Structureel Meer Tijd om te Groeien

meer tijd, vrijheid en rust in je bedrijf

Heb je al een (meer dan) 40-urige werkweek aan al je alledaagse taken? Zou je graag meer tijd en vrijheid hebben maar zie je simpelweg niet hoe dat kan met al het werk dat je moet doen? Barst je van de ideeën voor je bedrijf waarmee je meer geld kan verdienen, maar kom je er nooit aan toe om ze uit te werken?

Regelmatig sta je ’s ochtends alvast wat eerder op omdat je dan zoveel mogelijk to do’s kan aftikken voordat de dag echt begint. Maar daarna haalt de waan van de dag je weer in; er stromen mails binnen in je inbox, je klanten hebben allerlei vragen en je to do lijst wordt alleen maar langer in plaats van korter..

Je mist de vrijheid die je juist zo aan trok bij het ondernemen. In plaats daarvan lijk je alleen maar ‘druk druk druk’-er te worden. Meer verdienen terwijl je minder uren werkt – en de uren die je werkt effectief besteden – klinkt je als muziek in de oren, maar hoe kom je daar?

Daar ga ik je bij helpen in het online groepsprogramma Structureel Meer Tijd om te Groeien. 

Tijd besparen als ondernemer

Herken je dit?

Jij wil..

Dan is dit voor jou.

Wat is het resultaat?

Sophie houdt tijd over in haar bedrijf én bij haar klanten

"ik wilde minimaal 3 uur per week besparen en durf met trots te zeggen dat ik nu al ruim 8 uur per week overhoud - En ik ben nog lang niet klaar."

“Vroeger accepteerde ik dat sommige processen ‘nou eenmaal tijd kosten’. Tot ik het écht te druk kreeg en op zoek moest naar andere manieren. Ik wilde voorkomen dat ik achter de feiten aan ging lopen. En toen kwam ik precies de magische Shelley tegen. Ik ben bijna klaar met het traject en ik weet nu hoe ik naar ál mijn processen moet kijken om ze te kunnen optimaliseren. Ik heb geleerd dat er echt voor vrijwel alles een slimmere en snellere manier is

Ik wil Shelley enorm bedanken voor haar enorme kennis en haar expertise. Zij heeft mij echt geleerd om op een andere manier naar mijn bedrijf en die van mijn klanten te kijken. Mocht je twijfelen om mee te doen aan het programma: als je een bedrijf wilt dat aan de achterkant loopt als een geoliede machine, dan zou ik niet langer twijfelen. Juíst als je het druk hebt, is dit hét programma om te volgen.”

sophie van koert, va - SoofGepiept!

Wat houdt het programma in?

In de kern zijn er zes videomodules (met werkboeken) om te volgen. Daarin help ik je stapsgewijs om je bedrijf efficiënter en slimmer in te richten, zodat jij je kunt focussen op meer omzet en vrijheid.

Maar: ik wil niet dat dit een van de dingen wordt op je al veel te lange to do lijst waar je nooit aan toekomt. Daarom begeleid ik je persoonlijk om zo snel mogelijk tijd te winnen.

Naast het online materiaal, dat je op eigen tempo volgt, heb je drie keer een 1-op-1 call van een half uur met mij. Hierin coach ik je persoonlijk en help ik je om snel meer tijd en efficiëntie te winnen.

Extreem waardevol zijn de 3 online masterclasses (Q&A’s) die je kunt bijwonen op een datum die jou uitkomt. Het is een groepsprogramma, dus daarin kan iedereen uit de groep vragen stellen rondom time management, efficiënter werken, beter plannen, meer tijd overhouden en je dagen slim indelen zodat je op het top level van productiviteit werkt. Hier pluk je echt de vruchten van de groep, want vrijwel altijd zie ik anderen meeschrijven met het antwoord op een vraag waarvan ze nog niet eens wisten dat ze die hadden. 

Ook zijn er regelmatig Accountability Meetings waar je digitaal bij kunt aanschuiven, om 1.5 uur met volledige focus aan de modules te werken met een stok achter de deur. Zo zorgen we er samen voor dat er ook écht verandering komt in je tijdtekort!

Daarnaast kom je ook in een besloten Facebook community van ondernemers die met hetzelfde bezig zijn als jij. Daar kun je gebruik maken van elkaars kennis en netwerk en natuurlijk het antwoord krijgen op al je vragen!

Meer tijd aan bedrijf werken

De online modules:

Module 1

Weet wat je doelen & tijdlekken zijn

In deze eerste module focussen we op je doelen en wat nu de obstakels (tijdlekken) zijn om daar te komen. Je hebt hierna een helder actielijstje met wat er exact moet veranderen in je bedrijf om meer tijd te winnen en je onderneemt al direct stappen om dat op te lossen.

Module 2

Hack je groei met systemen

Goede systemen helpen je om je groei te ‘hacken’. Hierna weet je precies wat systemen zijn, maar vooral hoe en waar je ze inzet in jouw bedrijf om snel meer tijd vrij te maken. Ook weet je welke systemen voor explosieve groei en tijdwinst zorgen en ga je daar meteen mee aan de slag.

Module 3

win structureel tijd door je systemen

In deze module ga je aan de slag met het verbeteren van je processen zodat je meteen tijd vrij gaat maken in je business. Die extra tijd ga je direct merken in je week! Je bouwt een bedrijf dat niet omvalt als jij er een dag niet bent, want alles loopt uit zichzelf door.

Module 4

Automatiseren kun je leren

Deze module gaat specifiek over de mogelijkheid tot automatiseren in je bedrijf. In module 3 hebben we het hier kort over, module 4 gaat er dieper op in. Ik leer je al mijn handigheden en hacks om meer te kunnen doen in minder tijd.

Module 5

Je omzet als systeem

Ook je omzet is een systeem wat je in de vingers moet krijgen. Na deze module weet jij exact hoe jouw omzet in elkaar steekt en hoe je meer geld kunt verdienen terwijl je minder werkt. Je weet dan precies aan welke knoppen je kunt draaien in je bedrijf om je omzet te verhogen zonder er meer tijd aan hoeven te besteden.

Module 6

Meer tijd & structuur behouden

Super, je bedrijf is ingericht op efficiëntie. En nu? Hoe zorg je ervoor dat de chaos en waan van de dag niet weer overnemen? Na de laatste module weet jij hoe je blijvend structuur in je bedrijf aanhoudt en je niet weer terug in je oude gewoontes vervalt. 

 

Wat je krijgt:

Francis kreeg weer grip op haar groeiende bedrijf

"Toen mijn bedrijf ontplofte, besefte ik dat ik met 50 klanten niet op dezelfde manier kon werken als met 5. ik wist niet hoe, maar er moest iets veranderen."

“Door Structureel Meer Tijd om te Groeien kreeg ik letterlijk weer grip op m’n zaak. Vooral met het automatiseren van een aantal standaard stappen die klanten doorlopen bespaar ik enorm veel tijd en weet ik ook zeker dat er geen stap overgeslagen wordt of ik iets vergeet. Dat geeft niet alleen meer tijd, maar ook meer rust

Het is super waardevol om dit in een groep te doen, in de masterclasses en de Facebookgroep zijn altijd wel mensen die al een oplossing hebben gevonden voor waar jij tegenaan loopt, of er wordt een vraag gesteld door iemand waarvan jij denkt ‘oeh, kan dat ook nog?’, waardoor je steeds verder gaat met optimaliseren van je bedrijf. Stiekem wordt het een beetje een sport om te kijken waar dingen handiger kunnen, waar je nog iets automatisch kunt laten lopen of waar nog tijdwinst te halen valt.

En door de één op één calls is het geen standaard programma wat je afdraait, maar wordt het traject maatwerk waarbij je werkt aan oplossingen die voor jou en jouw bedrijf het best werken. Ik wilde dat ik dit programma een paar jaar geleden gedaan had, dat had me zo ontzettend veel werk gescheeld en tijd bespaard.”

Francis Dalebout, Homeopathieconsultant - Francis DierenHomeopathie

Meer tijd overhouden bedrijf

Dit programma werkt met rondes. De eerstvolgende groep start op maandag 23 oktober 2023.

De modules en opdrachten voer je uit op eigen tempo, maar door als groep op een datum te starten, worden de masterclasses en Facebook community nog veel waardevoller.

Voordat je een besluit neemt, laat ik je dit vertellen: 

Het wordt niet uit zichzelf rustiger. Er komt geen ‘beter moment’ waarop je zelf de tijd hebt om eens te gaan onderzoeken hoe je in godsnaam structureel meer tijd overhoudt. Dit is het. 

Stop met doorbikkelen in de hoop dat je agenda wel weer rustiger wordt. Als je blijft doen wat je nu doet, blijf je hetzelfde resultaat krijgen. Neem een besluit en zorg er zélf voor dat er meer tijd, vrijheid en omzet in je bedrijf komt. 

De prijs van het groepsprogramma is €1.847,- of 3 termijnen van €647,- (excl. btw). Stap nu in met de eerstvolgende groep en creëer op je eigen tempo structureel meer tijd om te groeien. 

Verdien je dat terug?

Laten we het uitrekenen. 

Ik ben ervan overtuigd dat je minstens 4 uur per week kunt vrijmaken door het Structureel Meer Tijd om te Groeien programma. Gemiddeld hebben de deelnemers minstens 8 uur per week extra erbij, maar laten we die 4 uur als voorbeeld nemen zodat je ziet wat het kan doen met het minimale resultaat.

🕗 4 uur per week = 16 uur per maand = 192 uur per jaar

Stel dat je daarin eindelijk dat ene idee voor een online training uitwerkt en opzet. De prijs ervan wordt €500. Je besteedt 20 uur aan de creatie, vervolgens staat je training en kun je het als passief inkomen gebruiken. De resterende 172 uur kun je gebruiken voor de promotie ervan. Je verkoopt er 25 in totaal (op jaarbasis, dus dit is nog laag ingezet). 

💸 25 x €500 = €12.500 omzet extra

Of, als je geen online training maakt, maar uurtje-factuurtje werkt en dus de vrijgemaakte uren weer kunt verkopen aan klanten:

💸 192 uur x €65 uurtarief = €12.480 omzet extra

Of, als jij helemaal niet op zoek bent naar meer klanten of omzet, maar vooral meer vrijheid wilt in je bedrijf zonder je zorgen hoeven te maken over je inkomsten:

🕗 192 uur / 40-urige werkweek = 4,8 weken per jaar minder werken voor dezelfde omzet

In alle drie de situaties zijn we uitgegaan van 4 uur per week extra, terwijl de deelnemers gemiddeld veel meer dan dat behalen. 

Dit is echt een no-brainer. 

Wat je nu aan omzet en vrijheid laat liggen kost je veel meer dan de €1.847,- die je betaalt voor dit programma. Dat je het laat liggen is een feit, want die extra uren waarin je bovenstaande situaties kunt waarmaken komen er niet vanzelf.

Het enige wat je nu hoeft te doen, is een besluit nemen. Ervoor kiezen dat jij meer tijd, meer omzet en minder stress hebt. Are you in? 

Natuurlijk kun je het ook eerst even zelf proberen.

Maar daarover ben ik wel graag eerlijk. Als je het zelf had gekund, waarom heb je het dan nog niet gedaan? 

Hoe ga je ervoor zorgen dat dit niet weer een van de dingen wordt die je “ooit echt gaat doen” en vervolgens maanden onderaan je to do lijst blijft hangen om uiteindelijk stilletjes te verdwijnen? 

Hoe wordt dit, zonder een stok achter de deur, niet een toevoeging aan je lijstje met plannen voor je bedrijf waar je toch al niet aan toekomt?

Wat laat je liggen aan omzet door gemiste kansen, plannen die niet worden uitgevoerd vanwege tijdsgebrek en stress?

Hoe ga je de stress en tijdsdruk op korte termijn verlagen als je niet weet hoe en waar er in je bedrijf goudmijnen te vinden zijn die makkelijk en snel voor meer tijd zorgen?

Ik weet precies wat ik doe en aan welke knoppen je moet draaien. Dit is waar ik mij in gespecialiseerd heb, maak gebruik van mijn kennis en ervaring. Ik heb me bewezen door eerst in verschillende start-ups met structuur en efficiëntie explosieve groei mogelijk te maken en vervolgens door inmiddels honderden ondernemers 1-op-1 te helpen om dit ook in hun bedrijf te realiseren.

Laat mij jou ook helpen. Zullen we er samen voor gaan?

Emma Verschure

belastingadviseur - emma's tax law

Mijn bedrijf had weinig structuur en ik deed dingen maar gewoon die onnodig veel tijd kostte. Door deze training leerde ik heel veel tijd te besparen, systemen uit te schrijven en mijn bedrijf te verbeteren. Het is hierdoor zoveel professioneler geworden. Daarnaast heb ik zoveel mooie ideeën gekregen door deze cursus dat ik nog meer kan groeien. Het was echt heel erg waardevol!

Tessy Hellemans

fotograaf - Tessy Hellemans

Voordat ik begon had ik weinig structuur in mijn zaak en ‘deed ik maar wat‘. Het resultaat na de cursus is dat ik een duidelijk plan heb, weet waar ik dagelijks aan kan werken en daardoor kan ik meer tijd vrij maken voor extra klantencontact of het creëren van nieuwe producten.

Evelien Isabella de Jong

beslishulp - Wil ik een kind

Voordat ik begon deed ik alles met knippen en plakken, ook al wist ik dat het gestroomlijnder kon. Ik wist niet hoe. Nu heb ik diverse handigheidjes geïmplementeerd die mij direct tijd opleverenOok houd ik rekening met mogelijke automatisering bij het opzetten van nieuwe zaken. Ik ga het programma nog een keer doorlopen, want er zit zoveel in dat ik er de eerste keer niet heb uitgehaald.

Naomi Appelhof-Tam

coach - imago dei counseling

In de opstartfase van mijn praktijk heb ik na een webinar meteen besloten om te investeren in dit programma. 

Ik wilde niet wachten totdat de drukte op mij afkwam, maar het bij meet af aan goed inrichten. Ik ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb, het heeft mij inzichten en handvatten gegeven hoe ik mijn systemen goed kan inrichten. 

Er zijn zoveel mogelijkheden om structuur aan te brengen, voor mij ging er een wereld open. Shelley weet het op een eenvoudige wijze te verduidelijken, het programma is goed opgezet en goed zelfstandig uit te voeren.  

Iris Treffers

va & coach - Irisworks4you

Ik ben ontzettend blij dat ik het groepsprogramma bij Shelley heb gevolgd. Ik heb nu een aantal systemen geschreven die mij echt tijd besparen. Daarnaast heb ik met behulp van Shelley mijn Trello helemaal ingericht, zodat mijn planning overzichtelijk is en ik niks meer vergeet. 

Er is zoveel meer structuur in mijn bedrijf, maar ook in mijn dagelijks leven. De videolessen van de training zijn ontzettend uitgebreid. In combinatie met de 1 op 1 begeleiding en masterclasses is het groepsprogramma meer dan het geld waard. Dikke aanrader! 

Amy Schreuder

leer meester - Meola Leather

Voordat ik begon met deze e-course had ik geen systeem in de gebeurtenissen die vaak in mijn bedrijf terug komen. Eigenlijk wist ik niet heel goed waar ik moest beginnen, maar dat er iets moest gebeuren daar was ik wel al achter. 

Shelley heeft mij hier handvaten voor gegeven en zelfs een mega goede tip gegeven waardoor ik minder contact met mijn klant hoef te hebben. De vele contact momenten via whatsapp nam namelijk veel tijd in beslag. Het is even een werkje en vooral een proces om al je systemen goed te hebben staan, maar het wordt steeds stukje bij beetje beter en vooral effectiever

Even voorstellen.

Shelley Barendregt

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken. Ze hebben veel te veel te doen, zijn vaak gestresst en genieten een stuk minder van hun onderneming omdat ze vrijheid missen.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Overigens ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom besloot ik mijn kennis en ervaring te gebruiken om veel meer mensen te helpen. Met Hashtag Lifegoals leer ik ondernemers hoe je je bedrijf en werkwijze slimmer inricht zodat jij meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en groeien van je bedrijf en omzet.

Mariska hield onmiddellijk meer tijd over in haar bedrijf

"door shelley weet ik wat er allemaal mogelijk is."

“Dit programma is echt megafijn. De video’s zijn makkelijk te volgen en er volgen een heleboel praktische opdrachten en tips die meteen in de praktijk te integreren zijn EN ook meteen tijdswinst opleveren. Door dit programma heb ik geleerd wat er allemaal mogelijk is qua automatisering en dat dat allemaal helemaal niet zo spannend is als ik dacht

Het is echt een waardevol programma en ik zou het je zeker aanraden als je tegen de limieten van je tijd aanloopt en de hele tijd taakjes aan het herhalen bent!”

Mariska van der Meij, docent nederlands - mama dutch

Veelgestelde vragen

Van het online materiaal heeft elke module een video van ongeveer 40 minuten. Daarnaast heb je gemiddeld zo’n 2 uur nodig om de opdrachten uit te voeren. Blok dit aan het begin meteen al in je agenda. I know, het voelt alsof je die tijd niet hebt, maar we gaan direct tijd winnen in je week. Er gaat niets veranderen als je er niets aan doet, daarvoor is echt actie vanuit jou nodig. Als je blijft doen wat je al deed, blijf je ook hetzelfde resultaat krijgen. Ik ga je helpen om zo snel mogelijk meer tijd te hebben!

Snap ik. Je zit niet naar dit groepsprogramma te kijken omdat je zeeën van tijd hebt. 😉 En dat is ook precies de reden waarom het niet alleen uit video modules bestaat. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om met iets aan de slag te gaan terwijl je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Toch moet er iéts gebeuren om meer tijd vrij te maken in je bedrijf, dat staat vast. Het gebeurt niet vanzelf. In de 1:1 calls kunnen we samen een kickstart geven aan het programma zodat je precies weet waar je snel veel tijdwinst op kan behalen. Daarnaast zijn er ook regelmatig Accountability Meetings waarin je via Zoom met de groep samenkomt en individueel aan de modules gaat werken. Ik ben daar ook bij om je te helpen. Zo zorgen we er samen voor dat er progress gemaakt wordt en je steeds meer tijd vrij maakt!

Dat geeft niets. Je kunt drie masterclasses bijwonen gedurende 9 maanden, dus je kunt kiezen welke drie data jou het beste uitkomen.

Nee, die kun je helemaal naar eigen wens inplannen. Ik heb natuurlijk wel een advies in welke weken je die goed kunt gebruiken, maar je krijgt toegang tot mijn agenda om een datum en tijd te kiezen die voor jou past.

De cursus kun je doen op eigen tempo, maar als je elke week een module doet, ben je in 6 weken klaar. Als je er langer over doet, is dat natuurlijk ook geen probleem. Je hebt maximaal 9 maanden om alles in het programma te doen, dus de modules, masterclasses en 1-op-1 calls. Gemiddeld nemen deelnemers er zo’n 3 maanden de tijd voor, dat lukt jou ook. 

Dat verschilt per ronde die start, dus ik kan je daar geen vast aantal in geven. Wees er in ieder geval van verzekerd dat ik meer dan genoeg persoonlijke aandacht heb voor jou. 🙂

Ik update op deze pagina altijd de datum waarop de eerstvolgende groep start (te vinden als je naar boven scrollt naar het goudgele stuk). Die datum verschilt en is afhankelijk van de groepsgrootte op dat moment. Hou de pagina dus in de gaten voor de volgende datum. Maar vraag jezelf ook af waarom je niet deze ronde al zou starten, waar wacht je op? 😉

Dat is wel de bedoeling. 😉 Ik neem het werk niet van je over, ik ga je leren hoe je zelf efficiënt je tijd indeelt. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je taken je simpelweg minder uren kosten doordat we stukken automatiseren of batchen. Dus je bespaart uren én hebt alle handvatten om beter van je tijd gebruik te maken!

Ik ben geen mindset coach die je specifiek helpt op het stuk ‘met stress omgaan’, maar ik geloof er wel in dat hoe meer overzicht, orde en rust je hebt, hoe minder stress je daar als vanzelf door hebt. Als je je niet continu overwhelmed voelt door alle ballen die je in de lucht moet houden, dan gaat je stressniveau meestal ook al een stuk omlaag. We gaan ervoor zorgen dat je weer het gevoel hebt dat je alle touwtjes in handen hebt, alles op orde is en niks wordt vergeten.

Tijd efficient indelen ondernemer

Cindy houdt elke dag tijd over dankzij automatiseringen

"ookal denk je alles gestructureerd te hebben, er zijn altijd stappen te maken. nog meer tijd over te houden"

“De reden dat ik aan het groepsprogramma ben begonnen is omdat ik wilde leren hoe ik meer kon automatiseren: ‘slimmer werken” voor mijn klanten. Ik volgde Shelley al een tijdje en haar enthousiasme over alles wat met structureren en automatiseren te maken werkt aanstekelijk. Dus ik stapte graag in om meer te leren! 

De informatie die je krijgt in de modules is heel duidelijk en fijn uitgelegd. De extra calls, modules en de Facebookgroep zijn echt enorm waardevol. Want als je zelf aan de slag gaat in je bedrijf, ga je toch tegen ‘problemen’ aanlopen. En dan heb je daar altijd Shelley to the rescue. Geen vraag is te moeilijk! Het verbaasde mij bijna elke keer weer dat ze een oplossing had voor elk ‘probleem’ dat in de Facebookgroep werd gesteld. Ik zou dit programma iedereeeeen aanraden.” 

cindy de leeuw, va - The Organized Label

Audrey van Esch

ONLINE MARKETEER & BUSINESS COACH - STUDIO ONLINE MARKETING

Wat een fijn programma met zoveel kennis en inspiratie in deze zes modules. Ook als je als ondernemer al productief werkt, kun je zien wat nog meer mogelijk is met deze praktische systemen.

Inmiddels ben ik mijn bedrijf nog verder gaan automatiseren, maar ik zie ook dat ik met productief werken veel goed heb ingezet. Door het uitschrijven van je eigen systemen krijg je nog meer inzicht en structuur. 

Door deze verder te optimaliseren, heb ik nog meer tijdwinst uit mijn drukke werkweek kunnen halen. De training sluit aan bij mijn 1/1 coaching traject en ik zal mijn klanten nog meer kennis hierbij gaan geven. Ook de extra bonus is een waardevolle aanvulling, ik zou het iedere ondernemer aanraden!

Kim van Weering

Tekstschrijver, eindredacteur & content manager - @Keet

Het online groepsprogramma van Shelley was precies de stok achter de deur die ik dit jaar nodig had om m’n bedrijf naar een volgend niveau te tillen

Ik was al jaren een ster in onrealistisch plannen en liet opdrachtgevers mijn weekagenda bepalen. Ik ben er nog niet, maar de afgelopen maanden heb ik al behoorlijk wat stappen kunnen zetten om mijn bedrijf een stuk efficiënter in te richten. 

Zo weet ik nu waar mijn grootste tijdlekken zitten, heb ik verschillende automatiseringen doorgevoerd en welke stappen ik de komende tijd kan en wil zetten om nóg veel slimmer te gaan werken. Bedankt Shelley!

Leonie Labrie

Slim werken expert - Run Your Day

Alles is een proces. Als er iets is dat me duidelijk is geworden, is dat het wel. En alles dat je meer dan twee keer doet, kun je automatiseren. Sterker nog, dat wíl je automatiseren! 

In mijn werk ben ik altijd bezig met structuur aanbrengen en zaken automatiseren. En nóg heb ik veel opgestoken van SMTG. Kun je nagaan! 🙂 

Shelley is een fijne persoon om mee te werken. Betrokken, helder in haar uitleg en haar enthousiasme is aanstekelijk. Thanks Shelley!