School of Freedom

Je komt al heel lang tijd tekort, en regelmatig neem je jezelf voor om daar binnenkort écht iets aan te doen. Na dit project, na deze klant, na die deadline wordt het rustiger en dan kan je ernaar kijken… 

Je hebt jezelf al tig keer voorgehouden dat je er nu écht mee aan de slag gaat om meer tijd te creëren. Maar op de een of andere manier komt er altijd iets tussendoor.

Ad hoc klusjes voor je klanten, een onverwachte aanvraag die je wel heel graag wil doen, brandjes om te blussen.

Het frustreert je zó. Want hoe hard je ook werkt, je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter. Je werkt elke dag veel meer uren dan je zou willen en zit regelmatig ’s avonds en in het weekend achter je laptop.

En je voelt je daarna niet eens voldaan, want je loopt nog steeds achter de feiten aan.

Die vrijheid die je als ondernemer zou moeten hebben? Daar merk jij he-le-maal niks van. :’) Spontaan het terras op of een dag áán je bedrijf werken op een inspirerende locatie is er niet (of te weinig) bij; je hebt altijd nog zoveel werk te doen..

Als je zo doorgaat, verandert er nooit iets.
Je krijgt het alleen maar drukker.

Pak deze nazomer het probleem bij de oorzaak aan, zodat je daarna vol energie er tegenaan kan en ruim op tijd ready bent voor de drukte rondom de feestdagen. 

In de School of Freedom leer je wat er nodig is om in jouw bedrijf (blijvende) vrijheid en tijd te creëren. Met welke veranderingen jij alle tijd hebt om te werken aan je bedrijf EN een fijne werk-privé balans hebt. 

Zodat je wél in de ochtend rustig kunt opstarten met een momentje voor jezelf. Of op een vrijdagmiddag spontaan het terras opduikt met een vriendin. Of geniet van quality time met je partner en/of gezin en in de natuur. 

Wil jij meer tijd en vrijheid in je business? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Na de school of freedom weet jij...

De School of Freedom kost maar €47,- ex btw!

Je wil veel meer tijd om áán je bedrijf te werken

In jouw ideale situatie sta je ’s ochtends in alle rust op, met eerst wat tijd voor jezelfOm te schrijven, van je eerste kop koffie te genieten, wat te sporten. Je hoofd helder krijgen voor de dag en weten wat er moet gebeuren. De zon valt naar binnen door het raam en het is nog stil in huis. 

Vervolgens heb je blokken waarin je ongestoord kunt werken, zodat je flink wat werk af krijgt. Je streept taak na taak af van je to do lijstje. Voldoening, check! Het belangrijkste is af. ✅

Na een lekkere lunch heb je die middag nog genoeg ruimte voor ad hoc vragen van klanten en onverwachte brandjes om te blussen. Of, als die er niet zijn, om áán je bedrijf te werken of spontaan een koffiedate in te plannen. 

Einde middag klap je voldaan en tevreden je laptop dicht. Al je werk zit erop, nu is het tijd for some quality time. En als je ’s avonds spontaan nog zin hebt om nog aan dat ene idee te werken? Dan kan dat gewoon, maar het hoéft niet meer om alles af te krijgen. 

Dat is wat vrijheid voor jou betekent. Hoe jij wilt ondernemen. 

Volledig de controle hebben over je eigen uren en kunnen doen waar je op dat moment zin in hebt, mét een mega voldaan gevoel omdat alles af is en je werkt aan het groeien van je business

In de School of Freedom maak je de eerste stappen naar de vrijheid in het ondernemen die je zoekt, zodat je na een dag werken wél voldaan bent en je genoeg tijd hebt om ook aan al je nieuwe creatieve ideeën te werken. Doe je mee?

Nicole onderneemt weer met plezier

"Door shelley haal ik sneller mijn doelen én heb ik veel tijd buiten werk. Want dat is net zo belangrijk."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werkzaamheden en bespaar iedere week ontzettend veel tijd, waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis. Ik voel me niet meer gestresst en werk inmiddels maar 5 uur per dag en binnenkort wil ik zelfs van 5 dagen naar 4 dagen per week werken gaan. Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

NICOLE NAGELGAST, EIGENAAR WEBSHOP - THE ADVENTURE BOOK

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Wat ga je doen:

Week 1

iDEALE WERKWEEK VS. NU

Ze zeggen niet voor niets “start with the end in mind”. Zonder een mega helder doel kun je er namelijk ook geen stappen naartoe nemen. Daarom werken we in week 1 aan het super concreet maken van jouw ideale werkweek en jouw ultieme werk-privé balans. Alleen op die manier kun je daarna de praktische stappen maken die nodig zijn om daar te komen.

Ik weet dat je ongetwijfeld al een beeld bij je ideale scenario hebt, maar geloof mij; je gaat hierin nog veel meer (diepere) lagen ontdekken die je helpen om sneller bij je doel te komen. 

Week 2

tIJDwinst

Je moet eerst weten wat (te) veel tijd kost binnen je bedrijf, zodat je weet waarop jij de meeste tijdwinst kan behalen en je daardoor al snel 4 uur per week bespaart. 

Je leert een andere manier van met je tijd omgaan, waarmee je veel beter kan zien of je vol zit qua klanten en wat er nodig is om genoeg tijd over te houden om áán je bedrijf te werken.

week 3

FOCUS & afleiding

Veel drukke ondernemers hebben last van een gebrek aan focus en overvloed aan afleiding. Je telefoon die continu oplicht, mails die binnenkomen en allerlei ad hoc taken die niet in je planning stonden.. Er komt altijd overal iets tussendoor, waardoor je je to do lijst weer niet afkrijgt en ’s avonds onvoldaan je laptop dichtklapt na een dag werken. 

Door mijn bedrijf zo in te richten dat focus en afleiding nooit meer een probleem is, krijg ik elke week mijn hele to do lijst af en heb ik zo’n 20 uur per week over om aan nieuwe plannen te werken. Ik laat je in deze week zien hoe jij dat ook voor elkaar krijgt. 

Week 4

BUSY MINDSET

Je kan wel tijd besparen in je bedrijf, maar als jouw hoofd in de ‘druk druk druk’-modus blijft, zal je het nooit rustiger krijgen. Die nieuw gewonnen tijd vult zichzelf namelijk razendsnel weer op met allemaal kleine taakjes. Je mailbox bijwerken, ‘even’ op Instagram interactie aangaan, een bonnetje in je administratie uploaden..

Je tijd tekort is zeker niet met alléén een mindset shift opgelost, maar zonder kom je er ook niet en zal je niet merken dat je er tijd bij hebt. Daarom zorgen we er in deze laatste week voor dat jouw nieuwe vrijheid een blijvend resultaat is, zodat je niet terugvalt in oude gewoontes!

Hoe werkt het:

Fien heeft weer tijd voor wat ze echt graag doet

"ik weet nu dat ik zelf veel meer controle heb over mijn tijd dan ik altijd heb gedacht.

Shelley, ik werk zo ontzettend graag met je. Je bent erin geslaagd om mijn zaak te ontrafelen, de pijnpunten eruit te halen en via jouw deskundige begeleiding deze pijnpunten aan te pakken. Je hebt een ‘hands-on’ methode met superveel praktische tips waarmee ik meteen aan de slag kon gaan. 

Ik liet me telkens overspoelen door to do lijstjes die met de dag langer werden. Altijd had ik het gevoel dat ik achter de zaken aan rende. Ik leerde mijn aandacht verdelen over de belangrijke en minder belangrijke taken. Door tijd efficiënt in te delen en zo de to do lijst te tackelen heb ik echt meer tijd over om te doen wat ik graag doe. Daarnaast leerde je me ook nadenken over de routinetaken en hoe ik deze kon vereenvoudigen.

Heel erg bedankt Shelley, je doet het echt fantastisch!”

Fien Moeyaert, eigenaar webshop - Funky Monkey

Aranka van der Voorden

business coach, auteur & serie-ondernemer - pretty ambitious

Shelley is een structuur ninja met een passie voor het makkelijker maken van onnodig ingewikkelde processen. Ze is een van de weinige personen die blij kan worden van opruimen. 

Shelley heeft mijn team productiever gemaakt door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Hierdoor realiseren we meer omzet in de helft van de tijd

Daarnaast ondersteunt ze mij bij het organiseren van mijn ondernemersbrein, ze brengt rust, regelmaat en structuur bij alle plannen die ik wil uitvoeren. Wil jij meer bereiken met je team of heb je zelf behoefte aan structuur en wil je meer doen in minder tijd? Dan moet je bij Shelley zijn!

Melanie Vonk

huidspecialist - ERAWAN

Ik had een brein vol zwervende ideeën en als ik vrij was voelde ik altijd de druk van x, y of z wat nog moest gebeuren. Grotere projecten liet ik liggen, want door het ontbreken van een stappenplan voelde het als een onneembare berg. Doodzonde, want daardoor liet ik best veel waardevols liggen… 

Shelley heeft me vakkundig geholpen overzicht te creëren waardoor ik zelfs heel relaxed een quarantaine doorkwam. Ik raakte 2 tellen in de stress, opende mijn Trello bord en nee, niks stress want alles was onder controle

Als ik nu vrij ben dan ben ik ook echt vrij en het heeft me echt heel veel rust gegeven. Terwijl ik meer daadwerkelijk doe. Dikke vette aanrader!

Anne van der Zee

slaapcoach - Ukkies & Tukkies Slaapcoaching!

Voordat ik met Shelley begon was ik heel veel tijd kwijt aan ‘kleine’ handelingen, die ik allemaal handmatig moest doen. 

Denk aan het opstellen van mailtjes, zoom-links aanmaken, afspraken in mijn agenda inplannen, enzovoorts. 

Nu is dat geautomatiseerd, waardoor het niet alleen veel tijd in mijn agenda scheelt, maar vooral ontzettend veel ruimte in mijn hoofd!

Veelgestelde vragen

Zeker! Alle weken kun je inhalen, dus als je er even tussenuit bent, geeft dat helemaal niets. De inhoud blijft gewoon online, dus je kan de School of Freedom helemaal op jouw tempo volgen. Al raad ik natuurlijk wel aan om de week meteen daarna in te halen, zodat je niet het hele programma mist. 😉  Het programma is zo gemaakt dat iedereen het kan volgen, ondanks eventuele vakanties of drukkere periodes die tussendoor komen.

In ongeveer 60 minuten per week kun je de inhoud luisteren en de opdrachten maken. Daarnaast is er elke week een live Q&A van 30 minuten om de inhoud goed te implementeren en er nog dieper op in te gaan. Dus in totaal ben je rond de 1,5 uur per week kwijt wanneer je alles goed doet. Een kleine tijdsinvestering als je bedenkt dat je er minstens 4 uur per week aan vrijheid voor terugkrijgt!

Er is elke vrijdag een live Q&A. Dat zijn dus 23 september, 30 september, 7 oktober en 14 oktober. De Q&A is van 12:00 tot ongeveer 12:30. De opnames zijn daarna terug te kijken in de online omgeving.

Na de School of Freedom weet jij precies welke stappen je moet zetten om ervoor te zorgen dat jij meer tijd en vrijheid hebt als ondernemer. Vrijheid zie ik in twee dingen terugkomen:

1) Vrijheid in uren, zodat je ook kan werken áán je bedrijf in plaats van elke dag alleen de ‘moetjes’ af proberen te vinken (en dat niet eens voor elkaar krijgen omdat het er teveel zijn).

2) Vrijheid in vrije tijd, zodat je spontaan een vrijdagmiddag het terras op kan duiken of ’s ochtends eerst een momentje voor jezelf hebt voor de dag begint. Terwijl je bedrijf gewoon op de automatische piloot verder loopt.

Ik weet zeker dat je na de School of Freedom al meer uren overhoudt én weet hoe je daar meer en meer van maakt.

Je krijgt elke week op maandag een exclusieve podcast waarin ik alle inhoud behandel en de opdrachten met je bespreek. De opdrachten krijg je ook in een werkboek aangeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. De live Q&A’s zijn in Zoom. Alles wordt ook geüpload in de online Academy, zodat je alles terug kunt luisteren en kijken.

Elke vrijdag is er een live Q&A in Zoom waarin je me al je vragen mag stellen. 

Je betaalt eenmalig €47,- exclusief btw voor het hele programma van 4 weken. Je houdt hier toegang toe, ook na het aflopen van de school. Je zit daarna nergens aan vast, het is een eenmalig bedrag.

Er zijn op dit moment geen plannen om de School of Freedom op korte termijn nog eens te doen.

Niet alleen maar 'moetjes' afvinken

Laat ik mezelf even voorstellen: ik ben Shelley Barendregt en mijn grootste drive is om álles uit het leven te halen. Niet elke dag alle ‘moetjes’ afvinken en de drukte overleven, maar aan al je ambities werken en je droomleven leiden. In mijn ogen moet je bedrijf dat mogelijk maken, niet tegenhouden omdat je het te druk hebt om alles te kunnen doen wat je wilt. 

Vanuit mijn ervaring in het jarenlang werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik haar bedrijven van A tot Z heb geoptimaliseerd en zag hoeveel tijd en energie dat – voor iedereen – opleverde, viel het laatste puzzelstukje op zijn plek: dit is wat ik elke dag wil doen. Ik wil hier nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan duizend experts geholpen om 8 tot 20 uur per week te besparen in hun bedrijf door efficiëntere workflows en slimmer te werken, waaronder Rachel van Sas (De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious), Deisy Amelsbeek en nog veel meer.

Zodat jij weer genoeg tijd hebt voor jezelf, én voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. 

Ik zie veel ondernemers zich voornemen om het na de vakantieperiode écht anders aan te gaan pakken, maar vervolgens weer overwhelmed worden door de hoeveelheid werk die op ze afkomt. Waardoor er uiteindelijk keer op keer niets verandert. Terwijl zij steeds moeier en overwerkter worden.

Daarom help ik creatieve online ondernemers in de School of Freedom om hun tijd tekort nu once and for all op te lossen. Doe jij mee?