Jij weet dat je bedrijf en omzet nog veel verder kunnen groeien.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Jij weet dat je bedrijf en omzet nog veel verder kunnen groeien. Maar waar haal je de tijd vandaan?

Jij weet dat je bedrijf en omzet nog veel verder kunnen groeien.

Maar waar haal je de tijd vandaan?

Jouw business loopt als een trein, klanten weten je te vinden. Maar je hebt nog véél meer ambities en grotere doelen en je hebt aan ideeën om dat te bereiken geen tekort.

Wat alleen ontzettend frustreert: je weet wel dat er nog veel meer mogelijk is, maar de dagen vliegen voorbij..

Je neemt het je regelmatig voor om het anders te gaan doen, maar jouw dagen lopen elke keer nogal anders dan je zou willen. 

Je inbox is zonder uitzondering overvol, je klanten en team hebben een sh*tload aan vragen en somehow lijkt je to do lijst alleen maar langer te worden in plaats van korter. Terwijl je keihard werkt en áltijd bezig bent.

Hard werken vind je helemaal niet erg (je bent er stiekem eigenlijk zelfs gek op), maar je weet dat er veel meer in je business zit en dat je je omzet explosief verder kan groeien als je de tijd, headspace en focus had om alle ideeën uit te voeren die in jouw hoofd zitten.

Jij wil een bedrijf wat als een geoliede machine loopt, zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de taken die écht belangrijk zijn en waar jouw zone of genius ligt. 

Niet meer continu reactief en ad hoc werken aan de dingen die nu je aandacht opeisen, maar creatief werken aan al je ideeën en daar de resultaten van zien in je omzet. 

Als dit herkenbaar voor je is, dan is het Moeiteloos Ondernemen traject iets voor jou.

Hoe zou het voor je zijn als..

Laurie lanceerde eindelijk haar nieuwe cursus

"BIJ DE LANCERING STOND ALLES RUIM OP TIJD KLAAR EN WAS HET ZO GEAUTOMATISEERD DAT IK ZELF VAN EEN ONTSPANNEN WEEKENDJE WEG GENOOT, TERWIJL DE NIEUWE DEELNEMERS BINNEN STROOMDEN."

“Ik schakelde Shelley in omdat ik ambitieuze plannen had waarbij ik een flink aantal projecten naast elkaar wilde uitvoeren. Ik was overweldigd door de hoeveelheid werk, voelde me daardoor geblokkeerd en was eigenlijk elke week teleurgesteld door wat ik (niet) had bereikt die week. Tijdens het traject leerde ik hoofd- en bijzaken te onderscheiden, ik leerde een realistische planning maken (waar ik nu, een half jaar later, nog steeds mee werk!) en ik leerde hoe fijn het is als bepaalde processen steeds op dezelfde manier gaan, in plaats van elke keer het wiel opnieuw te moeten uitvinden (ik was bang dat ondernemen daardoor saai zou worden, maar het tegenovergestelde blijkt waar). 

Hierdoor kost mijn reguliere bedrijfsvoering nu een stuk minder tijd en energie, waardoor ik eindelijk tijd heb om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Zonder de inzichten tijdens het traject bij Shelley was dit zeker niet gelukt. Ik heb zin in nog veel meer van dit soort projecten!”

Laurie Kranendonk, serial ondernemer - Reizen met je Hond & OutdoorOndernemers & Je Droombudget

het wordt niet vanzelf rustiger.

Als er iets is dat ik keer op keer heb ervaren, is dat jezelf voorhouden dat het vanzelf rustiger wordt onzin is. 

Er komt altijd weer iets nieuws. Jouw bedrijf en jouw hoofd staan niet stil, dat weet jij inmiddels ook. 😉 

Ik geloof er heilig in dat iedere ondernemer hun tijd en aandacht moeten stoppen in dat waar ze écht goed in zijn en waar ze gelukkig van worden, in plaats van hun kostbare tijd kwijt zijn aan regeltaakjes zoals het beantwoorden van mails of aansturen van je team.

Daarom help ik rete-ambitieuze en slimme ondernemers zoals jij 1-op-1 in het Moeiteloos Ondernemen traject om van je bedrijf een geoliede machine te maken, waarin jij vanuit rust je business runt en vooral creatief bezig bent met het werken aan je omzetverhogende ideeën.

Dit traject is speciaal voor ondernemers die een online dienst verlenen (coaches / trainers / marketeers), ondernemers die een offline dienst verlenen maar veel werk achter hun laptop doen (fotograven / therapeuten / interieurstylisten) en ondernemers die een goedlopende webshop runnen. Je draait al een goede omzet, maar hebt torenhoge ambities en een ijzeren drive om daar nog veel meer van te maken. 

Samen nemen we jouw gehele bedrijf onder handen om ervoor te zorgen dat alles zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk verloopt. 

Doordat ik al talloze ondernemers heb geholpen (o.a. Aranka van der Voorden, Deisy Amelsbeek, Rachel van Sas), hoef jij niets zelf uit te zoeken, maar neem ik je mee door de exacte stappen die nodig zijn om meer tijd, overzicht en headspace te creëren. 

I KNOW, JE HEBT GEEN TIJD OM TIJD TE MAKEN.

Aan de ene kant klinkt het heerlijk om alles nog efficiënter neer te zetten en minder te hoeven werken voor dezelfde (of meer) omzet, maar aan de andere kant weet ik dat je nu tegelijkertijd denkt “klinkt wel als veel werk, heb ik geen tijd voor”En ging je muis misschien al wel langzaam richting het kruisje rechts bovenin of swipete je bijna dit scherm weg op je telefoon, met de belofte aan jezelf om er ‘later nog eens naar te kijken’. 😉 

Zo heb je jezelf al vaker voorgenomen om het écht anders te gaan doen. Maar ja, er is nooit tijd om je daarin te verdiepen en je hebt ook de headspace niet om erover na te denken.

I’m not gonna lie; ik kan niet zeggen dat dit traject je helemaal geen tijd zal kosten. Dat kan niet. Net zo goed als dat je met 0 euro beleggen ook geen 100 euro winst kan maken, kan je met 0 uur tijd ook geen 100 uur vrij maken. 

Waar ik wél voor kan zorgen is dat we op hele korte termijn de grootste tijdvreters aanpakken, zodat je met de eerste tijdwinst die we al snel behalen, ademruimte hebt voor de rest van het traject. 

Ik werk namelijk alleen maar met enorm drukke ondernemers, dus ik weet hoe het is en wat haalbaar is om samen te doen, naast jouw dagelijkse ramvolle agenda. Daar is allemaal rekening mee gehouden, het is geen fulltime job ernaast.

We kunnen zelfs jouw of mijn VA erbij betrekken om de stappen die uit het traject komen (deels) op te pakken, zodat het minimaal tijd van jou vraagt.

Het enige wat alleen jij kan doen, is de keuze maken om uit deze vicieuze cirkel te stappen van geen tijd hebben om meer tijd te maken. Die keuze kan niemand voor jou maken. Er verandert alleen niets zo lang je niets doet.

 

ik settle niet voor minder

Laat ik mezelf nog even voorstellen: ik ben Shelley Barendregt!

Vanuit mijn ervaring van jarenlang werken bij serial entrepreneur Aranka van der Voorden met drie succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers met een snelgroeiend bedrijf uiteindelijk struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist van kleins af aan al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Toen het werk ons dreigde te overspoelen en de omzet stagneerde doordat alle creatieve ideeën bleven liggen, heb ik haar bedrijven van A tot Z geoptimaliseerd. 

Toen ik zag hoeveel omzet, tijd en energie dat – voor haar en voor het team – opleverde, viel het laatste puzzelstukje op zijn plek: dit is mijn grootste kracht en dit is wat ik elke dag wil doen. Ik wil hier nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan duizend experts in hun vak geholpen om minder te hoeven werken voor dezelfde of meer omzet, door efficiëntere workflows, automatiseringen en slimmer te werken. Waaronder Rachel van Sas (De Huismuts), Aranka van der Voorden (In Business), Deisy Amelsbeek en nog veel meer.

Mijn grootste drive is om álles uit mijn business en het leven te halen, om geen kans onbenut te laten. Niet elke dag brandjes blussen en me laten ondersneeuwen door ad hoc taken, maar met een doelgericht plan aan al mijn torenhoge ambities en doelen werken en mijn droomleven realiseren en leiden. En daar along the way MEGA van te genieten. 

Ik zorg er samen met jou voor dat jij weer genoeg tijd hebt om je geniale ideeën waarmee je je bedrijf en omzet verder doet groeien op te zetten en uit te voeren. Om weer áán je bedrijf te werken, in plaats van alleen maar ín. 

Aranka bereikt meer omzet in de helft van de tijd

"Shelley helpt me met het organiseren van mijn ondernemersbrein, zodat Ik mijn plannen met rust, regelmaat & structuur kan uitvoeren."

“Shelley is een structuur ninja met een passie voor het makkelijker maken van onnodig ingewikkelde processen. Ze heeft mijn team productiever gemaakt door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Hierdoor realiseren we meer omzet in de helft van de tijd. Wil jij meer bereiken met je team of heb je zelf behoefte aan structuur en wil je meer doen in minder tijd? Dan moet je bij Shelley zijn.”

Aranka van der voorden, business coach

Wat houdt het traject in?

even praktisch:

3 maanden samenwerken

In 3 maanden hebben we vijf 1-op-1 sessies van drie kwartier en daarnaast ben ik er wekelijks voor je via ons Trello bord. We doen het samen, zonder dat het je veel te veel tijd kost. Uit elke sessie komen actiepunten die we stapsgewijs doorvoeren, eventueel in samenwerking met jouw of mijn VA.

wekelijks support

Elke woensdag kijk ik in ons gezamenlijke (1-op-1) Trello bord om je te helpen met vragen, een kritische blik te werpen op je processen en hulp te bieden bij obstakels. Heb je er die week niet aan gewerkt? No problem! Was het te druk? Dan help ik je graag om het minder druk te maken en prioriteiten te stellen. 

Geen modules, maar actie

Als Rotterdamse heb ik een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. 😉 Je hoeft geen modules te kijken; we gaan samen aan de slag en je bedrijf per direct zo inrichten dat jij je kan focussen op alleen maar doen waar je echt blij van wordt en wat je bedrijf en omzet doet groeien.

snel meer tijd

We pakken je grootste tijdlekken als eerste aan, zodat er ruimte in je agenda komt. We zorgen er samen voor dat je zo snel mogelijk meer uren in je week en rust in je hoofd hebt. We onderscheiden hoofd- en bijzaken, zodat je niet overspoelt wordt met to do’s.

automatiseren

Ik help je om zoveel mogelijk in je business te automatiseren, zodat jij (en je team) geen onnodig handmatige taken meer doet. We maken het zo makkelijk en efficiënt mogelijk! We kunnen het samen automatiseren als je graag weet hoe het moet, of uitbesteden aan jouw of (tegen een kleine meerprijs) mijn VA. 

blijvende verandering

Je gaat een nieuwe mindset en manier van werken aanleren. Na ons traject samen is de efficiëntie en productiviteit van je bedrijf blijvend veranderd en stapelen de to do’s zich niet meer op, maar weet jij precies wat je wanneer moet doen en hoe je altijd ruimte houdt voor de plannen die groei opleveren.

Robin groeide haar omzet met 648%

"ik kan nu bewuster tijd maken om aan mijn bedrijf te werken en ben wél voldaan."

“Het inzicht dat ik door het Moeiteloos Ondernemen traject krijg geeft me een enorm gevoel van inzicht, overzicht, controle en daarmee ook meer rust. Heel fijn! Door het uitschrijven en optimaliseren van alle systemen en het inzichtelijk maken van hoeveel tijd waar naartoe gaat ben ik veel meer bewust en heb een enorme tijdwinstMet en door de coaching van Shelley was het mogelijk om een groei van 648% in de webshop te behalen! Met een handgemaakt product is zo’n giga groei af en toe een uitdaging. Ik ben er dan ook woest trots op. Het traject zelf en contact met Shelley zijn zoals verwacht zorgvuldig samengesteld en super strak geregeld! Naast dat Shelley een leuk mens en gezellig is, is ze gewoon supergoed in wat ze doet en zou ik Shelley en haar diensten aan iedereen aanraden!”

robin herrewijnen, webshop eigenaar - robin hoop

Wat zou jouw omzet kunnen zijn als je al jouw creatieve ideeën uitvoert?

Na het Moeiteloos Ondernemen traject: 

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"door wat ik heb geleerd van shelley, ben ik écht moeiteloos gaan ondernemen en voel ik me niet meer gestrest."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis. Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

nicole nagelgast, webshop eigenaar - the adventure book

Dit is niet voor iedereen.

Er is beperkt plek in het Moeiteloos Ondernemen traject omdat ik meer dan genoeg 1-op-1 aandacht voor je reserveer. Ik werk ook niet met iedereen. 

Het traject is gemaakt voor ondernemers die:

Voor dit traject betaal je één keer €4.250,- of drie termijnen van €1.445,- (excl. btw).

Optioneel: mijn technisch VA kan de automatiseringsstappen uit het traject meteen voor je implementeren. Voor een meerprijs van €540,- excl. btw gaat zij gedurende het traject 8 uur aan het werk voor je (en trust me, daar kan ze héél veel in doen!).

Je hebt een keuze te maken.

Terwijl jij elke dag tijd tekort komt en met 100 dingen tegelijk bezig bent, worden je klanten niet geholpen en gaan ze op zoek naar iemand anders.

Laat staan wat je allemaal aan omzet zou kunnen draaien als je alle ideeën in jouw hoofd zou uitvoeren.

Het is prima als je ervoor kiest om toch nog even te wachten om te kijken of het rustiger wordt, of om het zelf te proberen.

Maar dit heeft allang niet meer te maken met “gewoon wat beter plannen” of meer nee zeggen. Dit is een structureel probleem wat bij de groei van je bedrijf is komen kijken en wat ook niet weggaat door het af te wachten. Tenzij je weer minder omzet wil draaien.

Als je nog verder wil groeien in de toekomst, zal je dit eerst goed moeten zetten. Even los van of je dat met mij doet, is dat een feit.

The choice is yours. Ik help je er graag bij om meer van jouw tijd in je zone of genius te kunnen steken!

Hoe meld je je aan?

Ik bel graag eerst even met je om te ontdekken of dit traject de beste match is voor ons allebei. Zo kunnen we kennismaken en bespreken of het Moeiteloos Ondernemen traject de juiste stap is voor jou en je bedrijf.

Als ik denk dat je beter geholpen bent met mijn online groepsprogramma of door iemand anders, dan zeg ik dat ook gerust. Ik werk alleen met ondernemers die ik écht kan helpen, anders heeft het voor mij ook geen nut. 😊

Wil je eens vrijblijvend met elkaar bellen om te ontdekken of het Moeiteloos Ondernemen traject bij jou past? 

Vul het formulier in of plan direct je match call in via Calendly. 

stuur een bericht

... of plan direct een call

Melanie Vonk

huidspecialist - ERAWAN

Ik had een brein vol zwervende ideeën en als ik vrij was voelde ik altijd de druk van x, y of z wat nog moest gebeuren. Grotere projecten liet ik liggen, want door het ontbreken van een stappenplan voelde het als een onneembare berg. Doodzonde, want daardoor liet ik best veel waardevols liggen… 

Shelley heeft me vakkundig geholpen overzicht te creëren waardoor ik zelfs heel relaxed een quarantaine doorkwam. Ik raakte 2 tellen in de stress, opende mijn Trello bord en nee, niks stress want alles was onder controle

Als ik nu vrij ben dan ben ik ook echt vrij en het heeft me echt heel veel rust gegeven. Terwijl ik meer daadwerkelijk doe. Dikke vette aanrader!

Lola van Boxel

administrateur, danseres en trainer - Administration with Lola

Ik ben in het Moeiteloos Ondernemen traject van Shelley gestapt omdat ik soms veel te lang bezig was met taken en het niet goed kon plannen in mijn agenda. Ik wist dat er heel veel tijd-lekken in mijn agenda zaten, maar kon zelf niet ondervinden waar. 

Nu heb ik mijn systemen geoptimaliseerd waardoor ik zo’n 20 uur per maand nu bespaar én daarnaast heb ik ook een veel duidelijkere jaar-, maand- en weekplanning. Ik ben enorm blij met de hulp van Shelley!

Marthe van Campenhout

content coach - Het Contentatelier

Ik klopte bij Shelley aan omdat mijn bedrijf flink groeide en ik het overzicht volledig kwijt was. Zij hielp me om terug rust te vinden in de chaos. De grote revelatie voor mij was het werken met Trello. Intussen heb ik ongeveer mijn hele leven aan Trello toevertrouwd, en dat werkt enorm fijn. Het maakt heel wat processen een stuk eenvoudiger

Shelley denkt heel goed mee met je bedrijf, op alle niveaus. Als ondernemer is het gewoon fijn om zo’n sparringpartner te hebben. Ik ben er zeker van dat ik de hulp van Shelley in de toekomst nog zal inroepen. Aanrader!

Fabienne Lindenbergh

personal stylist & fotograaf - style by fabie

Het ‘Moeiteloos Ondernemer Traject’ met Shelley verliep heel professioneel en soepel. Doordat we in een Trello bord werkten zag ik precies wat ik na iedere sessie moet doen, dit gaf mij een voldaan gevoel als ik de to do’s kon afvinken en de resultaten kon delen bij de volgende sessie. 

Daarnaast maakte ik in een korte tijd al grote stappen en vond ik het optimaliseren van mijn systemen juist super leuk om te doen! Kortom: dit traject is een goede investering geweest in het professionaliseren en automatiseren van mijn bedrijf!

Romee Noorman

persoonlijk leiderschap coach - met jezelf in zee

Ik ging met Shelley werken omdat ik niet langer onnodig tijd wilde verliezen aan taken waarvan ik wist dat ze efficiënter konden. Ik miste grip en overzicht over mijn eigen bedrijfsprocessen en wilde meer tijd om consistent elke week aan mijn bedrijf te werken.

Na het traject met Shelley kan ik zeggen dat dat is gelukt. Shelley is echt een expert als het gaat om het zoeken van tijdslekken en het vinden van manieren om je processen te optimaliseren. Door haar heb ik systemen gecreëerd en automatiseringen waardoor ik veel efficiënter werk, meer tijd over hou en veel meer rust en structuur ervaar.

Brenda Schrijver

webshop eigenaar - blosss

Ik vind het contact echt super fijn! En ik zit altijd vol met energie als we klaar zijn met onze call. Wat ik ook super fijn vind is dat wanneer we weer klaar zijn dat ik dan weet waar ik weer aan mag werken. Dat werkt echt zo fijn. Het werkt allemaal echt super goed. 

Ik ben hierdoor bewuster bezig en weet ik ook altijd hoe ver ik nog van mijn doel af ben. En ik zie nu ineens dat veel meer mensen terug komen om opnieuw te bestellen. Echt super tof! Ik heb veel meer overzicht gekregen in het traject, ook heb ik echt veel tijd bespaard. Het geld is het al zoveel meer waard. Dit had ik echt allemaal niet alleen gekund

Veelgestelde vragen

Er zijn gedurende drie maanden vijf 1-op-1 sessies van drie kwartier waarin we de diepte ingaan en de volgende stappen bepalen om jouw business efficiënter te maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke week contact te hebben via ons Trello bord waar we samen inzitten. Dit laatste moedig ik ten zeerste aan; hoe actiever je bent in ons Trello bord, hoe meer je uit het traject haalt. Maar wanneer je er een week niet aan werkt, is dat ook geen groot probleem. We zorgen er samen voor dat alles gedaan wordt!

I’m not gonna lie; ik kan niet zeggen dat dit traject je helemaal geen tijd zal kosten. Dat kan niet. Net zo goed als dat je met 0 euro beleggen ook geen 100 euro winst kan maken, kan je met 0 uur tijd ook geen 100 uur vrij maken. 

Waar ik wél voor kan zorgen is dat we op hele korte termijn de grootste tijdvreters aanpakken, zodat je met de eerste tijdwinst die we al snel behalen, ademruimte hebt voor de rest van het traject. 

Ik werk namelijk alleen maar met enorm drukke ondernemers, dus ik weet hoe het is en wat haalbaar is om samen te doen, naast jouw dagelijkse ramvolle agenda. Daar is allemaal rekening mee gehouden, het is geen fulltime job ernaast.

We kunnen zelfs jouw of mijn VA erbij betrekken om de stappen die uit het traject komen (deels) op te pakken, zodat het minimaal tijd van jou vraagt. 

Uiteindelijk is het afhankelijk van wat we gaan aanpakken, of je ervoor kiest om jouw of mijn VA erbij te betrekken en hoe snel je wil gaan. Maar als je in het begin even uitgaat van 2 uurtjes per week, kom je al een heel eind!

Nee, je kan gebruiken wat jij het prettigst vindt. Als ik denk dat een andere tool meer pluspunten voor jou heeft, zal ik je die wel aanraden, maar je bent nooit verplicht om die te gaan gebruiken. De tool is niet het doel; het gaat er niet om WAT je gebruikt maar HOE je het gebruikt. Daar kijken wij samen naar, welke tool het ook is!

Je bent zeker niet de enige klant die naast mij met een business coach werkt. De combinatie is eigenlijk perfect: jij werkt met je business coach aan strategieën om je bedrijf te laten groeien en wij maken samen de ruimte en tijd om die ook daadwerkelijk goed te implementeren en het efficiënt aan te pakken. Andersom werkt het ook – wij zorgen samen voor meer tijd waardoor jij nog meer kan doen in je traject met je business coach. Het is een win-win! Dus ik zou niet pas daarna het traject met mij doen, maar tijdens.

We kunnen absoluut je team bij de uitvoering van de actiepunten betrekken. Graag zelfs! Hoe meer tijd we jou besparen, hoe beter. Onze 1-op-1 sessies zijn wel met alleen jou en mij (of met je compagnon/business partner erbij, als je die hebt). Als er iets is dat bijvoorbeeld jouw VA moet weten, kunnen we de sessie opnemen of ik maak een video voor hem/haar.

Voor dit traject betaal je één keer €4.250,- of drie termijnen van €1.445,- (excl. btw).

Je kan er daarnaast eventueel voor kiezen om mijn technisch VA de automatiseringsstappen uit het traject meteen voor je laten implementeren. Voor een meerprijs van €540,- excl. btw gaat zij gedurende het traject 8 uur aan het werk voor je (en trust me, daar kan ze héél veel in doen!).

Ik kan hier honderduit praten over mijn methodes, maar je hebt waarschijnlijk geen tijd om een heel essay te lezen. 😉 Dus in het kort; we gaan aan de slag met het optimaliseren van je manier van werken (je workflows) en het automatiseren van onnodig handmatige taken. We zorgen ervoor dat je minder hoeft te werken voor dezelfde (of meer) omzet en maken tijd vrij die je weer kan besteden aan het uitvoeren van al jouw omzetverhogende plannen. We zorgen voor meer rust in je hoofd, meer overzicht en minder stress. Daarnaast kijk ik samen met jou wat je nog meer nodig hebt op het gebied van structuur; als jij bijvoorbeeld struggelt met je planning, dan werken we daar ook aan. 

Dat kunnen we op veel verschillende manieren voor elkaar krijgen! Het hangt er voornamelijk vanaf waar jouw tijdlekken nu zitten. Een aantal opties zijn het automatiseren van alle handmatige taken in je werk voor klanten, het herorganiseren van je mail (en deze automatisch voor je laten sorteren), gebruik maken van tools – zoals plannen in Trello -, de samenwerking met jouw klanten en team soepeler laten verlopen, orde en structuur aanbrengen zodat je nergens meer naar hoeft te zoeken, overzicht krijgen in alles wat je moet doen, en nog veel meer. Ik kijk met jou samen naar wat de meeste tijdswinst oplevert in jouw bedrijf en daar gaan we mee aan de slag. I’ve got you!

Wat mij betreft zo snel mogelijk! Meestal binnen 1 tot 2 weken. Als er een langere wachtlijst is, dan vertel ik je dat in ons kennismakingsgesprek. We kunnen natuurlijk ook later starten, als je bijvoorbeeld eerst nog met vakantie gaat of een groot project afrondt.

Nee hoor, no worries: je kan gewoon op vakantie! Die weken krijg je er aan het einde van het traject dan gewoon bij. Dat geldt ook voor als ík met vakantie ga tijdens ons traject. Als dat gebeurt, stel ik je natuurlijk op tijd op de hoogte.

Mail me dan gerust op shelley@hashtaglifegoals.nl, of plan vrijblijvend een call in om je vragen te bespreken.

Annet Ent

webdesigner & personal branding expert - red vibes design

“Every level has another devil” – Ik was op het punt beland dat ik mega veel klanten tegelijkertijd had lopen. Super fijn, maar daar komt ook echt veel bij kijken achter de schermen. Plannen, organiseren, structureren, de hele rambam!

Ik was het overzicht soms echt helemaal kwijt en vroeg soms 2 x dezelfde input aan klanten (oeps!). De gewonnen gratis sessie met Shelley kwam echt op het juiste moment. Verkopen van het traject was niet nodig, want ze is echt fantastisch! Ik heb echt zoveel dingen in m’n business gestructureerd! Asana (project managementtool) is helemaal ingericht als mijn business hub!

Thanks to Shelley heb ik daar nu alles in zitten: m’n jaarplanning, maandplanning, praktische doelen, salesdoelen, contentplanning, een bord waarin ik samenwerk met m’n klanten, een bord waarin ik samenwerk met m’n developers + we hebben een systeem ontwikkeld waarbij ik precies kan zien wanneer ik weer ruimte voor nieuwe klanten heb en wanneer ik NEE moet zeggen :-).

Met als resultaat: tijd besparen zodat ik meer AAN m’n business kan werken ipv de hele tijd IN m’n business. Love it!

Monique Bakhuijzen-Pons

holistisch psycholoog - A touch of balance

Ik vond het een feest om met Shelley het 1 op 1 traject te mogen doen, omdat ze zich goed in kan leven in ieder bedrijf, om vervolgens samen met jou aan de slag te gaan om die structuur te verbeteren. Vooral dat “samen gevoel” heeft mij binnen no time weer op weg geholpen. Daardoor kwam rust terug en kan ik mijn werkweek goed managen. En zoveel mogelijk tijd aan mijn klanten besteden, die dat hard nodig hebben. 

Zelfs nu er een grote verandering op komst is in mijn werkwijze door veranderingen in de zorgbekostiging, ga ik daarvan niet meer op hol in mijn hoofd. Het is namelijk allemaal al omschreven en ingepland in mijn agenda. Shelley is magic. Ik ben heel blij met deze intensieve samenwerking en ik heb mijn investering in mijn beleving allang terugverdiend en dat heeft niet alleen met geld te maken. 

Tijd is zo kostbaar! En ik blijf met Shelley samenwerken, ieder kwartaal een reality check en kijken of alles nog steeds draait zoals gewenst. Ik heb geen aandelen in haar bedrijf, maar samenwerken op welke manier dan ook met Shelley is wat mij betreft een no-brainer als je tijd en je bedrijf je lief is

Linda Zuijderwijk

stadssocioloog - zuiderwijk stadssociologie

Ik ben veel gefocuster aan het werk, weet precies wat ik wel en niet moet doen per taak. Zo hoef ik minder na te denken over kleine regeldingetjes en terugkerende taken, en kan ik mijn energie stoppen in daar waar het om gaat: mooie opdrachten binnenhalen en kwaliteitscontrole van het teamwerk! 

Want dit traject zorgt er ook voor dat ik makkelijker een team kan aansturen dat voor mij werkt: alle stappen staan op papier, er is zoveel meer duidelijkheid en snelheid gekomen in mijn werk. Ook voor het krijgen van een opdracht is voor mij veel duidelijker wat ik moet doen; hoe de klanten binnenkomen bij me. 

En hoe ik die kennis dus kan gebruiken om meer te doen van wat werkt. Shelley is voor mij een businesscoach: het gaat om het optimaliseren van wat werkt voor míj, binnen mijn bedrijf. Groeien op mijn voorwaarden dus.  

Claudia Verloop

Fotograaf - Claudia Verloop Fotografie

Door het traject ben ik als ondernemer gegroeid in de visie voor mijn bedrijven. Dit komt doordat Shelley me heeft laten zien hoe ik door middel van efficiënter werken en automatiseringen er veel meer uit kan halen. 

Ik ben nog veel meer potentie gaan zien voor mijn bedrijven, die ik niet zag voor dit traject. En dat is niet alleen heel kostbaar, maar dat maakt dat de investering een veel groter resultaat met zich meebrengt in de komende jaren..

Petra Ferwerda

Rouw- en verliesbegeleider - Innerlijk Sterk

Door de samenwerking met Shelley heb ik de systemen voor mijn bedrijf goed op kunnen zetten. Dat heeft me veel tijdwinst opgeleverd. Het leek me een grote klus waar ik best tegen op zag, maar met de begeleiding van Shelley was het prima te doen. 

Ze denkt goed met je mee en legt het op een geduldige en begrijpelijke manier uit. Ze heeft enorm veel kennis in huis over het optimaliseren van systemen en is de go-to person als je je bedrijf verder wilt professionaliseren.

Sophie Schmeets

eigenaar - maskerclass

Ik heb de smaak te pakken! Dat is echt wat ik uit dit traject heb gehaald. 

Er mag een soort knop omgaan om je processen met een andere bril te bekijken. “Oh, maar dan kan dit ook, en dit, en dit!” Heel fijn om nieuwe processen nu met zelfvertrouwen vanaf de start zelf te kunnen automatiseren. Dankjewel!!

 

Tamara kan eindelijk de groei van haar bedrijf bijbenen

"Voordat ik bij Shelley kwam had ik het enorm druk en merkte ik dat ik steeds meer avonden moest gaan werken."

“Ik had steeds meer tijd nodig om mijn klanten te helpen en was hierdoor vooral IN mijn bedrijf aan het werk. En ik moest wekelijks zoeken naar een moment om mijn eigen marketing nog te doen. Mijn mailbox stroomde over en ik wist gewoon dat er IETS moest veranderen, want op deze manier was het gewoon niet leuk meer

Ik had zelf toen vooral het gevoel dat ik beter moest leren plannen en dat ik mijn mailbox moest ordenen. Maar er bleken nog hele andere tijdlekken aan mijn tijdsprobleem ten grondslag te liggen. Zoals bijvoorbeeld: hoe zorg ik ervoor dat er überhaupt minder mailtjes binnenkomen? Ook op allerlei kleine dagelijkse, herhaaldelijke taken (zoals bijvoorbeeld het versturen van een Q&A opname) wist Shelley me te helpen dit te automatiseren, waardoor er nu zoveel dingen gewoon op de automatische piloot gaan

Ik krijg nu nog maar een paar mailtjes per dag. Ik heb overzicht. Mijn hele onboardingsproces is geautomatiseerd, waardoor een nieuwe klant in een warm bad terecht komt, zonder dat ik hier zelf aan te pas kom. (Termijn)facturen worden automatisch verstuurd. En ik heb nu zelfs de ruimte om 1,5 tot 2 dagen per week AAN mijn bedrijf te werken. Wat een verademingDaarbij maakt Shelley bij elke call overzichtelijke actielijstjes met vervaldatum, die je af kan vinken. Waardoor je het automatiseren ook niet voor je uitschuift, maar daad bij het woord voegt. Ik ben Shelley eeuwig dankbaar!”

tamara van vliet, copywriting coach - meeva

Wil jij moeiteloos ondernemen?

Mell Brouwer

webshop eigenaresse - studio vintique

Voor het traject deed ik alles zelf, was het veel te veel en zag ik soms door de hoeveelheid geen richting meer. Ik had zelfs soms paniek en dacht vaak alleen maar; hoe dan?! 

Nu voel ik zoveel meer rust, zijn de processen veel makkelijker en durfde ik het aan om samen te gaan werken met andere ondernemers. Ik zag door het traject in dat mijn tijd ook geld is en door samenwerkingen aan te gaan, ik meer tijd over houdt om aan mijn bedrijf te werken of om gewoon tijd voor mezelf in te kunnen plannen.

Annemieke & Arjan Visser

relatiecoach - annemieke visser coaching

Voordat wij met Shelley gingen werken waren wij veel tijd kwijt met handmatige handelingen. Dat is niet erg als je maar een paar klanten hebt, maar als je bedrijf hard groeit, groeit ook de behoefte aan automatisering van processen. 

Toen wij met Shelley spraken, ging er een wereld voor ons open. Tot die tijd hadden wij geen idee van wat er allemaal mogelijk was! Shelley heeft ons ongelooflijk goed geholpen met het in kaart brengen van onze processen en ons stap voor stap laten zien hoe het efficiënter kan. Haar instructies waren erg duidelijk en voor sommige processen nam zij zelfs instructiefilmpjes voor ons op. 

Nu wij het traject afgerond hebben, hebben wij meer tijd voor onze klanten en worden er minder fouten gemaakt. Wij gaan zeker terugkomen voor nog meer efficiëntie in de komende jaren. Een grote aanrader dus!

Geen tijd om deze pagina helemaal door te nemen?

Laat je voornaam en emailadres achter en dan krijg je een podcast toegestuurd waarin ik het traject helemaal voor je doorneem. Zo kun je het makkelijk onderweg luisteren!

P.S. No worries, je wordt niet toegevoegd aan een nieuwsbrief. :)