Sneller op Social Media

Hoe je al je social media posts maakt in minder dan 2 uur per week

Je wil graag consistent aanwezig zijn op social media omdat je weet dat het je bedrijf helpt groeien, maar het kost zó veel tijd om al die posts te maken. Op Instagram kun je jezelf al gauw een uur verliezen in het schrijven van een caption en dan heb je er nog niet eens een foto bij. Laat staan dat je ook nog actief op andere kanalen zoals LinkedIn of Facebook moet posten of blogs of newsletters zou versturen. Je hebt geen idee hoe je dat allemaal in één week propt naast al je andere werk. 

Social media plannen

Ik doe mijn social media in 1,5 uur per week en ben daarmee op meerdere kanalen consistent (en inhoudelijk sterk) zichtbaar. In de online training Sneller op Social Media leer ik je hoe jij dat ook voor elkaar krijgt door je socials efficiënter aan te pakken. 

Ik neem je van A tot Z mee in mijn social media workflow waarmee ik het schrijven van mijn Instagram posts van 9 uur naar 1 uur per week bracht. Ook deel ik alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je op andere social kanalen ook consistent zichtbaar bent zonder er veel extra tijd aan kwijt te zijn. 

Het is de meest gestelde vraag die ik krijg en ik ga je al mijn ‘geheimen’ geven, inclusief al mijn workflows, stappenplannen, templates, tips en hacks die je nodig hebt om je social media kanalen in max. 2 uur per week te doen.

Dit is voor jou als..

Social media ondernemer

Na de training weet je:

Lorenzo bespaart meer dan 5 uur per week

"mijn social media activiteiten zijn in een systeem gepland waardoor ik nu max. 1,5 uur per week hiermee bezig ben, wat mij eerder een uur per dag kostte."

Lorenzo Martopawiro, webshop eigenaar- Baliqa.nl

praktische zaken

De Sneller op Social Media training heb ik eenmalig live gegeven. Heb je hem gemist? Pak dan nu je kans, want je krijgt tijdelijk nog toegang tot de opgenomen versie van deze online training. Zo kun je alsnog alle waardevolle inhoud bekijken, waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

Voor €27,- excl. btw krijg je al toegang tot de training, inclusief mijn templates en stappenplannen. In iets minder dan 2 uur tijd geef ik je al mijn geheimen tot efficiënt en snel je (kwalitatieve) social media content maken. 

De prijs is natuurlijk belachelijk laag voor wat je aan waarde krijgt (dit lijkt me de definitie van een no-brainer), maar ik wil ervoor zorgen dat je er écht iets mee doet en het niet de zoveelste gratis training is waar je nooit aan toekomt. 😉 Als je überhaupt bedenkt hoeveel uur je hiermee bespaart en dat keer jouw gemiddelde uurtarief doet, dan weet ik zeker dat €27,- een lachertje is.

Je krijgt naast alle kennis ook mijn stappenplannen, templates en content formats.

Tijd besparen Instagram

Even voorstellen

Hi! Ik ben Shelley en ik ben gek op efficiëntie en structuur. Nadat ik 5 jaar bij start-ups heb gewerkt waar ik hielp om de boel zo efficiënt, snel en soepel mogelijk te laten verlopen, besloot ik om hier nog veel meer ondernemers mee te gaan helpen met Hashtag Lifegoals. Ik zie namelijk zoveel ondernemers struggelen met een to do lijst die overloopt en een hoofd vol plannen waar ze niet aan toekomen vanwege tijdgebrek. Door in een proces te ontdekken wat tijd opslokt en dat op te lossen, kun je je groei laten exploderen. Laat ik dat nou het allerleukste vinden wat er bestaat!

Posten op social media

Vroeger deed ik 9 uur per week over het maken van mijn Instagram posts. Inmiddels heb ik daar nog maar 1 uur per week voor nodig en neem ik nog een half uurtje erbij om actief te posten op verschillende andere social media kanalen. Het kostte me een hoop testen, experimenteren en zoeken naar de meest efficiënte manier, maar uiteindelijk heb ik die gevonden. Het bestaat niet alleen maar uit wat tips, maar verschillende stappen die zonder elkaar niet effectief zijn. 

Omdat ik zoveel ondernemers spreek die minstens 10 uur per week besteden aan het maken van hun content, besloot ik om mijn eigen bewezen formule te delen in de training Sneller op Social Media.

Veelgestelde vragen

Ja, dat is het zeker! Omdat het een opname is van de live training, krijg je precies dezelfde inhoudelijke kennis en inzichten. Ook ontvang je dezelfde documenten die de deelnemers van de live training ontvingen: mijn social workflows, Instagram kalender en content hacks. Je kunt de training op eigen tempo volgen en ongelimiteerd terugkijken. 

Bij deze beloof ik je dat er héél veel waarde in zit. 😉 Waarom vraag ik er dan niet veel meer geld voor? Ik ga deze training (voor zover nu het plan is) eenmalig geven, vind het mega leuk om te doen en het is simpelweg het antwoord op de vraag die ik het meeste krijg: “hoe doe jij al je social media in maar zo weinig uur per week?”. Ik vind het tof om daar nu eindelijk eens het volledige antwoord op te kunnen geven. De training is niet gratis, want ‘if you pay, you pay attention’. Ik wil dat je er écht iets mee gaat doen en het niet de zoveelste gratis training wordt waar je je wel voor inschrijft maar niks mee doet. Vandaar een symbolisch en laag bedrag.

Je kunt het inzetten voor alle social media kanalen, niet alleen voor Instagram. Ik ben zelf ook op meerdere kanalen actief en laat je zien hoe ik dat doe zonder een parttime baan te hebben aan het maken van content.

Nadat je de training afrekent op de website, krijg je automatisch een link toegestuurd waarmee je Sneller op Social Media ongelimiteerd kunt bekijken. Ook krijg je alle templates, stappenplannen en hacks toegestuurd, die je zelf op je laptop kunt bewaren.

De Sneller op Social Media training is volledig online, je hoeft nergens heen. Je kan het zelfs vanaf de bank of tijdens je lunch volgen, want je bent niet zichtbaar op camera of iets dergelijks.

Voor elke ondernemer die minder tijd wil besteden aan zijn/haar social media content, maar niet wilt inleveren op de kwaliteit van de inhoud ervan.

Minder tijd social media