Jij wil nog veel meer doen om je bedrijf te groeien.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Als drukke ondernemer is het heel frustrerend: je weet dat er nog veel meer mogelijk is, maar de dagen vliegen voorbij..

Jij wil een bedrijf wat als een geoliede machine loopt en je alleen bezig houden met de taken die echt belangrijk zijn. Niet meer continu alleen maar brandjes blussen en kleine ad hoc taken doen die stiekem toch veel tijd kosten. Daarnaast wil je meer dan genoeg tijd hebben voor het uitvoeren van al die toffe ideeën die in jouw hoofd zitten die jouw bedrijf en omzet laten groeien.

Maar jouw dagen lopen nogal anders dan je zou willen. 

Je inbox loopt constant vol, je klanten hebben een sh*tload aan vragen en je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter. Terwijl je áltijd bezig bent.

Hard werken vind je niet erg, maar je zou zo graag weer de vrijheid voelen in je bedrijf om de plannen uit te voeren waar je al tijden mee rondloopt.

En waarvan je weet dat ze je bedrijf en omzet weer verder gaan groeien. Als je kon kiezen, zou je alleen maar bezig zijn met het opzetten en uitvoeren van die plannen, dat is namelijk waar jij echt gelukkig van wordt.

Maar de dagen lijken altijd te kort en je hebt nog zo veel te doen..

Herken jij je in bovenstaande? Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als..

Trello cursus ondernemers

Klanten heb je genoeg. Maar tijd, dat is een ander verhaal..

Hoe ondernemen werkt heb jij inmiddels wel door.

Je hebt een hoop ambitieuze plannen voor je bedrijf en wil deze het allerliefste nú uitvoeren, want je weet dat het omzet en groei oplevert en dat je kansen laat liggen door het niet te doen.

Het probleem: je komt altijd tijd tekort

Als je in je agenda een ochtend blokt om eraan te werken, komt er altijd wel een andere taak die meer prioriteit heeft.

Ondertussen wordt je to do list steeds langer en je agenda steeds voller. Dus die ideeën, die schuif je telkens vooruit..

Samen maken we weer tijd vrij voor meer groei en omzet.

Ik heb in meerdere start-ups gewerkt waar we tegen het groeiplafond aan liepen. Een overvloed aan plannen, enorme ambities, weinig mankracht en een chronisch tekort aan tijd. 

Ik weet hoe het is. En ik weet ook dat het niet zo hoeft te zijn. Moeiteloos ondernemen behoort óók tot de opties, in plaats van alleen maar doorbikkelen met het idee “dat komt wel als het wat rustiger is”. 

Newsflash: het wordt niet vanzelf rustiger. 

Daarvoor heb je workflows nodig die jou tijd besparen in plaats van kosten. In het Moeiteloos Ondernemen traject nemen we samen (1-op-1) de tijdlekken in je bedrijf onder handen en maken we er een efficiënte, geoliede machine van. Met slimme systemen, mega efficiënte workflows en handige automatiseringen kun je zelf de magie realiseren waarmee je extra uren krijgt. 

Dat kun je ook zelf proberen.
Maar dan moet je dit weten:

Er zijn twee wegen naar je doel: het landweggetje en de snelweg.

Het landweggetje kronkelt door de polders, over de bergen en af en toe kom je ergens vast te zitten in de modder of er gaat een wiel van je karretje stuk. Grote kans dat je onderweg verdwaald raakt of dat een pad doodlopend blijkt waar je al dagen op zit. Want heel eerlijk: je hebt geen idee welke weg je moet nemen.

De snelweg heeft een smooth wegdek en zorgt ervoor dat jij binnen no time op je eindpunt aankomt. Zonder problemen, zonder stress, zonder issues. En in de snelste tijd. 

Heb jij de tijd om het eerst nog even zelf te gaan proberen?

Je wordt niet plots op een dag wakker met meer tijd, meer uren in je dag. Je laat op het moment allemaal kansen, groei en omzet liggen. 

Prima als je denkt “ik ga het eerst zelf proberen”. Maar wil je heel eerlijk zijn naar jezelf? 

Kies voor de snelweg. Ik kom je graag bij het begin ophalen, dan carpoolen we. 😉 Ik weet waar we heen moeten, hoe we er komen en heb de route al tig keer gereden.

Kies voor Moeiteloos Ondernemen.

Dit levert het op:

meer tijd overhouden

In 3 maanden hebben we vijf 1-op-1 sessies en daarnaast spreken we elkaar wekelijks via ons Trello bord. Ik stuur en help je van dichtbij. Samen gaan we met laserfocus op de doelen af die we hebben gesteld om blijvend tijd te besparen in je bedrijf.

snel resultaat

We gaan een hoop samen aanpakken en nee, dat kost je niet heel veel extra tijd. 😉 We pakken je grootste tijdlekken als eerste aan om ruimte te maken en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk meer uren in je week hebt.

niet lullen maar poetsen

Als Rotterdamse heb ik een echte ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit: we gaan samen actie ondernemen en je workflows zo inrichten dat jij direct tijd bespaart. Alleen plannen maken is leuk, maar zet geen zoden aan de dijk. We gaan doen!

groei van je bedrijf

Wanneer jij als ondernemer groeit, groeit je bedrijf mee. Je pakt het anders aan, maar krijgt ook meer ruimte en tijd voor nieuwe klanten en projecten. Je kunt eindelijk al je ambitieuze, geniale plannen uitvoeren!

blijvende verandering

Je gaat een nieuwe mindset en manier van werken aanleren. Na ons traject samen is de efficiëntie van je bedrijf blijvend veranderd en stapelen de to do’s zich niet meer op, maar weet jij precies wat je wanneer moet doen en hoe je altijd ruimte houdt voor de plannen die groei opleveren.

normale werkuren

Het is niet meer nodig om ’s avonds en in het weekend door te werken, tenzij je dat wil natuurlijk. 😉 Alles mag. Maar het moet niet meer ‘om alles af te krijgen’. Dat heb je namelijk al geregeld!

Dit is niet voor iedereen.

Er is beperkt plek in het Moeiteloos Ondernemen traject. Ik werk ook niet met iedereen. 

Het is voor mij belangrijk dat jij écht verandering wil aanbrengen in je bedrijf om geen tijd meer tekort te komen en op dat punt staat waarbij je je bedrijf naar het next level wil tillen qua groei en omzet. 

Ik kan je namelijk heel ver brengen, maar jij moet wel zelf actie ondernemen. Dus als je daar niet toe bereid bent en de gevolgen van alles zo laten als het is nog oké vindt, dan is dit 1-op-1 traject niet voor jou. We doen het samen, maar it takes two to tango. 😉

Wanneer is het wel iets voor jou? Als jij..

Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject gemaakt voor jou.

Voor dit traject betaal je één keer €3.250,- of drie termijnen van €1.125,- (excl. btw).

Tijd besparen tips

Hoe meld je je aan?

Ik bel graag eerst even met je om te ontdekken of dit traject de beste match is voor ons allebei. We maken uitgebreider kennis en bespreken of het Moeiteloos Ondernemen traject de juiste stap is om jouw doelen te behalen. 

Als ik denk dat je beter geholpen bent met mijn online groepsprogramma of door iemand anders, dan zeg ik dat ook gerust. 

Wil je eens vrijblijvend met elkaar bellen om te ontdekken of het Moeiteloos Ondernemen traject bij jou past? Stuur me via het formulier hieronder een bericht en dan kom ik er binnen 48 uur bij je op terug. 

Deze mensen gingen je voor:

Even voorstellen.

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom help ik met Hashtag Lifegoals ondernemers om hun bedrijf en werkwijze slimmer in te richten zodat je meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en laten groeien van je bedrijf en omzet.

Webinar meer tijd overhouden ondernemer

F.A.Q.

Er zijn gedurende drie maanden vijf 1-op-1 sessies van drie kwartier waarin we de diepte ingaan en de volgende stappen bepalen om jouw business efficiënter te maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke week contact te hebben via ons Trello bord waar we samen inzitten. Dit laatste moedig ik ten zeerste aan; hoe actiever je bent in ons Trello bord, hoe meer je uit het traject haalt.

Dit traject is gemáákt voor drukke ondernemers. Ja, er moet iets gebeuren om tijd vrij te maken, maar ik help je om te identificeren welke acties als eerst gedaan moeten worden om meteen zeeën aan tijd te winnen. Op hele korte termijn zorgen we er dus voor dat je meer tijd hebt dan voordat je aan het traject begon. Dus ja, je kunt dit er absoluut naast doen als je het al druk hebt. Laten we eerlijk zijn: gaat er iets veranderen aan hoe druk je het hebt als je dit niét doet?

Je bent zeker niet de enige klant die naast mij met een business coach werkt. De combinatie is eigenlijk perfect: jij werkt met je business coach aan strategieën om je bedrijf te laten groeien en wij maken samen de ruimte en tijd om die ook daadwerkelijk goed te implementeren en het efficiënt aan te pakken. Andersom werkt het ook – wij zorgen samen voor meer tijd waardoor jij nog meer kan doen in je traject met je business coach. Het is een win-win! Dus ik zou niet pas daarna het traject met mij doen, maar tijdens.

Ik kan hier honderduit praten over mijn methodes, maar je hebt waarschijnlijk geen tijd om een heel essay te lezen. 😉 Dus in het kort; we gaan aan de slag met het optimaliseren van je workflows en ervoor zorgen dat je 8-20 uur bespaart in je week, die je aan de groei van je bedrijf kunt besteden. We zorgen voor meer rust in je hoofd, meer overzicht en minder stress. Daarnaast kijk ik samen met jou wat je nog meer nodig hebt op het gebied van structuur; als jij bijvoorbeeld struggelt met je planning, dan werken we daar ook aan. 

Dat kunnen we op veel verschillende manieren voor elkaar krijgen! Het hangt er voornamelijk vanaf waar jouw tijdlekken nu zitten. Een aantal opties zijn het automatiseren van alle handmatige taken in je werk voor klanten, het herorganiseren van je mail (en deze automatisch voor je laten sorteren), gebruik maken van tools – zoals plannen in Trello -, de samenwerking met jouw klanten en team soepeler laten verlopen, orde en structuur aanbrengen zodat je nergens meer naar hoeft te zoeken, overzicht krijgen in alles wat je moet doen, en nog veel meer. Ik kijk met jou samen naar wat de meeste tijdswinst oplevert in jouw bedrijf en daar gaan we mee aan de slag. I’ve got you!

Wil jij moeiteloos ondernemen?

Maatwerk efficiënter maken ondernemer