Plannen als een Pro

Verdubbel je productiviteit, met meer rust, overzicht en focus

Imagine this: je krijgt elke dag alles van je to do lijst gedaan. Alles wat je had opgeschreven, én ook nog allerlei ad hoc taakjes die tussendoor kwamen.

Je weet precies wat je wanneer moet doen, hebt overzicht en vooral: rust in je hoofd.

Want je bent niet met 100 dingen tegelijk bezig, maar hebt ultieme focus op wat er gedaan moet worden.   

En dat is haalbaar. Je hebt een realistische planning, een waarbij je aan het einde van de dag voldaan je laptop dichtklapt omdat je weer hebt gevlamd vandaag.

Een waarmee je elke dag doet wat je moet doen, maar óók werkt aan de groei van je business en omzet.

De sleutel naar het verviervoudigen van mijn omzet de afgelopen jaren, mét rust, overzicht en focus, is dat mijn planning ervoor zorgt dat ik laserfocus heb op mijn doelen en me niet laat afleiden door de waan van de dag.

En dat kan jij ook, daar ben ik van overtuigd. Als je maar weet hoe.

In de Plannen als een Pro training laat ik je zien hoe je als ondernemer een realistische planning maakt (én volgt) waarmee je je bedrijf sneller groeit, dubbel zoveel gedaan krijgt op een dag, en dat met focus, overzicht en rust in je hoofd.

Je maakt wel een planning, maar hem volgen.. that's the hard part.

Het is al meerdere keren door je hoofd gegaan dat een planning gewoon niets voor jou is. Op de een of andere manier komt er al-tijd iets tussendoor, waardoor het wéér niet lukt om ‘m te volgen. 

The good news: een haalbare, realistische planning die je elke dag kan volgen en waarmee je meer gedaan krijgt, is OOK doable voor jou. 

En daar heb je geen maanden practice voor nodig. Je kan volgende week al met meer overzicht, focus en rust in je hoofd te werk gaan.

Verdubbel je productiviteit met de Plannen als een Pro training (€247).

Francis leerde plannen op een manier die voor haar werkt

"Ik dacht altijd dat ik van nature geen planner ben, maar zie nu dat het ook anders kan en moet"

“Ik vond de training fijn en leerzaam, ben blij dat ik het gedaan heb. Shelley bevestigt voor mij echt haar expertstatus, deskundigheid, maar laat ook ruimte voor de persoon, wat iemands voorkeuren zijn. Dat vind ik een mooie en persoonlijk een heel prettige combi. Ze legt niks op maar adviseert echt. Ik maakte al een jaar- en maandplanning, maar het ging altijd mis bij mij met de verschillende niveaus van planning. De weekplanning met 3 VITs per dag waren voor mij daarom heel zinvol, maar ook de themadagen en de terugkerende taken. En alle praktische inzichten en tips vond ik ook heel fijn, van de boosters tot de valkuilen. Dus ik vond het waardevolle informatie en fijne nieuwe ideeën en tips.”

Francis Chavernac - van Gompel, loopbaancoach - finesse loopbaancoaching

Hoe beter je plan in elkaar zit, hoe makkelijker het wordt om je bedrijf en omzet verder te groeien, in minder tijd.

Mijn planning staat elke dag, week, maand en jaar als een huis en het is een van de grootste redenen dat ik een six figure omzet draai en elk jaar verder groei. Mét rust en overzicht, zonder dat ik meer ben gaan werken; ik werk zelfs minder

Ik ga je leren om hetzelfde te doen. Ook als je een mega chaotisch en creatief brein hebt!

En stiekem totaal geen zin hebt om met een planning te werken. Met de Plannen als een Pro training heb ik menig planning-haters weten te bekeren ;). En zeiden ze dat ze het daarna zelfs LEUK vonden! (Can you imagine? 😜)

Bedrijf groeien in minder tijd

NA de Plannen als een Pro training:

Celine had weer tijd om áán haar bedrijf te werken

"Ik heb eindelijk weer tijd voor mijn eigen groeiplannen"

“Ik ben de Plannen als een Pro training gaan volgen omdat ik structureel mezelf voorbij liep. Letterlijk, want klanten staan bij mij altijd op één. Hierdoor kwamen mijn eigen plannen elke keer achteraan in de rij. En ik kan je verklappen dat dat aardig frustreert na een tijdje. 😉 De training heeft me inzicht gegeven in het plannen vanuit doelen in plaats van to do’s. Maar ook hoe je ruimte houdt voor chaos in plaats van de adhoc klussen/aanvragen je planning laten regeren

Ik bemerkte tijdens de training alsnog een soort weerstand. Een ‘ja maar gevoel’. Alsof dit vast voor iedereen zou werken, behalve voor mij. Totdat de valkuilen aan bod kwamen. Gênant, maar waar: alle valkuilen kon ik afvinken…. Dat was een flinke eyeopener! Gelukkig had Shelley ook de oplossing voor alle valkuilen. Dank dank dank, Shelley! Ik raad deze training zeker aan als je ook graag wat meer tijd wilt maken voor jouw eigen (groei)plannen, naast dat je er voor je klanten bent.”

celine verhoef, communicatie adviseur en oprichter - c-you online & zakenmama.nl

Wat houdt de training in?

In de Plannen als een Pro training krijg je alles wat je moet weten om een realistische planning te maken die je ook écht vol kunt houden, waarmee je je grotere doelen behaalt en je bedrijf verder groeit. Waarbij je niet meer elke dag overschat wat je kunt doen, maar daadwerkelijk al je to do’s afkrijgt en voldaan je werkdag afsluit. 

Je bedrijf groeien wordt een stuk simpeler, wanneer je je tijd niet in meer dingen stopt, maar in de juiste dingen. 

De Plannen als een Pro training kost €247,- ex btw. 

Je volgt de training in 10 korte modules van ongeveer 5 tot 15 minuten per stuk. Daarin laat ik je zien waarom je huidige manier van plannen niet werkt (en onhaalbaar is), hoe je dan wél een realistische planning maakt waarbij je alle dagelijkse taken doet, maar ook aan je grotere doelen werkt om je bedrijf te groeien, en hoe je de valkuilen vermijdt om in oude gewoontes terug te vallen. Ook deel ik mijn grootste productivity boosters die je zullen helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Bij de modules zitten digitale werkboeken, waarin je meteen aan de slag gaat met het maken van een concrete jaar-, maand-, week- en dagplanning. Ook krijg je de (fysieke) Pretty Productive planner t.w.v. €27,95 cadeau bij de training, zodat je elke dag laserfocus houdt en afkrijgt wat je moet doen. 

Na de training heb je overzicht en rust in je hoofd, weet je precies wanneer je wat moet doen en verdubbel je je productiviteit

Dit leer je:

Ik neem je mee in veelvoorkomende mindsets die je tegenhouden in het maken en volgen van een productieve planning. Zonder die te veranderen, kan je namelijk geen planning maken die je blijft volgen!

Ik laat je zien waarom je huidige planning niet voor je werkt. Door bewust te worden waaróm het niet werkt, kun je pas echt een blijvende verandering gaan maken.

Een korte introductie tot de vier verschillende niveaus waarop we je planning aan gaan pakken, zodat je weet wat er komt en waarom dat belangrijk is. 

Alle planning (zelfs je day to day to do lijstje) begint bij een jaarplan. Leer hoe je op de juiste manier je jaardoelen stelt en deze omzet in een realistische jaarplanning. Die heb je straks nodig om te weten wat je dagelijks moet doen om je grotere doelen te halen.

Van een jaarplanning naar een dagplanning is een veel te grote sprong. De maandplanning is dat wat bij 95% van de ondernemers ontbreekt en waardoor ze elke week hun to do lijst niet afkrijgen. Ik laat je in deze module zien hoe je iedere maand simpel en snel een maandplanning creëert waarmee je naar je grotere jaardoelen toewerkt.

Je weekdoelen zorgen ervoor dat je je maanddoelen haalt. Veel ondernemers maken wel een to do lijstje voor de week, maar krijgen hem maar zelden af. In deze module ontdek je hoe je een weekplanning maakt die je iedere week afkrijgt!

Leer hoe je je productiviteit verdubbelt en elke dag laserfocus hebt op wat er echt toe doet in je bedrijf. Na deze module weet jij precies hoe je een realistische dagplanning maakt waarmee je moeiteloos je prioriteiten afvinkt en naar je grotere doelen toewerkt. Hier komen je jaar-, maand- en weekplanning tot leven en behaal je elke dag een stukje van je doelen!

Je planning volhouden wordt nooit meer een issue wanneer je op deze manier werkt. Ik laat je zien hoe je dit blijft doen, en niet terugvalt in je oude patronen. 

Verdubbel je productiviteit met mijn favoriete tools en manieren die ervoor zorgen dat je elke dag een stuk productiever aan de slag kunt!

Ik laat je graag zien hoe je de valkuilen in het maken en volgen van een planning herkent en effectief omzeilt. Zo kun jij je planning moeiteloos blijven volgen! 

Er zitten nog twee bonussen bij de Plannen als een Pro training:

Bonus 1 | Je jaarplanning in Trello: Krijg meer overzicht in je doelen en plannen voor het jaar, door je gemaakte jaarplanning in Trello te zetten. 

Bonus 2 | Je maandplanning in Trello: Zo gebruik je Trello om makkelijk overzicht te creëren in al je to do’s om je maanddoelen te halen.

Werk je met een andere tool? Geen zorgen, je kunt de gehele Plannen als een Pro training digitaal gebruiken in de tool waar jij graag mee werkt en deze bonussen gebruiken als inspiratie om het voor jezelf handig in te richten.

Wat je krijgt:

Leer je tijd besteden aan de JUISTE dingen zodat je bedrijf & omzet groeien

t.w.v. €1.997,-

Krijg je to do lijst elke dag af met de Pretty Productive planner (twv €27,95)

t.w.v. €397,-

Bekijk alles op je eigen tempo en zo vaak als je wilt

t.w.v. €897,-

totale waarde: €746,-

in deze training voor maar €247,-

neem alvast een kijkje in de training:

Ninarosa heeft weer focus op al haar verschillende doelen

"In één middag had ik een prachtig jaarplan met daarbij maandplannen, weekplannen en dagplannen. daardoor weet ik altijd waar ik het voor doe."

“Ik ben een echte planfreak maar het lukte me elke keer niet om mijn dagdoelen te halen. Ik vertoonde uitstelgedrag, had geen zin om te werken en voelde me gedemotiveerd. Ik miste richting en een doel, waardoor ik veel tijd verspilde.

Ik had met Shelley een paar jaar terug al een cursus gedaan over het automatiseren van dingen in mijn bedrijf, maar nu wilde ik me echt focussen op het maken van een jaarplan(ning) dat helemaal in lijn was met mijn persoonlijke doelen en de doelen van mijn bedrijven/brands. Daarom koos ik deze cursus – en ook omdat er een gratis planner bij zat + een donatie aan een goed doel. Een echte no-brainer 😉

In één middag doorliep ik de hele training en had ik een prachtig jaarplan met daarbij maandplannen, weekplannen en dagplannen. Alle doelen zijn heerlijk duidelijk per maand ingedeeld. Op mijn board staat heel duidelijk wat mijn jaardoel is en nog even een samenvatting van mijn value proposition, zodat ik altijd weet waar ik het voor doe. De mijlpalen staan er ook in.

Het maakt niet uit of je al 90% van je doelen behaalt of niet, met deze cursus ontdek je waar je nog wél wat kan winnen. Heel fijn om terug te gaan naar de core! Voor elke ondernemer een must, je hebt het zo terugverdiend in energie en gewonnen tijd.”

Ninarosa juffermans, Marketing & branding consultant - Denkfabriek Agency

al meer dan 250+ ondernemers leerden plannen als een pro

Julia Lassche

eigenaar tekstbureau & editor - selling stories

Er zijn van die trainingen die je VEEL eerder had willen doen. Je verwacht ‘m al: de Plannen als een Pro training is er daar één van. 

Ik snap nu pas waarom mijn eindeloze to do-lijst niet werkte en weet nu precies wat ik moet doen om voortaan alle touwtjes in handen te hebben. 

Mijn agenda voelde nooit als een volledige chaos maar ik gooide wel, zoals Shelley het goed verwoordt, heel veel to do’s ‘over de schutting naar morgen’ en dat zorgde voor veel onrust in mijn hoofd. 

Ik weet nu waar mijn to do’s vandaan komen, hoe ze mij bij mijn doel gaan brengen en waarom ik ze wil behalen. Doen, die training. You won’t regret it.

Kitty Leemreize

ondernemerscoach - qlaver4

Voordat ik de training deed, was ik druk met veel dingen. Doordat ik steeds heen en weer ging tussen verschillende acties, was het ook druk in mijn hoofd. Ondanks dat realiseerde ik niet altijd mijn doelen

Door de training heb ik mijn doelen kunnen vertalen in acties en die ook ingepland in jaar- maand- en weekplanningen. Dat zorgt ervoor dat ik veel gemakkelijker kan bepalen welke acties echt prioriteit hebben en ik de focus op mijn doelen houd . Heel fijn! 

Shelley is een vrolijk en rustig persoon en begrijpt precies waar je tegenaan loopt. Bovendien heeft ze overal een oplossing voor :). Dat maakt werken met haar heel prettig en een echte aanrader!

Yvette Lans

business coach - yvette lans

Ik dacht dat ik het altijd heerlijk vond om niet echt met een planning te werken. Zodat ik eigenlijk overal tijd voor zou hebben. Eindstand heb je zonder planning juist minder tijd! 

Daarom besloot ik deze training te volgen. Shelley legt op een heldere wijze uit hoe je van een jaarplanning helemaal terug kan gaan naar een dagplanning. Een verademing doordat ik nu veel beter weet welke taken wel en niet bijdragen aan het halen van mijn doelen. 

Het zorgt ervoor dat ik niet alleen bezig ben met ‘urgente/belangrijke’ taken maar ook voldoende tijd heb voor de ‘minder urgente/belangrijke’ taken. Die verlies je toch wat sneller uit het oog als je een hoop brandjes aan het blussen bent. 

Natuurlijk kun je het ook eerst nog zelf proberen.

Misschien twijfel je of je gewoon moet zorgen dat je minder afgeleid wordt, minder van alles door elkaar doet of een keer een dag ongestoord kan doorwerken.

En dat kan, absoluut. Alle drie zijn goede ideeën 🙂 

Mogelijk maak je dan af en toe een sprintje vooruit. Maar wat ik helaas bij 95% zie gebeuren is dat als ze niet weten hoe ze in de basis een realistische en haalbare planning maken waarbij ze ook aan hun grotere doelen werken, dat de groei van hun bedrijf stil komt te staan. Of in veel gevallen zelfs achteruit gaat: je werkt harder en harder, maar de omzet groeit niet mee

Wanneer je niet vanuit je doelen elke dag je planning maakt, wordt je wil/moet/kan ik doen-lijst eindeloos langer, omdat er geen focus is. En dan krijg je nooit je to do lijst af, hoe hard je ook werkt.  

Dan verval je al snel weer in alles ad hoc door elkaar doen wanneer het druk is, omdat je dat gewend bent. En eindig je weer overwhelmed en ontmoedigd, omdat je zoveel ideeën en plannen hebt voor je bedrijf, maar je ze maar niet kan waarmaken. 

Ik laat je zo graag zien hoe het ook anders kan. Hoe je én alle dagelijkse taken kan doen, én elke dag aan je grotere doelen kan werken, door een super haalbare en realistische planning. Zelfs als je het nu niet warm krijgt van plannen, weet ik zeker dat je daar hierna anders over denkt.

Ondernemen wordt namelijk een stuk leuker als je keer op keer je doelen haalt en je bedrijf (en omzet) ziet groeien door wat jij elke dag doet.

Ik heb jarenlang allerlei planners en methodes getest, en gecombineerd wat goed werkt. Ik heb dé manier ontdekt hoe je optimaal gebruik maakt van je tijd, om je bedrijf zo hard mogelijk te groeien. Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen om productiever en efficiënter te werken en heb geen problemen om mijn to do lijst elke week volledig af te vinken, met rust in mijn hoofd, focus en overzicht. 

Je kan volgende week al je productiviteit verdubbelen en 10x meer voldaan je dagen afsluiten. Dat doe je met de Plannen als een Pro training!

Veelgestelde vragen

Je volgt de Plannen als een Pro training in 10 korte modules van ongeveer 5 tot 15 minuten per stuk. Bij elk onderdeel hoort een opdracht, zodat je meteen aan de slag gaat. Reken er voor de zekerheid in totaal 3 uur voor, dan zit je absoluut safe!

Je kan na de Plannen als een Pro training een realistische, haalbare planning maken waarbij het geen probleem meer is om ‘m te volgen (ook als er van alles ad hoc bij komt). 

Daarbij werk je niet alleen aan alle dagelijkse dingen die moeten gebeuren, maar ook elke dag aan je grotere doelen voor je bedrijf. Je krijgt meer gedaan in minder tijd, hebt superheldere prioriteiten en verliest geen tijd aan randzaken.

Daardoor krijg je elke week je to do lijst eindelijk af, en ben je 10x meer voldaan. Je krijgt rust in je hoofd, doordat je precies weet wat wanneer moet gebeuren (en daardoor kan je ook écht vrij zijn als je vrij bent). Je ervaart minder stress, en voelt je meer in controle. 

Kortom: je hebt meer tijd om te doen wat écht impact maakt op de groei van je business!

Zelfs de grootste chaoten hebben succesvol een realistische planning weten te maken én volgehouden met de Plannen als een Pro training. Door op deze manier te plannen, wordt het zoveel makkelijker om je to do’s af te krijgen en je doelen te halen, dat het eigenlijk moeilijk is om het NIET meer op die manier te doen. 😉 

Er hebben ook mensen met AD(H)D de training gevolgd en ook zij gaven aan er structuur en overzicht door te hebben kunnen aanbrengen in hun chaotische dagen, waardoor ze meer focus kregen op wat er echt toe doet. 

De training wordt gevolgd door menig planning-hater, maar hierna zijn ze bekeerd, haha. 

Dus ja: ook als jij chaotisch bent, kan jou dit gewoon lukken. 

Met de Pretty Productive planner die je erbij krijgt kun je op papier plannen, maar dat hoeft niet. Je kunt de methode die je leert heel gemakkelijk digitaal gebruiken in de tool waar jij graag mee werkt om te plannen. Dan geef je de Pretty Productive planner gewoon cadeau aan een vriendin. 😉

Absoluut. Een goede planning heeft ruimte voor ‘chaos’, zoals ik het noem. 😉 We gaan niet je hele dag tot op de minuut volplannen, in tegendeel juist. Door een planning te maken die ademruimte heeft, krijg je veel meer gedaan en kun je ook ad hoc taken makkelijker oppakken.

Deze manier van plannen kan iedere ondernemer toepassen. Het maakt dus niet uit wat voor soort business je hebt, of je nou een online ondernemer bent, een webshop runt of diensten verleent.

Als je er tegenaan loopt dat je meer te doen hebt dan dat er uren in een dag zitten, en het je niet lukt om een realistische planning te maken en vol te houden, dan is de training voor jou. 

Je houdt altijd toegang tot de training inhoud. Mocht ik de training ooit offline halen, dan zorg ik ervoor dat je de inhoud van mij als bestand ontvangt zodat je het altijd kunt terugkijken.

Als jij het lastig vindt om een realistische planning te maken of moeite hebt met je planning volhouden, dan is de training zeker iets voor jou. Ook als je het gevoel hebt dat je simpelweg teveel te doen hebt en daar de oorzaak ligt. 😉 Zo lang je geen goede planning hebt, komt die to do lijst nooit af. Dan kun je jezelf tien slagen in de rondte werken, maar daar ligt het probleem niet. Met een realistische planning die ruimte houdt met het onverwachte, met de ‘waan van de dag’, is het absoluut mogelijk om alles af te krijgen wat je wilt. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de Plannen als een Pro training.

Yes, het is een fysieke planner in A5 formaat. Binnen NL krijg je deze gratis toegestuurd bij aankoop van de training. Voor België geldt een gereduceerd tarief: hier krijg je het bedrag korting op de verzendkosten dat ik voor verzendingen binnen NL ook betaal. Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

De training (met de planner) geeft je alle tools die je nodig hebt om een realistische planning te maken die je daadwerkelijk kunt halen. Ik geef je in de training nog een aantal fijne tips (zoals apps) die je kunnen ondersteunen in je productiviteit, maar je hebt ze niet per se nodig om beter te plannen. Dus met de Plannen als een Pro training ben je er eigenlijk al!

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld door jarenlang allerlei verschillende planners en planmethodes gebruikt. Daaruit heb ik gecombineerd wat het allerbeste werkt tot een realistische en simpele methode waarbij je écht gedaan krijgt wat je wilt, en plannen een stuk leuker en makkelijker wordt.

De manier van plannen kun je ook in loondienst gebruiken, mits je daar naar bepaalde doelen of afronding van projecten toewerkt (zowel individueel als in een team met collega’s). Met deze methode kun je makkelijker al je werk plannen en komt er minder ad hoc tussendoor, en heb je meer rust en overzicht.

De training is in de basis wel gericht op ondernemers, dus er zullen wat dingen inzitten die in loondienst niet relevant zijn, zoals het plannen van je omzet en wat je daarvoor moet verkopen en doen. Die opdrachten kun je in dat geval overslaan. Het merendeel is nog steeds relevant voor je.

Planning leren maken

Tiara heeft een plan om haar grote ambities te realiseren

"mijn grote doelen zijn nu zo behapbaar dat ik er met enthousiasme naartoe werk"

“Voor ik de training ging doen had ik echt de ambitie om enorm veel te doen op een dag voor en met mijn bedrijf, maar ik weet nooit zo goed waar ik moet beginnen. Ik bedenk dan een mega groot doel waarvan ik enthousiast word, maar vervolgens had ik echt geen idee hoe of waar te starten. Stiekem vergeet ik het dan, en maanden later krijg ik spijt dat ik er eigenlijk nog niets mee heb gedaan.

Eerst plande ik de hele week van tevoren in. Maar dat is voor mij gewoon NIET mogelijk. Dus nu ik een weekplanning maak en ik weet dat ik die vervolgens echt op die dag zelf kan invullen, zie ik echt dat ik dingen gedaan krijg. Ik zou de training absoluut aanraden, om verschillende redenen. Je kunt van je ene grote doel mini goals maken waardoor je ze ook echt gedaan krijgt. Ik heb op basis van de training een prognose voor het jaar gemaakt en door hier doelen aan te koppelen heb ik nu al mijn omzet hoger gekregen dan ik had verwacht voor de afgelopen maand. Ik kan NIET WACHTEN om hier continu mee en aan te werken!”

Tiara Nataf, webshop eigenaar - naturally granola

Lola kreeg weer rust in haar werkweken

"Wat een eyeopener! ik word nu al heel gelukkig van mijn planning voor volgende week"

“Ik liep altijd achter de feiten aan en moest elke week mijn to do’s doorschuiven naar de week erna. Ik ging de training doen omdat ik van die overvolle, eindeloze to do lijst af wilde, meer ruimte wilde om aan mijn bedrijf te werken en de rust te kunnen vinden tijdens mijn werkweek. Tijdens de training werd er al zoveel duidelijk. Ik kreeg gelijk de handvatten om mijn werkwijze aan te passen. Door een duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten kon ik gelijk aan de slag, waardoor ik nu al heel gelukkig word van mijn planning voor volgende week. Mijn planning sluit nu veel beter aan op mijn to do’s en doelen! Als jij niet achter jouw to do lijst aan wilt blijven lopen en jij weer grip wilt krijgen op je planning, dan is de ‘Plannen als een Pro training’ echt een aanrader. Wat een eye-opener! Dankjewel Shelley!”

lola van boxel, administrateur, danseres & trainer - administration with lola

Jessie de Booij

Content Marketeer - DigiJes

Voordat ik de Plannen als een Pro cursus deed werkte ik wel met to do lijstjes, maar eigenlijk zat er geen overzicht in en liet ik mij vooral leiden door de chaos van de dag en te volle planningen. 

De cursus gaf mij concrete tips hoe ik mijn planning beter kan indelen en opbreken en kan werken met doelen en prioriteiten waaruit dan compactere to do lijsten volgen. Hierdoor heb ik meer overzicht en minder stress en hoop ik meer grip op mijn planning te gaan krijgen de aankomende tijd!

Laura Aben

manager - the happiness café

Ik ben super enthousiast over de training Plannen als een Pro! 

Mijn doel voor de training was overzicht creëren en een goede manier van plannen, en Shelley heeft me geholpen om hier verder mee te komen. 

Ook de extra video’s met uitleg over Trello zijn superfijn en schelen mij een hoop uitzoekwerk. Shelley legt alles duidelijk uit en is heel enthousiast. Een aanrader! 

 

Emma Verschure

belastingadviseur - emma's tax law

Voordat ik begon had ik geen planning, maar een eeuwige to do lijst die zorgde voor stress en dat ik weinig deed; ik kon immers kiezen wat ik deed uit die lijst en daardoor had ik ook het idee dat ik maar iets deed. 

Nu is het veel overzichtelijker wat ik doe en wanneer, omdat ik per dag weet welke taken ik kan oppakken, en nu ben ik een stuk productiever en word ik niet meer overweldigd door mijn to do’s.

Monique bespaart dagelijks tijd dankzij haar planning

"nu ik mijn doelen van jaar- tot weekniveau kan plannen, heb ik meer rust & overzicht in mijn werk"

“Geloof me, ik heb veel ervaring met het schrijven van planningen. Dat kan ook niet anders als naast je werk altijd gestudeerd hebt en daarbij ook een eigen praktijk runt. Een praktijk die in de afgelopen jaren alleen maar groter groeide, maar ik heb net als ieder ander 168 uur per week beschikbaar. 

Toen Shelley deze training lanceerde, heb ik zonder aarzelen ingeschreven. Zij is immers de expert en als zij me kan leren hoe ik nog effectiever met mijn tijd om kan gaan, zodat ik tijd overhoud voor alle belangrijke dingen náást werken, GRAAG! En ik ben niet teleurgesteld! Shelley geeft heldere stappen aan en tips, die ik direct in de praktijk kan brengen. En me waardevolle besparingen in tijd opleveren. Zodat ik me kan focussen op wat ik het allerliefste doe: het werken met mijn klanten. Ik kan deze training warm aanbevelen, de investering meer dan waard.”

drs. Monique Bakhuijzen-Pons, holistisch gz-psycholoog - a touch of balance