Jij wil nog veel meer doen om je bedrijf te groeien.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Als drukke ondernemer is het heel frustrerend: je weet dat er nog veel meer mogelijk is, maar de dagen vliegen voorbij..

Jij wil een bedrijf wat als een geoliede machine loopt en je alleen bezig houden met de taken die echt belangrijk zijn. Niet meer continu alleen maar brandjes blussen en kleine ad hoc taken doen die stiekem toch veel tijd kosten. Daarnaast wil je meer dan genoeg tijd hebben voor het uitvoeren van al die toffe ideeën die in jouw hoofd zitten die jouw bedrijf en omzet laten groeien.

Maar jouw dagen lopen nogal anders dan je zou willen. 

Je inbox loopt constant vol, je klanten hebben een sh*tload aan vragen en je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter. Terwijl je áltijd bezig bent.

Hard werken vind je niet erg, maar je zou zo graag weer de vrijheid voelen in je bedrijf om de plannen uit te voeren waar je al tijden mee rondloopt.

En waarvan je weet dat ze je bedrijf en omzet weer verder gaan groeien. Als je kon kiezen, zou je alleen maar bezig zijn met het opzetten en uitvoeren van die plannen, dat is namelijk waar jij echt gelukkig van wordt.

Maar de dagen lijken altijd te kort en je hebt nog zo veel te doen..

Herken jij je in bovenstaande? Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als..

Robin groeide haar webshop met 648%

"ik kan nu bewuster tijd maken om aan mijn bedrijf te werken en ben wél voldaan."

“Het inzicht dat ik door het Moeiteloos Ondernemen traject krijg geeft me een enorm gevoel van inzicht, overzicht, controle en daarmee ook meer rust. Heel fijn! Door het uitschrijven en optimaliseren van alle systemen en het inzichtelijk maken van hoeveel tijd waar naartoe gaat ben ik veel meer bewust en heb een enorme tijdwinstMet en door de coaching van Shelley was het mogelijk om een groei van 648% in de webshop te behalen! Met een handgemaakt product is zo’n giga groei af en toe een uitdaging. Ik ben er dan ook woest trots op. Het traject zelf en contact met Shelley zijn zoals verwacht zorgvuldig samengesteld en super strak geregeld! Naast dat Shelley een leuk mens en gezellig is, is ze gewoon supergoed in wat ze doet en zou ik Shelley en haar diensten aan iedereen aanraden!”

robin herrewijnen, webshop eigenaar - robin hoop

Trello cursus ondernemers

Klanten heb je genoeg. Maar tijd, dat is een ander verhaal..

Hoe ondernemen werkt heb jij inmiddels wel door.

Je hebt een hoop ambitieuze plannen voor je bedrijf en wil deze het allerliefste nú uitvoeren, want je weet dat het omzet en groei oplevert en dat je kansen laat liggen door het niet te doen.

Het probleem: je komt altijd tijd tekort

Als je in je agenda een ochtend blokt om eraan te werken, komt er altijd wel een andere taak die meer prioriteit heeft.

Ondertussen wordt je to do list steeds langer en je agenda steeds voller. Dus die ideeën, die schuif je telkens vooruit..

Samen maken we weer tijd vrij voor meer groei en omzet.

Ik heb in meerdere start-ups gewerkt waar we tegen het groeiplafond aan liepen. Een overvloed aan plannen, enorme ambities, weinig mankracht en een chronisch tekort aan tijd. 

Ik weet hoe het is. En ik weet ook dat het niet zo hoeft te zijn. Moeiteloos ondernemen behoort óók tot de opties, in plaats van alleen maar doorbikkelen met het idee “dat komt wel als het wat rustiger is”. 

Newsflash: het wordt niet vanzelf rustiger. 

Daarvoor heb je workflows nodig die jou tijd besparen in plaats van kosten. In het Moeiteloos Ondernemen traject nemen we samen (1-op-1) de tijdlekken in je bedrijf onder handen en maken we er een efficiënte, geoliede machine van. Met slimme systemen, mega efficiënte workflows en handige automatiseringen kun je zelf de magie realiseren waarmee je extra uren krijgt. 

Dat kun je ook zelf proberen.
Maar dan moet je dit weten:

Er zijn twee wegen naar je doel: het landweggetje en de snelweg.

Het landweggetje kronkelt door de polders, over de bergen en af en toe kom je ergens vast te zitten in de modder of er gaat een wiel van je karretje stuk. Grote kans dat je onderweg verdwaald raakt of dat een pad doodlopend blijkt waar je al dagen op zit. Want heel eerlijk: je hebt geen idee welke weg je moet nemen.

De snelweg heeft een smooth wegdek en zorgt ervoor dat jij binnen no time op je eindpunt aankomt. Zonder problemen, zonder stress, zonder issues. En in de snelste tijd. 

Heb jij de tijd om het eerst nog even zelf te gaan proberen?

Je wordt niet plots op een dag wakker met meer tijd, meer uren in je dag. Je laat op het moment allemaal kansen, groei en omzet liggen. 

Prima als je denkt “ik ga het eerst zelf proberen”. Maar wil je heel eerlijk zijn naar jezelf? 

Kies voor de snelweg. Ik kom je graag bij het begin ophalen, dan carpoolen we. 😉 Ik weet waar we heen moeten, hoe we er komen en heb de route al tig keer gereden.

Kies voor Moeiteloos Ondernemen.

Dit levert het op:

meer tijd overhouden

In 3 maanden hebben we vijf 1-op-1 sessies en daarnaast spreken we elkaar wekelijks via ons Trello bord. Ik stuur en help je van dichtbij. Samen gaan we met laserfocus op de doelen af die we hebben gesteld om blijvend tijd te besparen in je bedrijf.

snel resultaat

We gaan een hoop samen aanpakken en nee, dat kost je niet heel veel extra tijd. 😉 We pakken je grootste tijdlekken als eerste aan om ruimte te maken en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk meer uren in je week hebt.

niet lullen maar poetsen

Als Rotterdamse heb ik een echte ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit: we gaan samen actie ondernemen en je workflows zo inrichten dat jij direct tijd bespaart. Alleen plannen maken is leuk, maar zet geen zoden aan de dijk. We gaan doen!

groei van je bedrijf

Wanneer jij als ondernemer groeit, groeit je bedrijf mee. Je pakt het anders aan, maar krijgt ook meer ruimte en tijd voor nieuwe klanten en projecten. Je kunt eindelijk al je ambitieuze, geniale plannen uitvoeren!

blijvende verandering

Je gaat een nieuwe mindset en manier van werken aanleren. Na ons traject samen is de efficiëntie van je bedrijf blijvend veranderd en stapelen de to do’s zich niet meer op, maar weet jij precies wat je wanneer moet doen en hoe je altijd ruimte houdt voor de plannen die groei opleveren.

normale werkuren

Het is niet meer nodig om ’s avonds en in het weekend door te werken, tenzij je dat wil natuurlijk. 😉 Alles mag. Maar het moet niet meer ‘om alles af te krijgen’. Dat heb je namelijk al geregeld!

Laurie lanceerde eindelijk haar nieuwe cursus

"BIJ DE LANCERING STOND ALLES RUIM OP TIJD KLAAR EN WAS HET ZO GEAUTOMATISEERD DAT IK ZELF VAN EEN ONTSPANNEN WEEKENDJE WEG GENOOT, TERWIJL DE NIEUWE DEELNEMERS BINNEN STROOMDEN."

“Ik schakelde Shelley in omdat ik ambitieuze plannen had waarbij ik een flink aantal projecten naast elkaar wilde uitvoeren. Ik was overweldigd door de hoeveelheid werk, voelde me daardoor geblokkeerd en was eigenlijk elke week teleurgesteld door wat ik (niet) had bereikt die week. Tijdens het traject leerde ik hoofd- en bijzaken te onderscheiden, ik leerde een realistische planning maken (waar ik nu, een half jaar later, nog steeds mee werk!) en ik leerde hoe fijn het is als bepaalde processen steeds op dezelfde manier gaan, in plaats van elke keer het wiel opnieuw te moeten uitvinden (ik was bang dat ondernemen daardoor saai zou worden, maar het tegenovergestelde blijkt waar). 

Hierdoor kost mijn reguliere bedrijfsvoering nu een stuk minder tijd en energie, waardoor ik eindelijk tijd heb om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Zonder de inzichten tijdens het traject bij Shelley was dit zeker niet gelukt. Ik heb zin in nog veel meer van dit soort projecten!”

Laurie Kranendonk, serial ondernemer - Reizen met je Hond & OutdoorOndernemers

Dit is niet voor iedereen.

Er is beperkt plek in het Moeiteloos Ondernemen traject. Ik werk ook niet met iedereen. 

Het is voor mij belangrijk dat jij écht verandering wil aanbrengen in je bedrijf om geen tijd meer tekort te komen en op dat punt staat waarbij je je bedrijf naar het next level wil tillen qua groei en omzet. 

Ik kan je namelijk heel ver brengen, maar jij moet wel zelf actie ondernemen. Dus als je daar niet toe bereid bent en de gevolgen van alles zo laten als het is nog oké vindt, dan is dit 1-op-1 traject niet voor jou. We doen het samen, maar it takes two to tango. 😉

Wanneer is het wel iets voor jou? Als jij..

Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject gemaakt voor jou.

Voor dit traject betaal je één keer €4.250,- of drie termijnen van €1.445,- (excl. btw).

Tijd besparen tips

Hoe meld je je aan?

Ik bel graag eerst even met je om te ontdekken of dit traject de beste match is voor ons allebei. We maken uitgebreider kennis en bespreken of het Moeiteloos Ondernemen traject de juiste stap is om jouw doelen te behalen. 

Als ik denk dat je beter geholpen bent met mijn online groepsprogramma of door iemand anders, dan zeg ik dat ook gerust. 

Wil je eens vrijblijvend met elkaar bellen om te ontdekken of het Moeiteloos Ondernemen traject bij jou past? Stuur me via het formulier hieronder een bericht en dan kom ik er binnen 48 uur bij je op terug. 

Melanie Vonk

huidspecialist - ERAWAN

Ik had een brein vol zwervende ideeën en als ik vrij was voelde ik altijd de druk van x, y of z wat nog moest gebeuren. Grotere projecten liet ik liggen, want door het ontbreken van een stappenplan voelde het als een onneembare berg. Doodzonde, want daardoor liet ik best veel waardevols liggen… 

Shelley heeft me vakkundig geholpen overzicht te creëren waardoor ik zelfs heel relaxed een quarantaine doorkwam. Ik raakte 2 tellen in de stress, opende mijn Trello bord en nee, niks stress want alles was onder controle

Als ik nu vrij ben dan ben ik ook echt vrij en het heeft me echt heel veel rust gegeven. Terwijl ik meer daadwerkelijk doe. Dikke vette aanrader!

Lola van Boxel

administrateur, danseres en trainer - Administration with Lola

Ik ben in het Moeiteloos Ondernemen traject van Shelley gestapt omdat ik soms veel te lang bezig was met taken en het niet goed kon plannen in mijn agenda. Ik wist dat er heel veel tijd-lekken in mijn agenda zaten, maar kon zelf niet ondervinden waar. 

Nu heb ik mijn systemen geoptimaliseerd waardoor ik zo’n 20 uur per maand nu bespaar én daarnaast heb ik ook een veel duidelijkere jaar-, maand- en weekplanning. Ik ben enorm blij met de hulp van Shelley!

Marthe van Campenhout

content coach - Het Contentatelier

Ik klopte bij Shelley aan omdat mijn bedrijf flink groeide en ik het overzicht volledig kwijt was. Zij hielp me om terug rust te vinden in de chaos. De grote revelatie voor mij was het werken met Trello. Intussen heb ik ongeveer mijn hele leven aan Trello toevertrouwd, en dat werkt enorm fijn. Het maakt heel wat processen een stuk eenvoudiger

Shelley denkt heel goed mee met je bedrijf, op alle niveaus. Als ondernemer is het gewoon fijn om zo’n sparringpartner te hebben. Ik ben er zeker van dat ik de hulp van Shelley in de toekomst nog zal inroepen. Aanrader!

Fabienne Lindenbergh

personal stylist & fotograaf - style by fabie

Het ‘Moeiteloos Ondernemer Traject’ met Shelley verliep heel professioneel en soepel. Doordat we in een Trello bord werkten zag ik precies wat ik na iedere sessie moet doen, dit gaf mij een voldaan gevoel als ik de to do’s kon afvinken en de resultaten kon delen bij de volgende sessie. 

Daarnaast maakte ik in een korte tijd al grote stappen en vond ik het optimaliseren van mijn systemen juist super leuk om te doen! Kortom: dit traject is een goede investering geweest in het professionaliseren en automatiseren van mijn bedrijf!

Julia Lassche

online copywriter & editor - Selling Stories

Moeiteloos Ondernemen zou eigenlijk Moeiteloos en SUCCESVOL Ondernemen moeten heten, ik heb door Shelley namelijk al zoveel stappen gezet in korte tijd waardoor mijn business echt weer naar een hoger level is gegaan. 

Ik had vooral veel overzicht verwacht maar dat het daardoor ook meteen veel beter gaat en ik mijn grenzen durf aan te geven had ik niet verwacht. Ik raad het iedereen aan om te doen!

Brenda Schrijver

webshop eigenaar - blosss

Ik vind het contact echt super fijn! En ik zit altijd vol met energie als we klaar zijn met onze call. Wat ik ook super fijn vind is dat wanneer we weer klaar zijn dat ik dan weet waar ik weer aan mag werken. Dat werkt echt zo fijn. Het werkt allemaal echt super goed. 

Ik ben hierdoor bewuster bezig en weet ik ook altijd hoe ver ik nog van mijn doel af ben. En ik zie nu ineens dat veel meer mensen terug komen om opnieuw te bestellen. Echt super tof! Ik heb veel meer overzicht gekregen in het traject, ook heb ik echt veel tijd bespaard. Het geld is het al zoveel meer waard. Dit had ik echt allemaal niet alleen gekund

Even voorstellen.

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom help ik met Hashtag Lifegoals ondernemers om hun bedrijf en werkwijze slimmer in te richten zodat je meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en laten groeien van je bedrijf en omzet.

Webinar meer tijd overhouden ondernemer

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"door wat ik heb geleerd van shelley, ben ik écht moeiteloos gaan ondernemen en voel ik me niet meer gestrest."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis. Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

nicole nagelgast, webshop eigenaar - the adventure book

F.A.Q.

Er zijn gedurende drie maanden vijf 1-op-1 sessies van drie kwartier waarin we de diepte ingaan en de volgende stappen bepalen om jouw business efficiënter te maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke week contact te hebben via ons Trello bord waar we samen inzitten. Dit laatste moedig ik ten zeerste aan; hoe actiever je bent in ons Trello bord, hoe meer je uit het traject haalt.

Dit traject is gemáákt voor drukke ondernemers. Ja, er moet iets gebeuren om tijd vrij te maken, maar ik help je om te identificeren welke acties als eerst gedaan moeten worden om meteen zeeën aan tijd te winnen. Op hele korte termijn zorgen we er dus voor dat je meer tijd hebt dan voordat je aan het traject begon. Dus ja, je kunt dit er absoluut naast doen als je het al druk hebt. Laten we eerlijk zijn: gaat er iets veranderen aan hoe druk je het hebt als je dit niét doet?

Je bent zeker niet de enige klant die naast mij met een business coach werkt. De combinatie is eigenlijk perfect: jij werkt met je business coach aan strategieën om je bedrijf te laten groeien en wij maken samen de ruimte en tijd om die ook daadwerkelijk goed te implementeren en het efficiënt aan te pakken. Andersom werkt het ook – wij zorgen samen voor meer tijd waardoor jij nog meer kan doen in je traject met je business coach. Het is een win-win! Dus ik zou niet pas daarna het traject met mij doen, maar tijdens.

Ik kan hier honderduit praten over mijn methodes, maar je hebt waarschijnlijk geen tijd om een heel essay te lezen. 😉 Dus in het kort; we gaan aan de slag met het optimaliseren van je workflows en ervoor zorgen dat je 8-20 uur bespaart in je week, die je aan de groei van je bedrijf kunt besteden. We zorgen voor meer rust in je hoofd, meer overzicht en minder stress. Daarnaast kijk ik samen met jou wat je nog meer nodig hebt op het gebied van structuur; als jij bijvoorbeeld struggelt met je planning, dan werken we daar ook aan. 

Dat kunnen we op veel verschillende manieren voor elkaar krijgen! Het hangt er voornamelijk vanaf waar jouw tijdlekken nu zitten. Een aantal opties zijn het automatiseren van alle handmatige taken in je werk voor klanten, het herorganiseren van je mail (en deze automatisch voor je laten sorteren), gebruik maken van tools – zoals plannen in Trello -, de samenwerking met jouw klanten en team soepeler laten verlopen, orde en structuur aanbrengen zodat je nergens meer naar hoeft te zoeken, overzicht krijgen in alles wat je moet doen, en nog veel meer. Ik kijk met jou samen naar wat de meeste tijdswinst oplevert in jouw bedrijf en daar gaan we mee aan de slag. I’ve got you!

Wil jij moeiteloos ondernemen?

Maatwerk efficiënter maken ondernemer

Annet Ent

webdesigner & personal branding expert - red vibes design

“Every level has another devil” – Ik was op het punt beland dat ik mega veel klanten tegelijkertijd had lopen. Super fijn, maar daar komt ook echt veel bij kijken achter de schermen. Plannen, organiseren, structureren, de hele rambam!

Ik was het overzicht soms echt helemaal kwijt en vroeg soms 2 x dezelfde input aan klanten (oeps!). De gewonnen gratis sessie met Shelley kwam echt op het juiste moment. Verkopen van het traject was niet nodig, want ze is echt fantastisch! Ik heb echt zoveel dingen in m’n business gestructureerd! Asana (project managementtool) is helemaal ingericht als mijn business hub!

Thanks to Shelley heb ik daar nu alles in zitten: m’n jaarplanning, maandplanning, praktische doelen, salesdoelen, contentplanning, een bord waarin ik samenwerk met m’n klanten, een bord waarin ik samenwerk met m’n developers + we hebben een systeem ontwikkeld waarbij ik precies kan zien wanneer ik weer ruimte voor nieuwe klanten heb en wanneer ik NEE moet zeggen :-).

Met als resultaat: tijd besparen zodat ik meer AAN m’n business kan werken ipv de hele tijd IN m’n business. Love it!

Monique Bakhuijzen-Pons

holistisch psycholoog - A touch of balance

Ik vond het een feest om met Shelley het 1 op 1 traject te mogen doen, omdat ze zich goed in kan leven in ieder bedrijf, om vervolgens samen met jou aan de slag te gaan om die structuur te verbeteren. Vooral dat “samen gevoel” heeft mij binnen no time weer op weg geholpen. Daardoor kwam rust terug en kan ik mijn werkweek goed managen. En zoveel mogelijk tijd aan mijn klanten besteden, die dat hard nodig hebben. 

Zelfs nu er een grote verandering op komst is in mijn werkwijze door veranderingen in de zorgbekostiging, ga ik daarvan niet meer op hol in mijn hoofd. Het is namelijk allemaal al omschreven en ingepland in mijn agenda. Shelley is magic. Ik ben heel blij met deze intensieve samenwerking en ik heb mijn investering in mijn beleving allang terugverdiend en dat heeft niet alleen met geld te maken. 

Tijd is zo kostbaar! En ik blijf met Shelley samenwerken, ieder kwartaal een reality check en kijken of alles nog steeds draait zoals gewenst. Ik heb geen aandelen in haar bedrijf, maar samenwerken op welke manier dan ook met Shelley is wat mij betreft een no-brainer als je tijd en je bedrijf je lief is

Linda Zuijderwijk

stadssocioloog - zuiderwijk stadssociologie

Ik ben veel gefocuster aan het werk, weet precies wat ik wel en niet moet doen per taak. Zo hoef ik minder na te denken over kleine regeldingetjes en terugkerende taken, en kan ik mijn energie stoppen in daar waar het om gaat: mooie opdrachten binnenhalen en kwaliteitscontrole van het teamwerk! 

Want dit traject zorgt er ook voor dat ik makkelijker een team kan aansturen dat voor mij werkt: alle stappen staan op papier, er is zoveel meer duidelijkheid en snelheid gekomen in mijn werk. Ook voor het krijgen van een opdracht is voor mij veel duidelijker wat ik moet doen; hoe de klanten binnenkomen bij me. 

En hoe ik die kennis dus kan gebruiken om meer te doen van wat werkt. Shelley is voor mij een businesscoach: het gaat om het optimaliseren van wat werkt voor míj, binnen mijn bedrijf. Groeien op mijn voorwaarden dus.  

Tamara kan eindelijk de groei van haar bedrijf bijbenen

"Voordat ik bij Shelley kwam had ik het enorm druk en merkte ik dat ik steeds meer avonden moest gaan werken."

“Ik had steeds meer tijd nodig om mijn klanten te helpen en was hierdoor vooral IN mijn bedrijf aan het werk. En ik moest wekelijks zoeken naar een moment om mijn eigen marketing nog te doen. Mijn mailbox stroomde over en ik wist gewoon dat er IETS moest veranderen, want op deze manier was het gewoon niet leuk meer

Ik had zelf toen vooral het gevoel dat ik beter moest leren plannen en dat ik mijn mailbox moest ordenen. Maar er bleken nog hele andere tijdlekken aan mijn tijdsprobleem ten grondslag te liggen. Zoals bijvoorbeeld: hoe zorg ik ervoor dat er überhaupt minder mailtjes binnenkomen? Ook op allerlei kleine dagelijkse, herhaaldelijke taken (zoals bijvoorbeeld het versturen van een Q&A opname) wist Shelley me te helpen dit te automatiseren, waardoor er nu zoveel dingen gewoon op de automatische piloot gaan

Ik krijg nu nog maar een paar mailtjes per dag. Ik heb overzicht. Mijn hele onboardingsproces is geautomatiseerd, waardoor een nieuwe klant in een warm bad terecht komt, zonder dat ik hier zelf aan te pas kom. (Termijn)facturen worden automatisch verstuurd. En ik heb nu zelfs de ruimte om 1,5 tot 2 dagen per week AAN mijn bedrijf te werken. Wat een verademingDaarbij maakt Shelley bij elke call overzichtelijke actielijstjes met vervaldatum, die je af kan vinken. Waardoor je het automatiseren ook niet voor je uitschuift, maar daad bij het woord voegt. Ik ben Shelley eeuwig dankbaar!”

tamara van vliet, copywriting coach - meeva