geheime podcast aflevering & sheet

In 5 stappen meer tijd

om JE BEDRIJF EN OMZET te groeien, TERWIJL JE MINDER WERKT

Wil jij meer tijd om de ideeën uit te voeren die je bedrijf en omzet verder doen groeien, maar kom je er nu nooit aan toe omdat je to do lijst en agenda overvol zijn? 

Schrijf je hieronder in en ontvang gratis de exclusieve podcast waarin ik jou als drukke ondernemer in 5 stappen help naar structureel meer tijd voor je creatieve en omzet-verhogende plannen, terwijl je minder werkt.

na het luisteren van deze exclusieve podcast weet je:

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Ik zag hoeveel tijd het opleverde

Ik ben Shelley Barendregt en ondernemen draait voor mij om het continu uplevelen van je bedrijf en je omzet. Niet om elke dag alle dagelijkse taken af te vinken en maar zoveel mogelijk gedaan te krijgen omdat je to do lijst en agenda zo vol zijn. 

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers met een goedlopend bedrijf struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik bij die ondernemer haar bedrijven van A tot Z efficiënter heb ingericht toen we al tijden aan onze limiet zaten qua tijd, energie en omzet en zag hoeveel resultaat dat opleverde, wist ik: dit is wat ik elke dag wil doen. Hier wil ik nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan 1000 succesvolle ondernemers geholpen om elke week minstens 6 uur tijdwinst te hebben voor het uitwerken van hun geniale, omzet-verhogende ideeën door workflows efficiënter te maken en hun bedrijf slimmer in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld Rachel van Sas (bekend van De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious) en Deisy Amelsbeek geholpen.

Mijn ultieme doel, mijn #LIFEGOALS: ervoor zorgen dat jij weer genoeg tijd hebt  voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. 

In deze exclusieve podcast deel ik hoe je als drukke ondernemer elke week genoeg tijd hebt voor al je creatieve plannen en alleen doet waar JIJ blij van wordt. 

ontvang de geheime podcast