Plannen als een Pro

Wil jij leren om realistisch te plannen? Zodat je planningen maakt die je wél vol kunt houden en haalbaar zijn? Eentje die je niet na een week in de prullenbak gooit omdat het wéér anders is gelopen dan je had gedacht? Een planning die ervoor zorgt dat je voldaan bent na een dag werken en waarmee je je doelen behaalt?

can I get a 'hell yeah'?

Je overschat vaak wat je kunt doen op een dag, je to do lijst lijkt niet bepaald korter te worden en hoe druk je ook bezig bent, het werk is nooit af. En dat niet alleen: je voelt je ook nog eens mega onvoldaan omdat je elke dag zo veel meer had willen doen, maar het lukt maar niet om alles gedaan te krijgen.

Wat zou het voor je betekenen als je dubbel zoveel gedaan kunt krijgen op een dag, je meer focus dan ooit hebt en zonder problemen al je to do’s en doelen aftikt? 

Hoe je dat doet, leer je in de Plannen als een Pro training. 

Betere planning maken ondernemer

Herken je dit?

"Een eindeloze to do lijst is geen planning."

Wat houdt de training in?

In de training leer je alles wat je moet weten om een kickass planning te maken die je ook écht vol kunt houden en die haalbaar is. Waarbij je niet langer overschat wat je kunt doen maar daadwerkelijk al je to do’s afkrijgt.

Je volgt de Plannen als een Pro training via een online video van 1 uur en 45 minuten. Je kunt deze in delen bekijken of in één keer. Bij de video horen opdrachten die je in een werkboek downloadt. Ook krijg je de (fysieke) Pretty Productive planner t.w.v. €27,95 cadeau bij de training. 

Na de training heb jij alle tools in handen die je nodig hebt om voortaan een planning te maken die ervoor zorgt dat je consistent je doelen behaalt en waarmee je meer kunt doen in minder tijd!

Realistisch plannen

Dit leer je:

Huidige planning

Om een planning te maken die vóór je werkt in plaats van tegen je, ontdek je eerst waarom je huidige manier van plannen nog niet goed werkt.

dag- en weekplanning

Je leert hoe je een realistische dag- en weekplanning kunt maken waarmee je al je to do’s kunt afvinken en consistent elke dag naar je doelen toewerkt. Zonder dat je wordt meegesleurd door de waan van de dag.

MAAND- EN JAARPLANNING

De meeste planningen gaan fout doordat er geen goed maand- en jaarplan is. Ik laat je zien hoe je deze het beste op kunt stellen en ervoor zorgt dat je elke dag een stap neemt richting die grotere doelen.

hoe vol te houden

Een planning maken is leuk en aardig, maar als je hem niet volhoudt, heb je er niets aan. Daarom leer je ook hoe je het makkelijk maakt om je planning vol te houden (en het eigenlijk niet eens meer als volhouden voelt).

productivity boosters

Afleiding is overal en is menselijk. Daarom deel ik graag mijn gouden productivity boosters met je die ervoor zorgen dat je elke week alles af krijgt wat je wil. 

valkuilen om te vermijden

Nadat je een goede planning hebt, weet hoe je die moet volhouden en je productiviteit hoog houdt, is het zaak om de grootste valkuilen te vermijden. Zodat je nooit meer issues hebt met je planning!

Dit is wat anderen erover zeggen:

Natuurlijk kun je het ook eerst nog zelf proberen.

Maar laten we wel eerlijk zijn. Als je het zelf in je eentje kan, hoe komt het dan dat je planning nog steeds niet voor je werkt?

Hoe ga je ervoor zorgen dat je een planning maakt die je wél kunt volhouden en waarbij je niet continu onderschat hoeveel tijd taken je kosten?

Hoe lang ga je nog je tijd verdoen met zelf experimenteren terwijl je elke keer opnieuw merkt dat ook deze manier het tóch nog niet helemaal is? En je to do lijst in de tussentijd alleen maar blijft groeien?

Ik heb jarenlang allerlei planners en methodes getest en gecombineerd wat goed werkt. Ik weet wat ik doe en hoe je optimaal gebruik maakt van je tijd. Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen om productiever en efficiënter te werken en heb geen problemen om mijn to do lijst elke week volledig af te vinken.

Laat mij jou ook helpen. Wil je leren Plannen als een Pro?

Veelgestelde vragen

De video is 1 uur en 3 kwartier, deze kun je in delen bekijken of in één keer. Bij elk onderdeel hoort een opdracht, zodat je meteen aan de slag gaat. Reken er voor de zekerheid in totaal 3 uur voor, dan zit je absoluut safe!

De training (met de planner) geeft je alle tools die je nodig hebt om een realistische planning te maken die je daadwerkelijk kunt halen. Ik geef je in de training nog een aantal fijne tips (zoals apps) die je kunnen ondersteunen in je productiviteit, maar je hebt ze niet per se nodig om beter te plannen. Dus met de Plannen als een Pro training ben je er eigenlijk al. 🙂 

Met de planner kun je op papier plannen, maar dat hoeft niet. Je kunt de methode die je leert heel gemakkelijk digitaal gebruiken in de tool waar jij graag mee werkt om te plannen. Dan geef je de Pretty Productive planner gewoon cadeau aan een vriendin. 😉

Absoluut. Een goede planning heeft ruimte voor ‘chaos’, zoals ik het noem. 😉 We gaan niet je hele dag tot op de minuut volplannen, in tegendeel juist. Door een planning te maken die ademruimte heeft, krijg je veel meer gedaan en kun je ook ad hoc taken makkelijker oppakken.

Als jij het lastig vindt om een realistische planning te maken of moeite hebt met je planning volhouden, dan is de training zeker iets voor jou. Ook als je het gevoel hebt dat je simpelweg teveel te doen hebt en daar de oorzaak ligt. 😉 Zo lang je geen goede planning hebt, komt die to do lijst nooit af. Dan kun je jezelf tien slagen in de rondte werken, maar daar ligt het probleem niet. Met een realistische planning die ruimte houdt met het onverwachte, met de ‘waan van de dag’, is het absoluut mogelijk om alles af te krijgen wat je wilt. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de Plannen als een Pro training.

Yes, het is een fysieke planner in A5 formaat. Binnen NL en BE krijg je deze gratis toegestuurd bij aankoop van de training. Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Je houdt altijd toegang tot de training inhoud. Mocht ik de training ooit offline halen, dan zorg ik ervoor dat je de inhoud van mij als bestand ontvangt zodat je het altijd kunt terugkijken.

Planner voor ondernemers