Gratis challenge

Grip op je Planning

Wil je een realistische planning die je wél met gemak blijft volgen? Elke week je hele to do lijst af kunnen vinken en met een voldaan gevoel je laptop dichtklappen na een dag werken? Doe dan mee met de gratis challenge en krijg in 4 dagen weer Grip op je Planning!

Dit is voor jou als...

Doe dan mee met de gratis Grip op je Planning challenge!

Krijg weer grip op je planning

Je werkt elke dag keihard, maar je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter.. Het lijkt je heerlijk om met een voldaan gevoel de dag af te sluiten, wetende dat alles af is wat op de planning stond. Maar dat komt in de realiteit maar zelden voor. 

Overzicht in al je taken, een planning die realistisch is én die je daadwerkelijk volgt, en een to do lijst die af is aan het einde van de week. Het lijkt je fantastisch. Je hebt alleen geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt.

In de gratis Grip op je Planning challenge help ik je in 4 dagen om kickass planning te maken waarmee je al je to do’s af krijgt, waarbij er ruimte is voor onverwachte zaken en waarmee je aan het einde van de dag voldaan bent over alles wat je hebt gedaan. 

DOE JIJ MEE?

praktische details

over mij

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor planning, structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien en al het werk af kwam. Elke week zijn al mijn to do’s afgevinkt en ga ik met een voldaan gevoel het weekend in. Niet omdat ik nou zo weinig te doen heb (meer the opposite), maar omdat ik een planning en manier van werken heb die ervoor zorgen dat alles veel effectiever en sneller gaat.

En dat kun jij ook bereiken. Zelfs als je denkt dat planning écht niks voor jou is. 😉 Als je een manier hebt die werkt, dan wil je nooit meer anders en voelt het niet eens meer als volhouden.

Met Hashtag Lifegoals help ik drukke ondernemers om hun bedrijf en werkwijze slimmer in te richten zodat je meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en groeien van je bedrijf en omzet.

faq

Je kunt je gratis inschrijven. Vervolgens krijg je van maandag 7 maart t/m donderdag 10 maart elke dag een mail met daarin een video en opdrachten waarmee je beter leert plannen.

Wanneer je je inschrijft, ontvang je op die dagen elke dag een mail met een video. Die kun je natuurlijk meteen volgen, maar als je die week niet kunt, kan je de video’s altijd nog kijken wanneer het je beter uitkomt. Ik zou je wel aanraden om het toch te proberen (het is zo’n 20-30 min per dag inclusief de opdrachten), maar als het echt niet lukt, zet dan meteen een moment in je agenda om te starten. Het beste start je op een maandag.

Nee, niet per se. De mail met de video voor die dag ontvang je in de ochtend. Idealiter blok je een half uurtje in de ochtend om er meteen mee aan de slag te gaan, maar of dat nou om 9:00 of om 11:00 is, dat mag je zelf weten. 😉