt ervoor dat je bedrijf veel sneller en harder kan groeien.

Bespaar jezelf het lezen van tientallen blogs en bekijken van allerlei video’s met voorbeelden, jezelf ondertussen afvragend hoe je dit in vredesnaam op jouw eigen bedrijf toepast. 

Ik heb al jaren voor je getest, geprobeerd en uitgezocht. 

En daardoor kan jij binnen een paar dagen een efficiënt, geautomatiseerd en overzichtelijk systeem hebben staan dat volledig vóór je werkt en jou de tijd en handvatten geeft om je bedrijf en omzet verder te groeien!

Veelgestelde vragen

Nee, dat is niet per se nodig. Met de gratis Trello versie is er heel erg veel mogelijk! De training gaat dus ook uit van een gratis account. Als je wel een betaald account hebt, is dat natuurlijk prima, maar je hebt het niet nodig om iets aan de training te hebben.

And I’ll tell you a secret: ik gebruik zelf nog steeds het gratis account. En trust me, mijn leven speelt zich af in Trello. 😉 Ik heb er super veel in geautomatiseerd, heb een heleboel ‘borden’ erin en werk ook met meerdere mensen erin samen. Ik laat je zien hoe dat binnen het gratis account allemaal kan.

Er zijn ontzettend veel tools op de markt die op Trello lijken. En elke tool heeft zijn eigen voor- en nadelen (Trello ook). Ik heb er veel geprobeerd en vind Trello de allerbeste tool. Je kunt het vrij makkelijk koppelen aan andere tools die je gebruikt, werkt het over het algemeen erg intuïtief en is er voldoende mogelijkheid om te customizen (maar ook weer niet té veel, zodat je niet overwhelmed raakt door alle opties). En het allergrootste pluspunt: je kunt SUPER veel gratis automatiseren, in tegenstelling tot bij andere tools. Ik ben groot fan!

Yes, zeker! Ik laat je 8 verschillende manieren zien waarop je Trello kan gebruiken, inclusief mijn template borden daarvoor. Denk aan een leads overzicht, samenwerken met je klant, een geautomatiseerd dashboard.. Ik help je om niet alleen je to do’s en ideeën erin kwijt te kunnen, maar Trello ook te gebruiken als tool waarmee je je bedrijf verder groeit en je omzet verhoogt.

Wat ik vaak zie is dat er wel een start wordt gemaakt met Trello, maar vervolgens gaat iedereen van alles toevoegen en worden er ellenlange lijstjes met honderd kleuren gecreëerd. Ja, dan raak je het overzicht snel kwijt.. 😉

In deze training leer je hoe je Trello slim inzet en het toch overzichtelijk houdt. Uiteindelijk moet het je rust en overzicht opleveren, geen chaos! En als je weet hoe je dat doet, is het echt een piece of cake.

Trello kan echt door alle soorten ondernemers gebruikt worden. Het maakt dus niet uit wat voor soort business je hebt, of je nou een online ondernemer bent, een webshop runt of diensten verleent.

Er zijn een aantal branches waarin je werkt met gevoelige medische persoonsinformatie, zoals bij een psycholoog. De privacywetgeving hieromheen bepaalt dat je dat soort informatie alleen in het beveiligde, officiële patiëntenportaal mag bewaren. Je kan dan wel bijvoorbeeld de voornaam of voorletter van de patiënt in Trello zetten, maar geen gevoelige gegevens die terug te leiden zijn naar die persoon (zoals het emailadres, waardoor het alsnog leidt naar één uniek persoon). Je moet dan rekening houden met wat beperkingen t.o.v. je cliënten, maar voor je eigen bedrijfsvoering kun je Trello wel uitgebreid gebruiken.

Ja, dit is een van mijn favoriete onderdelen. Je kan ontzettend veel automatiseren in Trello, waardoor ik het de beste tool vind t.o.v. soortgelijke andere tools (zoals Notion of Asana).

Het kan in het begin best wat overweldigend of eng lijken, als je nog nooit hebt geautomatiseerd in Trello.

Maar ik leg je in de training helemaal uit hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Daarna heeft automatiseren in Trello geen geheimen meer voor je. 🙌

Er zit ook een aparte module in over hoe je andere tools aan Trello koppelt, zodat het allemaal met elkaar ‘praat’.

Nee hoor, in module 1 leer je alle basics. Dus no worries! Het enige wat je nodig hebt, is een (gratis) Trello account zodat je alles uit de modules kunt toepassen.

Je houdt onbeperkt toegang tot de training. Volg hem dus lekker op je eigen tempo en kijk een video (terug) wanneer je dat wilt.

Trello cursus voor ondernemers

Rhodee van der Kam

Funnels & automation specialist - eveneef

De Trello training van Shelley is goud waard. Ik weet zelf het e.e.a. van Trello maar ben dankzij de cursus zoveel wijzer geworden.

 Vooral de lessen hoe samen te werken met klanten en zaken automatiseren via Trello zijn super waardevol. Daarnaast is Shelley als persoon ook een echt leuk mens. Kortom, ik ben oprecht heel blij met alle tips en tricks.

Lynn Alliance

va - Atelier PUUUR

Ik vond het zeer interessant. Het gaf me het duwtje in de rug om ermee aan de slag te gaan en ik gebruik het nu dagelijks voor zowel mijn bedrijf alsook privé voor bijvoorbeeld de to do’s voor mijn komend trouwfeest.. 

Ik kende Trello al, maar ik ben iemand die niet graag zelf alles uitzoekt hoe het werkt, dus dit was ideaal om te ontdekken hoe praktisch het is en welke handige extra’s je allemaal kan doen! Een aanrader dus 🙂

Leanne Pieters

verpakkingsspecialist - packaging rebels

De training is een hele duidelijke en praktische training die je precies helpt met die dingen die je als ondernemer graag in Trello wil doen. 

Fijne inzichten en tips & tricks, ik hem hem in één dag ‘uit’ gekeken en ben gelijk enthousiast aan de slag gegaan met allemaal handige automatiseringen