Ontdek je Tijdlek

Bespaar dagelijks tijd in je bedrijf

Je werkt elke dag keihard. ’s Ochtends klap je nog met goede moed je laptop open: vandaag ga je écht productief aan de slag en een shitload gedaan krijgen. Tot je inbox steeds voller wordt, je klanten je continu bellen met vragen en er allerlei ad hoc taken op je bordje bijkomen. 

Na een dag all over the place zijn en brandjes blussen, voel je je gefrustreerd en onvoldaan. Je bent altijd druk bezig en nog stééds is alles niet af. Terwijl je op de bank zit, hoor je dat stemmetje in je hoofd: “je kan beter nog even gaan werken, er is nog zoveel te doen”. En kruip je maar weer achter je laptop. 

Je hebt te veel te doen en te weinig tijd.

Hoe hard je ook je best doet, je krijgt al dat werk niet in je week gepropt. Er zijn taken die weken (of zelfs maanden) op je to do list blijven staan en telkens verder vooruitgeschoven worden. En er komt de hele tijd nog van alles bij; het werk is nooit ‘op’.

Je zou het liefst ook eens tijd hebben om AAN je bedrijf te werken in plaats van alleen maar IN. Je hebt meer dan genoeg ideeën en gave plannen om je business en omzet verder te doen groeien. Maar ja, dat is het eerste wat afvalt als je to do lijst zo lang is…

Tijd besparen in je bedrijf

Wat als...

Na de Ontdek je Tijdlek training...

Tiara heeft weer tijd om consistent haar doelen te halen

"ik had altijd enorm veel ambities, maar elke dag zo veel te doen... elke keer had ik maanden later spijt dat ik er nog steeds niets mee gedaan had."

“Shelley heeft mij geholpen met het kijken naar mijn tijd, en daarbij ook mijn tijdlek. Hier heb ik nu een systeem voor. En daarbij hebben we samen gekeken naar welke taken nou zorgen voor groei, waardoor ik nu ook mijn tijd in de juiste projecten/taken stop. MEGA blij mee en zou haar echt aan iedereen aanraden!”

TIARA NATAF, WEBSHOP EIGENAAR - NATURALLY GRANOLA

Sophie kan slimmer werken voor haarzelf & haar klanten

"Ik heb geleerd dat er voor vrijwel alles een slimmere en snellere manier is."

Eerst  accepteerde ik dat sommige processen ‘nou eenmaal tijd kostten en wat omslachtig waren’. Ik wist tenslotte ook niet beter. Het werkte en daar waren we blij mee. Totdat ik op het punt kwam dat ik het écht te druk kreeg en op zoek moest naar manieren om meer gedaan te krijgen in hetzelfde/minder aantal uren. Ik wilde voorkomen dat ik achter de feiten aan ging lopen. En toen kwam ik precies de magische Shelley tegen. Nu weet ik precies hoe ik naar mijn bedrijf moet kijken om het te optimaliseren. 

Sophie van Koert, va - soofgepiept!

Hoe werkt het?

Ontdek je Tijdlek is een online training die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 

Je komt erachter waar je in je bedrijf veranderingen moet aanbrengen om meer tijd over te houden. Zo’n 20% van je tijdlekken ben je je van bewust; de overige 80% zit sneaky verstopt. Dat zijn al die dingen waarvan jij denkt “dit kost nou eenmaal veel tijd” of “dit kan niet sneller”. Ik durf je te garanderen dat het 9 van de 10 keer wél sneller kan. 😉 

In een video van 49 minuten help ik je door middel van concrete en praktische opdrachten in het werkboek te ontdekken waar jij nu (onbewust) een groot deel van je tijd lekt.

Je weet daarna precies wat er in je business moet veranderen om snel meer tijd te hebben. 

Je kan Ontdek je Tijdlek nu tijdelijk kopen met korting. 🙂

dit zit erin:

VIDEO TRAINING

In 49 min weet je waar je tijd lekt

In de video leer ik je hoe je jouw bedrijf inricht op het leven dat je wil leiden: meer tijd om aan je bedrijf te werken, meer omzet en meer vrijheid als ondernemer. 

WERKBOEK

aan de slag met praktische opdrachten

Ik ben van het ‘niet lullen maar poetsen’ 😉 Dus ik zet je meteen aan het werk tijdens de video met heldere, to-the-point opdrachten!

Veelgestelde vragen

Voor altijd. Of nouja, dat is een beetje een valse belofte.. Ooit leggen we allebei het loodje en de internetservers van nu zullen in 4044 misschien niet meer bestaan. Maar je snapt wat ik bedoel: de intentie is er om je ongelimiteerd toegang te laten houden. 😉

De video duurt 49 minuten en daarnaast zou ik wat tijd reserveren om de opdrachten te maken om er echt alles uit te halen. Neem voor alle zekerheid zo’n 1,5 tot 2 uur, dan red je het sowieso. 

Je komt erachter waar je in je bedrijf veranderingen moet aanbrengen om meer tijd over te houden. Zo’n 20% van je tijdlekken ben je je van bewust; de overige 80% zit sneaky verstopt. Dat zijn al die dingen waarvan jij denkt “dit kost nou eenmaal veel tijd” of “dit kan niet sneller”. Ik durf je te garanderen dat het 9 van de 10 keer wél sneller kan. 😉 In de Ontdek je Tijdlek training help ik je jouw tijdlekken te vinden en open ik je ogen wat er allemaal sneller, slimmer en efficiënter kan. 

Robin had de tijd om haar webshop met 648% te groeien

Het inzicht dat ik door Shelley heb gekregen, geeft me een enorm gevoel van inzicht, overzicht, controle en daarmee ook meer rust. Heel fijn!

ROBIN HERREWIJNEN, EIGENAAR WEBSHOP & TRAINER - ROBIN HOOP

Even voorstellen.

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken. Ze hebben veel te veel te doen, zijn vaak gestresst en genieten een stuk minder van hun onderneming omdat ze vrijheid missen.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Overigens ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom besloot ik mijn kennis en ervaring te gebruiken om veel meer mensen te helpen. Met Hashtag Lifegoals leer ik ondernemers hoe je je bedrijf en werkwijze slimmer inricht zodat jij meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en groeien van je bedrijf en omzet.

Francis kan de groei van haar bedrijf bijbenen

"Dankzij shelley kreeg ik weer grip op mijn zaak."

“Toen vorig jaar mijn praktijk door het gaan werken met een businesscoach in korte tijd letterlijk ontplofte, liep ik enorm tegen het feit aan dat je met 50 klanten niet op dezelfde manier kunt werken als met 5. Processen namen veel te veel tijd in beslag en er zat totaal geen structuur in wat ik deed. Ik wist niet goed hoe ik het moest oplossen, maar er moest iets veranderen. Dankzij Shelley kreeg ik letterlijk weer grip op mijn zaak.” 

FRANCIS DALEBOUT, HOMEOPATHIECONSULTANT - FRANCIS DIERENHOMEOPATHIE