de volgende groep start op maandag 1 juli 2024.

Structureel Meer Tijd om te Groeien

Bespaar minstens 6 uur per week op alles wat je nu doet
en werk weer aan de ideeën die je bedrijf en omzet verder groeien

Bespaar minstens 6 uur per week op alles wat je nu doet en werk weer aan de ideeën die je bedrijf en omzet verder groeien

Jij loopt over van de creatieve ideeën voor je bedrijf. Een online training creëren, je aanbod omgooien, je klanten nóg beter helpen.. Niet alleen haal je er veel energie uit om daaraan te werken, je weet ook dat ze flink wat omzet kunnen opleveren. 

Maar.. Je komt altijd tijd tekort om ze uit te voeren. 

Hoe zeer je het je ook voorneemt om ein-de-lijk dat idee uit te werken, je dagelijkse taken kosten je AL jouw tijd. Je werkt keihard (en veel), maar somehow is je to do lijst aan het einde van de dag zelfs langer in plaats van korter. 😅

Je inbox blijft volstromen met nieuwe mails, social media kost je bakken met tijd en met je administratie loop je al een tijdje achter. Regelmatig kruip je ’s avonds of in het weekend nog even achter je laptop omdat er nog zo. veel. moet. gebeuren (en omdat de rest van de wereld dan niet ‘aan’ staat en je eens wat achterstand kan inhalen). 

Het liefst zou je 1 of 2 dagen per week hebben om áán je bedrijf te werken, in plaats van alleen maar ín. Om al jouw geniale, omzet-verhogende plannen uit te voeren waar je je bedrijf nog veel verder mee groeit en je klanten nog beter mee helpt. 

Hoe zou het zijn om dezelfde of meer omzet te draaien als je nu doet, maar dan in minder uren? 

In het online programma Structureel Meer Tijd om te Groeien help ik je daar persoonlijk bij.

Tijd besparen als ondernemer

Je hebt zoveel ideeën om je business verder te groeien, maar je komt er nooit aan toe.

Als mensen jou vragen hoe het gaat, antwoord jij standaard met “druk!”. En op zich vind je dat niet erg, je houdt van je werk, maar…

Jij weet dat er nog veel meer in je bedrijf zit. als je de tijd maar zou hebben..

Jij wil…

En dat kan. Ook bij jou.

Ik zag hoeveel tijd & energie het efficiënter maken van je bedrijf opleverde en dacht: dit wil ik elke dag doen.

Shelley Barendregt

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer genoeg tijd kan hebben voor alles dat ze willen doen, als je je bedrijf en processen efficiënt inricht.

Ondernemen draait voor mij om het continu uplevelen van je bedrijf en je omzet. Niet om je door de dagelijkse taken heen te slaan en maar zoveel mogelijk gedaan te krijgen in je overvolle agenda, terwijl je creatieve en omzet-verhogende ideeën blijven liggen.

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers met een goedlopend bedrijf op een bepaald punt tegen hetzelfde probleem aanlopen: tijd tekort om je nieuwe ideeën te blijven uitvoeren. 

Ik wist als klein meisje al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik bij die ondernemer haar bedrijven van A tot Z efficiënter heb ingericht toen we al tijden aan onze limiet zaten qua tijd, energie en omzet en zag hoeveel resultaat dat opleverde, wist ik: dit is wat ik elke dag wil doen. Hier wil ik nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan 1000 succesvolle ondernemers geholpen om elke week minstens 8 uur tijdwinst te hebben voor het uitwerken van hun geniale, moneymaking ideeën door workflows efficiënter te maken en hun bedrijf slimmer in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld Rachel van Sas (bekend van De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious) en Deisy Amelsbeek geholpen.

In Structureel Meer Tijd om te Groeien maak ik dat mogelijk voor iedereen. 

Wat is het resultaat van het programma?

Sophie houdt tijd over in haar bedrijf én bij haar klanten

"ik wilde minimaal 3 uur per week besparen en durf met trots te zeggen dat ik nu al ruim 8 uur per week overhoud - En ik ben nog lang niet klaar."

“Vroeger accepteerde ik dat sommige processen ‘nou eenmaal tijd kosten’. Tot ik het écht te druk kreeg en op zoek moest naar andere manieren. Ik wilde voorkomen dat ik achter de feiten aan ging lopen. En toen kwam ik precies de magische Shelley tegen. Ik ben bijna klaar met het traject en ik weet nu hoe ik naar ál mijn processen moet kijken om ze te kunnen optimaliseren. Ik heb geleerd dat er echt voor vrijwel alles een slimmere en snellere manier is

Ik wil Shelley enorm bedanken voor haar enorme kennis en haar expertise. Zij heeft mij echt geleerd om op een andere manier naar mijn bedrijf en die van mijn klanten te kijken. Mocht je twijfelen om mee te doen aan het programma: als je een bedrijf wilt dat aan de achterkant loopt als een geoliede machine, dan zou ik niet langer twijfelen. Juíst als je het druk hebt, is dit hét programma om te volgen.

sophie van koert, va - SoofGepiept!

Wat houdt het programma in?

Structureel Meer Tijd om te Groeien is een online programma met 6 videomodules, waarnaast ik je persoonlijk in groepselementen begeleid. 

In de modules leer je alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf en processen efficiënter en slimmer in te richten, zodat je meteen tijd bespaart die je kan inzetten voor het verder groeien van je business en omzet. Deze kun je op eigen tempo volgen. Maar…

Dit wordt niet een van de trainingen op je to do lijst waar je óók niet aan toekomt.

Ik begeleid je er persoonlijk bij, om ervoor te zorgen dat je alles kan toepassen op jouw specifieke situaties en tijdlekken, én om te voorkomen dat dit een van de trainingen wordt op je (al veel te lange) to do lijst waar je uiteindelijk nooit aan toekomt. 

Daarnaast kun je drie keer een groeps Q&A van een uur bijwonen waarin je nog meer vragen kunt stellen rondom time management, efficiënter werken, automatiseren, beter plannen en alles wat ervoor zorgt dat je tijdwinst behaalt in je business. De kracht van een groep is fantastisch: ik zie hier altijd mensen druk meeschrijven bij een vraag waarvan ze dachten “kan dit OOK nog efficiënter, daar had ik niet eens aan gedacht!”. 

Er zijn nog allerlei extra’s om je verder te helpen. Zo is er elke maand een Accountability Meeting waar je digitaal bij kan aanschuiven als je 1.5 uur focus nodig hebt om de modules te doen met een stok achter de deur, en kom je in een besloten Facebook community met alle andere deelnemers waar je ook je vragen aan mij (en hen) kan stellen. We doen het samen!

Meer tijd aan bedrijf werken

De online modules:

In deze eerste module focussen we hoe je zou willen dat je tijd en je dagen eruit zien en wat nu de obstakels (tijdlekken) zijn om daar te komen. Je weet hierna precies wat je moet veranderen in je bedrijf om meer tijd te winnen en je onderneemt al direct stappen om dat op te lossen.

De grootste tijdwinst haal je uit het efficiënter inrichten van je workflows, je processen. In deze module vertel ik je alles over hoe je hiermee kan ‘growth hacken’ en hoe je snel veel uren bespaart door dit te doen. Je gaat daar meteen mee aan de slag zodat je zo snel mogelijk meer tijd hebt.

De tijdwinst die je uit deze module haalt, ga je direct merken in je week. Je leert hoe je jouw bedrijf en processen optimaliseert en past dit meteen in de praktijk toe. Je bouwt een bedrijf dat niet omvalt als jij er een dag niet bent, want alles loopt uit zichzelf door.

In deze module leer ik je hoe je makkelijk en snel automatiseert in jouw bedrijf. Daarvoor hoef je helemaal geen IT kennis te hebben (die heb ik ook niet). Ik leer je al mijn handigheden en hacks om meer te kunnen doen in minder tijd, zodat jij het ook kan toepassen op jouw manier.

Net zoals al het andere in je bedrijf, kun je van je omzet ook een geoliede machine maken. Na deze module weet jij exact hoe jouw omzet in elkaar steekt en hoe je meer geld kunt verdienen terwijl je minder werkt. Je weet dan precies aan welke knoppen je kunt draaien in je bedrijf om je omzet te verhogen zonder er meer tijd aan hoeven te besteden.

Super, je hebt tijd gewonnen en werkt veel efficiënter dan eerst! En nu? Hoe zorg je ervoor dat de chaos en waan van de dag niet weer overnemen? Na de laatste module weet jij hoe je blijvend structuur in je bedrijf aanhoudt en je niet weer terug in je oude gewoontes vervalt.

neem alvast een kijkje in het programma:

Wat je krijgt:

6x video modules met waardevolle kennis + digitale werkboeken

t.w.v. €1.997,-

3x (digitale) Q&A van een uur

t.w.v. €397,-

Bonus expert gast masterclasses

t.w.v. €897,-

How-to library vol handige video's met hacks, automatiseringen etc.

t.w.v. €697,-

Online accountability meetings om de modules écht te volgen

t.w.v. €247,-

Support via exclusieve Facebook community en mail

totale waarde: €4.235-

nu voor €1.847,-

Wat je krijgt:

6x video modules met waardevolle kennis + digitale werkboeken

t.w.v. €1.997,-

3x (digitale) Q&A van een uur

t.w.v. €397,-

Bonus expert gast masterclasses

t.w.v. €897,-

How-to library vol handige video's met hacks, automatiseringen etc.

t.w.v. €697,-

Online accountability meetings om de modules écht te volgen

t.w.v. €247,-

Support via exclusieve Facebook community en mail

totale waarde: €4.235-

nuvoor €1.847,-

wat voor vragen er worden gesteld in de besloten

facebook groep

wat voor vragen er worden gesteld in de besloten

facebook groep

Francis kreeg weer grip op haar groeiende bedrijf

"Toen mijn bedrijf ontplofte, besefte ik dat ik met 50 klanten niet op dezelfde manier kon werken als met 5. ik wist niet hoe, maar er moest iets veranderen."

“Door Structureel Meer Tijd om te Groeien kreeg ik letterlijk weer grip op m’n zaak. Vooral met het automatiseren van een aantal standaard stappen die klanten doorlopen bespaar ik enorm veel tijd en weet ik ook zeker dat er geen stap overgeslagen wordt of ik iets vergeet. Dat geeft niet alleen meer tijd, maar ook meer rust

Het is super waardevol om dit in een groep te doen, in de Q&As en de Facebookgroep zijn altijd wel mensen die al een oplossing hebben gevonden voor waar jij tegenaan loopt, of er wordt een vraag gesteld door iemand waarvan jij denkt ‘oeh, kan dat ook nog?’, waardoor je steeds verder gaat met optimaliseren van je bedrijf. Stiekem wordt het een beetje een sport om te kijken waar dingen handiger kunnen, waar je nog iets automatisch kunt laten lopen of waar nog tijdwinst te halen valt.

Het is geen standaard programma wat je afdraait, maar maatwerk waarbij je werkt aan oplossingen die voor jou en jouw bedrijf het best werken. Ik wilde dat ik dit programma een paar jaar geleden gedaan had, dat had me zo ontzettend veel werk gescheeld en tijd bespaard.”

Francis Dalebout, Homeopathieconsultant - Francis DierenHomeopathie

Audrey van Esch

ONLINE MARKETEER & BUSINESS COACH - STUDIO ONLINE MARKETING

Wat een fijn programma met zoveel kennis en inspiratie in deze zes modules. Ook als je als ondernemer al productief werkt, kun je zien wat nog meer mogelijk is met deze praktische systemen.

Inmiddels ben ik mijn bedrijf nog verder gaan automatiseren, maar ik zie ook dat ik met productief werken veel goed heb ingezet. Door het uitschrijven van je eigen systemen krijg je nog meer inzicht en structuur. 

Door deze verder te optimaliseren, heb ik nog meer tijdwinst uit mijn drukke werkweek kunnen halen. De training sluit aan bij mijn 1/1 coaching traject en ik zal mijn klanten nog meer kennis hierbij gaan geven. Ook de extra bonus is een waardevolle aanvulling, ik zou het iedere ondernemer aanraden!

Kim van Weering

Tekstschrijver, eindredacteur & content manager - @Keet

Het online groepsprogramma van Shelley was precies de stok achter de deur die ik dit jaar nodig had om m’n bedrijf naar een volgend niveau te tillen

Ik was al jaren een ster in onrealistisch plannen en liet opdrachtgevers mijn weekagenda bepalen. Ik ben er nog niet, maar de afgelopen maanden heb ik al behoorlijk wat stappen kunnen zetten om mijn bedrijf een stuk efficiënter in te richten. 

Zo weet ik nu waar mijn grootste tijdlekken zitten, heb ik verschillende automatiseringen doorgevoerd en welke stappen ik de komende tijd kan en wil zetten om nóg veel slimmer te gaan werken. Bedankt Shelley!

Leonie Labrie

Slim werken expert - Run Your Day

Alles is een proces. Als er iets is dat me duidelijk is geworden, is dat het wel. En alles dat je meer dan twee keer doet, kun je automatiseren. Sterker nog, dat wíl je automatiseren! 

In mijn werk ben ik altijd bezig met structuur aanbrengen en zaken automatiseren. En nóg heb ik veel opgestoken van SMTG. Kun je nagaan! 🙂 

Shelley is een fijne persoon om mee te werken. Betrokken, helder in haar uitleg en haar enthousiasme is aanstekelijk. Thanks Shelley!

Tijd tekort ondernemer

Je maakt elke dag de keuze om je tijdgebrek in stand te houden.

Jij bent de enige die ervoor kan kiezen om dit op te lossen.

Voordat je een besluit neemt: hoe vaak heb je jezelf al voorgenomen om hier iets aan te doen? 

In mijn ervaring wordt het niet uit zichzelf rustiger. Het wordt zelfs alleen maar drukker, en je hoofd steeds voller. Want jouw bedrijf gaat gewoon in sneltreinvaart door, terwijl jij het nog maar amper bijhoudt.

Als je blijft doen wat je nu doet, blijf je ook hetzelfde resultaat krijgen: een ramvolle agenda en een to do lijst die alleen maar langer wordt i.p.v. korter. 

Stop met doorbikkelen, dat is helemaal niet nodig. Jouw tijd is kostbaar en is veel beter besteed aan het uitvoeren van alle geniale, omzet-verhogende ideeën waar je nu niet aan toekomt. 

VOLGENDE START

Dit programma werkt met rondes. De eerstvolgende groep start op maandag 1 juli 2024.

Je hoeft maandag niet klaar te zitten, je kan het programma op je eigen tempo doorlopen. Maar door als groep rondom een datum te starten, worden de Q&A’s en Facebook community nog veel waardevoller.

Wat haal je er aan tijd en omzet uit?

Laten we het uitrekenen. 

Ik ben ervan overtuigd dat je minstens 6 uur per week kunt vrijmaken met het Structureel Meer Tijd om te Groeien programma. 

Als je uurtarief €55 is, dan 6 x €55 = €330 per week en 4 x €330 = €1.320 per maand extra omzet. Na iets meer dan een maand heb je het terugverdiend en daarna heb je elke maand meer tijd. Of je werkt eindelijk geen onbetaalde uren voor je huidige klanten meer.

Je kan die 24 uur per maand ook gebruiken voor het ein-de-lijk opzetten van de online training waarvan je al maanden met het idee rondloopt, maar er niet aan toekomt. Daarvan verkoop je er 2 per maand à €997 = €1.994 per maand erbij. Dan heb je het al binnen een maand terugverdiend. 

Of, als je simpelweg minder uren wil hoeven maken voor dezelfde omzet: 24 uur per maand x 12 = 288 uur per jaar. Dat zijn 7,2 fulltime werkwerken die je overhoudt en minder hoeft te werken voor de omzet die je nu ook hebt.

Als je ziet wat jouw tijd je kan opleveren, is het een no-brainer. 

Kost wat je nu aan omzet en tijd laat liggen je meer of minder dan de €1.847,- die je betaalt voor dit programma? 

Ergens zal je een beslissing moeten nemen. Kies je ervoor om je tijdgebrek in stand te houden, of om er iets aan te doen?

Natuurlijk kun je het eerst NOG even zelf proberen.

Of wachten op een beter moment.

Maar daarover ben ik wel graag eerlijk: in 99% van de gevallen is er dan na een paar maanden nog steeds niets veranderd. 

Het is dan zelfs nóg drukker geworden. En je hoofd nog voller. Tijd om uit te zoeken hoe alles efficiënter en sneller kan, heb je niet. 

Ik zie vaker dan mij lief is ondernemers om mij heen een paar maanden uit de running raken omdat ze te lang te hard hebben gelopen.

Ze hebben zichzelf al maanden verteld “ik kan het nog wel even aan”. En hun lichaam en hoofd trekt uiteindelijk aan de noodrem. 

Hoe lang houd je je tijdgebrek zelf nog in stand door er niets aan te doen? 

Hoeveel omzet en kansen ben je bereid te laten liggen vanwege tijdgebrek om je ideeën uit te voeren? 

Er zit nog veel meer potentieel in jouw business, dat weet je. 

Als je nu de keuze maakt om je vicieuze cirkel van tijd tekort komen te doorbreken, kan je over 3 maanden al 6 uur extra per week hebben. 

Ik weet precies hoe we jouw business snel een stuk efficiënter maken. Ik heb het al honderden keren gedaan met allerlei soorten bedrijven uit uiteenlopende branches. 

Ik help jou ook graag. Zullen we er samen voor gaan?

Naomi Appelhof-Tam

coach - IMAGO DEI COUNSELING

In de opstartfase van mijn praktijk heb ik na een webinar meteen besloten om te investeren in dit programma. 

Ik wilde niet wachten totdat de drukte op mij afkwam, maar het bij meet af aan goed inrichten. Ik ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb, het heeft mij inzichten en handvatten gegeven hoe ik mijn systemen goed kan inrichten. 

Er zijn zoveel mogelijkheden om structuur aan te brengen, voor mij ging er een wereld open. Shelley weet het op een eenvoudige wijze te verduidelijken, het programma is goed opgezet en goed zelfstandig uit te voeren.  

Iris Treffers

va & coach - Irisworks4you

Ik ben ontzettend blij dat ik het groepsprogramma bij Shelley heb gevolgd. Ik heb nu een aantal systemen geschreven die mij echt tijd besparen. Daarnaast heb ik met behulp van Shelley mijn Trello helemaal ingericht, zodat mijn planning overzichtelijk is en ik niks meer vergeet. 

Er is zoveel meer structuur in mijn bedrijf, maar ook in mijn dagelijks leven. De videolessen van de training zijn ontzettend uitgebreid. In combinatie met de persoonlijke begeleiding en masterclasses is het groepsprogramma meer dan het geld waard. Dikke aanrader! 

Amy Schreuder

leer meester - Meola Leather

Voordat ik begon met deze e-course had ik geen systeem in de gebeurtenissen die vaak in mijn bedrijf terug komen. Eigenlijk wist ik niet heel goed waar ik moest beginnen, maar dat er iets moest gebeuren daar was ik wel al achter. 

Shelley heeft mij hier handvaten voor gegeven en zelfs een mega goede tip gegeven waardoor ik minder contact met mijn klant hoef te hebben. De vele contact momenten via whatsapp nam namelijk veel tijd in beslag. Het is even een werkje en vooral een proces om al je systemen goed te hebben staan, maar het wordt steeds stukje bij beetje beter en vooral effectiever

Twijfel je nog?

Laten we even (vrijblijvend) bellen. Ik denk graag met je mee of Structureel Meer Tijd om te Groeien de juiste stap is voor jou en je bedrijf.

Als ik denk dat je beter geholpen bent met een ander programma of zelfs door iemand anders, dan zeg ik dat ook gerust. Ik werk alleen met ondernemers die ik écht kan helpen, anders heeft het voor mij ook geen zin. 😊

Je kan hieronder het formulier invullen met je vraag, of plan direct een call in via mijn agenda. 

stuur een bericht

... of plan direct een call

Mariska hield onmiddellijk meer tijd over in haar bedrijf

"Ik zou het je zeker aanraden als je tegen de limieten van je tijd aanloopt."

“Dit programma is echt megafijn. De video’s zijn makkelijk te volgen en er volgen een heleboel praktische opdrachten en tips die meteen in de praktijk te integreren zijn EN ook meteen tijdswinst opleveren. Door dit programma heb ik geleerd wat er allemaal mogelijk is qua automatisering en dat dat allemaal helemaal niet zo spannend is als ik dacht

Het is echt een waardevol programma en ik zou het je zeker aanraden als je tegen de limieten van je tijd aanloopt en de hele tijd taakjes aan het herhalen bent!”

Mariska van der Meij, docent nederlands - mama dutch

Veelgestelde vragen

Van het online materiaal heeft elke module een video van ongeveer 40 minuten. Daarnaast heb je gemiddeld zo’n 2 uur nodig om de opdrachten uit te voeren. Blok dit aan het begin meteen al in je agenda. I know, het voelt alsof je die tijd niet hebt, maar we gaan direct tijd winnen in je week. Er gaat niets veranderen als je er niets aan doet, daarvoor is echt actie vanuit jou nodig. Als je blijft doen wat je al deed, blijf je ook hetzelfde resultaat krijgen. Ik ga je helpen om zo snel mogelijk meer tijd te hebben!

Je kan het programma volgen op eigen tempo. Je hebt maximaal 9 maanden ervoor*, maar die heeft nog nooit iemand nodig gehad. Gemiddeld nemen deelnemers er zo’n 3 à 4 maanden maanden de tijd voor. Daarin hebben ze alle modules gevolgd en Q&A’s bijgewoond. Mocht jij er wat langer over doen, ook geen probleem! Je hebt ruim de tijd en speling over.

*Na die 9 maanden vervallen je openstaande Q&A’s, maar je houdt wel toegang tot de modules en Facebook groep. Je kan dus altijd later nog iets terugkijken.

Snap ik. Je zit niet naar dit groepsprogramma te kijken omdat je zeeën van tijd hebt. 😉 En dat is ook precies de reden waarom het niet alleen uit video modules bestaat. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om met iets aan de slag te gaan terwijl je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Toch moet er iéts gebeuren om meer tijd vrij te maken in je bedrijf, dat staat vast. Het gebeurt niet vanzelf. 

Het programma is zo ingericht dat je precies weet waar je snel veel tijdwinst op kan behalen. Daarnaast zijn er ook regelmatig Accountability Meetings waarin je via Zoom met de groep samenkomt en individueel aan de modules gaat werken. Ik ben daar ook bij om je te helpen. Zo zorgen we er samen voor dat er progress gemaakt wordt en je steeds meer tijd vrij maakt!

Er zijn in mijn ervaring vaak twee situaties waardoor deze vraag wordt gesteld.

De ene is dat er iets is dat tijdelijk veel van je tijd en aandacht opeist. Denk aan het afronden van een grote verbouwing thuis, of je bent de komende weken op vakantie. Voor die mensen kan het inderdaad handiger zijn om net iets later met het programma te beginnen. Je kan dan wel gewoon nu gebruik maken van de korting (binnen de periode waarin deze loopt uiteraard), en dan overleggen wij samen wat jouw precieze startdatum wordt.

De andere situatie (deze geldt voor de meeste mensen) is dat je denkt dat er nog een beter moment komt, maar alles wat nu veel tijd kost, niet weg gaat. We overtuigen onszelf vaak dat het binnenkort echt rustiger wordt, dat je na dit project het echt minder vol gaat plannen, maar in de praktijk komt er altijd iets nieuws. Wanneer alles wat je dagelijks (en terugkerend) doet heel veel tijd kost, dan is het belangrijk om daar actie op te nemen zodat je dat in minder uren voor elkaar krijgt en alle tijd hebt voor je creatieve, omzetverhogende plannen. Dan is later willen starten eigenlijk verkapt uitstelgedrag, omdat je er nu niet de headspace en ruimte voor voelt.

Voor die mensen: dit gevoel gaat niet uit zichzelf weg. Er komt geen beter moment. Je moet ergens de keuze maken om er iets aan te veranderen, anders blijft je overvolle agenda en to do lijst zoals het is. Pas wanneer jij besluit dat het echt anders moet, en daar actie op onderneemt, zal je dat betere moment zelf creëren. Ik weet dat je het super druk hebt, maar over 3 maanden kun je al 6 uur per week erbij hebben met het Structureel Meer Tijd om te Groeien programma. Daar zorgen we samen voor!

Mocht je echt later willen starten: op deze pagina vind je altijd de datum waarop de eerstvolgende groep start (helemaal bovenaan de pagina te zien). Hou de pagina dus in de gaten voor de volgende ronde.

Ook als je zelf VA of OBM bent, weet ik zeker dat je je kennis kunt verdiepen in dit programma. Er hebben al veel VA’s meegedaan, en wat zij leerden hebben ze weer voor zichzelf én voor hun klanten toegepast. Dubbele win dus. 😉 

In dit programma ga je echt de diepte in hoe je jouw bedrijf kan optimaliseren, en dat van je klanten. Iedereen die aangaf al heel gestructureerd te zijn of al kennis te hebben van het efficiënter maken van bedrijven, heeft hier toch weer nieuwe dingen geleerd. 

Tip: lees anders even de review van Sophie (VA) meer bovenin de pagina, of van Cindy (ook VA) onder dit FAQ gedeelte!

Voor ondernemers die al minstens 6-7k omzet draaien per maand, en de ambitie en ideeën hebben om daar 20k, 30k of 40k per maand van te maken.

Het ‘ding’ is: ze hebben zó’n ramvolle agenda en overstromende to do lijst, dat ze er nooit aan toekomen om al die omzet-verhogende plannen uit te voeren. 

Ze hebben al ontzettend veel te doen met de dagelijkse taken: mails beantwoorden, hun klanten helpen, content voor social media maken, administratie, noem het maar op.. 

Daardoor blijven alle geniale ideeën die de omzet flink verder kan doen groeien liggen, en daar balen ze van. Ze willen meer tijd per week om die ideeën uit te kunnen voeren. Al is het maar een paar uur extra, daar kunnen ze al heel veel gedaan in krijgen. 

Daarnaast is wat meer tijd voor zichzelf, hun partners/vrienden/gezin of om zichzelf verder te ontwikkelen ook niet mis.

Het programma is met name voor 3 types ondernemers:

– Ondernemers die een online of offline dienst verkopen, maar die ook veel werk achter hun laptop te doen hebben
– Ondernemers met een goedlopende webshop waarin ze producten of templates verkopen
– VA’s/OBM’s

Als jij echt nét startend bent met je bedrijf en vooral op zoek bent naar hoe je je avond- en weekenduren zo goed mogelijk aan je bedrijf kan besteden in balans met je day job in loondienst. Dit programma werkt op zijn best voor je wanneer je bedrijf al goed loopt en er klanten zijn. 

Of wanneer het probleem – als je heel eerlijk bent – niet is dat je taken teveel tijd kosten, maar dat je de motivatie en discipline mist om er dagelijks aan te werken. Wanneer je eigenlijk genoeg tijd hebt maar het niet nuttig besteedt, biedt dit programma niet de oplossing voor jou. 

Daarnaast kan ik je niet helpen wanneer je tijdlek zit in veel moeten reizen en het werk op een offline locatie zelf.

Twijfel je erover? Neem dan even contact met me op via shelley@hashtaglifegoals.nl, dan denk ik met je mee.

Je kan iemand inhuren om werk uit handen te nemen, alleen is het uitbesteden van inefficiënt werk zonde van het geld en de tijd. Een taak die nu 5 uur kost, kan na dit programma mogelijk in 1 uur. Dat zijn uren die je een VA dus niet hoeft te betalen, of die hij/zij aan andere dingen voor je kan besteden. Ik zou altijd eerst optimaliseren, en daarna beslissen wat je wilt uitbesteden. Dat bespaart je een hoop geld!

Het is geen programma waarin ik zeg “de onboarding doe je zo, volg dit template voor de sales, deze stappen voor de marketing”. Daar geloof ik namelijk niet in; elk bedrijf -en elke ondernemer-  is anders. 

Daarom help ik je ontdekken waar er in joúw bedrijf tijdlekken zitten, hoe we die oplossen en waar je nog meer tijd op kan besparen. Ik neem je mee door een heleboel processen aan de hand van voorbeelden, maar we kijken samen waar in jouw business behoefte aan is. Dus als bijvoorbeeld de administratie bij jou veel tijd kost, dan pakken we die aan. Maar als je het in 5 minuten klaar hebt, dan steken we daar samen onze tijd niet in. 

Dus zie het als een gepersonaliseerd programma en geen standaard verhaal. Dat maakt ook dat er een grote variëteit aan ondernemers aan meedoet; de gemene deler is dat ze allemaal expert zijn in wat ze doen en het daardoor ontzettend druk hebben gekregen met alle dagelijkse gang van zaken.

Er is een heel groot verschil tussen ‘alle tips al kennen’ en daadwerkelijk veranderingen aanbrengen in je bedrijf. Als jij denkt dat je probleem volledig is opgelost door de tips die je hier en daar online hebt gevonden, dan moet je dat zeker doen. 

Maar in mijn ervaring zit er wat meer achter dan alleen maar de tips opvolgen. Je kan wel besluiten dat je vanaf nu je Instagram content schrijven op één dag gaat bundelen, maar als vervolgens je inbox overstroomt met klantvragen en je telefoon gaat continue, dan is er een kleine kans dat jij die dag alles afkrijgt wat je voor ogen had. 

Achter alle tips zitten je processen en gewoontes en dáár moet structureel iets in worden veranderd om echt meer uren over te houden elke week.

Het is net als met sporten: je weet heus wel dat het gezond is om 3x per week te gaan, maar als je maar 2 sportbh’s hebt die beiden al in de wasmand liggen te stinken en het komt eigenlijk ook altijd ruk uit op zaterdag, dan sla je die derde keer structureel over. 

Je kan de tip wel kennen, maar het succesvol implementeren is een ander verhaal. Daarvoor hebben we vaak een stok achter de deur nodig en de handleiding hoe je dit op de snelste manier voor elkaar krijgt.

Daarnaast weet ik overigens zeker dat er veel dingen in het programma zitten die je nog niet weet. Dat is kennis die je niet zomaar online ergens vindt of opdoet, maar die ik heb geleerd door jarenlang veel te testen, experimenteren en uitproberen (bij mijzelf en honderden andere ondernemers). 

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, uiteindelijk doen we allemaal in ons bedrijf marketing, social media, klantcontact, mail, administratie etc. De interne processen tonen over het algemeen veel overeenkomsten, in welke branche je ook zit. 

Er zitten deelnemers in met op maat gemaakte interieurprojecten, VA’s die voor elke klant weer iets anders doen en meer kunstzinnige creatieve branches. Toch zijn de basis processen hetzelfde en die leer je in stukken minder tijd doen. Daarnaast weet ik zeker dat we ook in jouw maatwerk nog tijd kunnen besparen. 

Structureel Meer Tijd om te Groeien is een gepersonaliseerd programma. We kijken niet alleen naar de basis processen, maar juist naar waar jij in jouw bedrijf tijd kan winnen.

Veel van mijn klanten doen andere cursussen of trajecten ernaast. In mijn ervaring versterkt het elkaar alleen maar, want er is een grote kans dat je nu al tijd tekort komt voor je andere cursus. Bij mij leer je tijd vrijmaken en die kun je bij je andere cursus meteen goed gebruiken. Alle nieuwe ideeën en plannen die je in een ander programma opdoet, leer ik je meteen efficiënt en geautomatiseerd inzetten. Het is dus juist een gouden combinatie in mijn ogen!

Dat geeft niets. Je kunt drie Q&As bijwonen gedurende 9 maanden, dus je kunt kiezen welke drie data jou het beste uitkomen.

Dat verschilt per ronde die start, dus ik kan je daar geen vast aantal in geven. Wees er in ieder geval van verzekerd dat ik meer dan genoeg persoonlijke aandacht heb voor jou. 🙂

Het programma kost €1.847,- ex btw. Je kan ook in 3 termijnen betalen; dan betaal je 3 x €647,- ex btw.

Dat is wel de bedoeling. 😉 Ik neem het werk niet van je over, ik ga je leren hoe je zelf efficiënt je tijd indeelt. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je taken je simpelweg minder uren kosten doordat we stukken automatiseren of batchen. Dus je bespaart uren én hebt alle handvatten om beter van je tijd gebruik te maken!

Ik ben geen mindset coach die je specifiek helpt op het stuk ‘met stress omgaan’, maar ik geloof er wel in dat hoe meer overzicht, orde en rust je hebt, hoe minder stress je daar als vanzelf door hebt. Als je je niet continu overwhelmed voelt door alle ballen die je in de lucht moet houden, dan gaat je stressniveau meestal ook al een stuk omlaag. We gaan ervoor zorgen dat je weer het gevoel hebt dat je alle touwtjes in handen hebt, alles op orde is en niks wordt vergeten.

Cindy houdt elke dag tijd over dankzij automatiseringen

"ookal denk je alles gestructureerd te hebben, er zijn altijd stappen te maken. nog meer tijd over te houden"

“De reden dat ik aan het groepsprogramma ben begonnen is omdat ik wilde leren hoe ik meer kon automatiseren: ‘slimmer werken” voor mijn klanten. Ik volgde Shelley al een tijdje en haar enthousiasme over alles wat met structureren en automatiseren te maken werkt aanstekelijk. Dus ik stapte graag in om meer te leren! 

De informatie die je krijgt in de modules is heel duidelijk en fijn uitgelegd. De extra calls, modules en de Facebookgroep zijn echt enorm waardevol. Want als je zelf aan de slag gaat in je bedrijf, ga je toch tegen ‘problemen’ aanlopen. En dan heb je daar altijd Shelley to the rescue. Geen vraag is te moeilijk! Het verbaasde mij bijna elke keer weer dat ze een oplossing had voor elk ‘probleem’ dat in de Facebookgroep werd gesteld. Ik zou dit programma iedereeeeen aanraden.” 

cindy de leeuw, va - The Organized Label

Emma Verschure

belastingadviseur - emma's tax law

Mijn bedrijf had weinig structuur en ik deed dingen maar gewoon die onnodig veel tijd kostte. Door deze training leerde ik heel veel tijd te besparen, systemen uit te schrijven en mijn bedrijf te verbeteren. Het is hierdoor zoveel professioneler geworden. Daarnaast heb ik zoveel mooie ideeën gekregen door deze cursus dat ik nog meer kan groeien. Het was echt heel erg waardevol!

Tessy Hellemans

fotograaf - Tessy Hellemans

Voordat ik begon had ik weinig structuur in mijn zaak en ‘deed ik maar wat‘. Het resultaat na de cursus is dat ik een duidelijk plan heb, weet waar ik dagelijks aan kan werken en daardoor kan ik meer tijd vrij maken voor extra klantencontact of het creëren van nieuwe producten.

Evelien Isabella de Jong

beslishulp - Wil ik een kind

Voordat ik begon deed ik alles met knippen en plakken, ook al wist ik dat het gestroomlijnder kon. Ik wist niet hoe. Nu heb ik diverse handigheidjes geïmplementeerd die mij direct tijd opleverenOok houd ik rekening met mogelijke automatisering bij het opzetten van nieuwe zaken. Ik ga het programma nog een keer doorlopen, want er zit zoveel in dat ik er de eerste keer niet heb uitgehaald.