Gratis masterclass

trello voor ondernemers: maximaliseer jouw business efficiency & groei

Ontdek hoe jij als creatieve ondernemer Trello optimaal kunt inzetten voor meer structuur, overzicht en groei voor jouw business. En dat met een gratis account!

In deze gratis masterclass laat ik je zien waarom Trello dé tool is waarmee je een extern brein voor je business in een handomdraai creëert, zodat je overzicht hebt in je hele bedrijf, rust in je hoofd krijgt en je bedrijf sneller kan groeien. 

Je hebt weleens een Trello account aangemaakt, maar...

 

Veel meer dan een paar to do lijstjes staat er niet in.

Het is al snel onoverzichtelijk geworden en je wordt alweer overwhelmed wanneer je het opent, dus kijk je er maar weinig naar.

Tegelijkertijd gebruik je ook nog 2 andere tools (om nog maar niet te spreken van je stapels notitieboekjes en losse post-its), en dus staat alles overal en nergens en ben je altijd tijd kwijt met zoeken naar waar iets ook alweer staat.

Het voelt alsof alles ‘all over the place’ is en dat je veel meer uit je business zou kunnen halen als er meer overzicht is in alles wat je moet doen en in de geniale ideeën en plannen die je hebt. 

Je weet dat er vast meer te halen is uit een tool zoals Trello, maar hoe je dit optimaal kan gebruiken? Daar ben je nog niet echt achter.

Je wilt één tool waar alles in samenkomt. Een extern brein voor je bedrijf, dat je tijd, overzicht en rust in je hoofd oplevert.

Trello is dé reden waardoor ik altijd overzicht heb en mijn six figure business met structuur en zonder stress run. Alles komt erin samen: mijn klanten, mijn team, mijn planning, projecten, ideeën, leads, sales, marketing, en nog meer. 

Er is van alles geautomatiseerd en de tool neemt zoveel mogelijk werk voor me uit handen. En.. dat allemaal met een gratis account. 😊

In deze masterclass laat ik je zien hoe Trello precies werkt, waarom ik het beter vind dan tools zoals Notion of Asana, en hoe je het kan inzetten om een extern brein voor je business te creëren waarmee je weer overzicht krijgt in al je ideeën en to do’s, en rust in je hoofd.

Daarna weet jij zeker of Trello de tool voor jou is en kun je meteen aan de slag met het slim en efficiënt inzetten voor je bedrijf. 

 

leer trello optimaal gebruiken als ondernemer

Na deze masterclass weet je:

In deze gratis masterclass laat ik je zien waarom Trello dé tool is waarmee je dat externe brein voor je business in een handomdraai creëert (met een gratis account), zodat je overzicht hebt in je hele bedrijf en rust in je hoofd krijgt. 

Trello voor ondernemer

Yvette haalt alles uit Trello voor haar business

"SHELLEY WEET ECHT ALLES OVER TRELLO"

“Vroeger werkte ik graag met ClickUp. Tot ik door Shelley de wondere wereld van Trello ontdekte. Naast dat ik business coach ben, ben ik ook een echte IT nerd en automatiseringsexpert. Ondanks mijn nerdy achtergrond heb ik echt zoveel van deze topper mogen leren! Shelley weet namelijk echt ALLES over Trello. En dan niet alleen de standaard dingen. Ik bedenk altijd hele gekke automatiseringen om tijd te besparen, ook binnen tools. Zelfs voor mijn meest wilde ideeën heeft zij een passende oplossing bedacht. Ze is voor mij een echte Trello Pro!”

yvette lans, business coach - yvette lans

Trello cursus voor ondernemers

Dit laat ik je zien:

na één uur weet je precies hoe en waarvoor jij trello het beste kunt gebruiken in je bedrijf

Trello masterclass ondernemers

Trello is mijn sleutel naar overzicht, structuur en rust in mijn hoofd.

Vroeger bewaarde ik alle ideeën en to do’s in een notitieboekje. En ik kan je vertellen: ook al heb je dan één plek waar alles bij elkaar komt, het werd toch een aardig warrig geheel. 😅

Ik begon met wat to do’s in Trello zetten en al snel was ik hooked. Hier kan je zoveel overzicht in creëren! Ik wilde mijn hele brein uploaden in Trello, zodat ik weer lekker rust en ruimte had in mijn bovenkamer. 

Ik heb elk hoekje van Trello uitgepluisd en kan inmiddels met recht zeggen dat ik de Trello Queen van Nederland ben. 😉 De tool kent nog maar heel weinig geheimen voor me. 

Mijn hele bedrijf staat erin. En inmiddels ook dat van een hoop van mijn klanten, die door met mij te werken al snel wisten: Trello kan je een heleboel headspace en overzicht opleveren, én zorgt ervoor dat je bedrijf sneller en harder kan groeien.

Ik help jou ook graag om al jouw to do’s en geniale ideeën en plannen samen te brengen onder één tool. 

In deze gratis masterclass laat ik je zien waarom Trello zo’n fantastische tool is voor jou als ondernemer. Ben jij erbij?

 

Anne kan weer weer stress-vrij ondernemen

"dankzij trello is mijn hoofd leeg en weet ik dat alles volgens plan en op rolletjes loopt."

“Als marketeer werk ik alleen maar met drukke, ambitieuze ondernemers die heel veel (tegelijk) willen doen en volledig op mij vertrouwen voor planning, deadlines, aansturen van teams en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daardoor zat mijn hoofd al-tijd vol en was ik continu gestresst. Toen ik voor Shelley ging werken, rolde ik automatisch in haar ‘Trello wereld’ vol overzicht en slimme automatiseringen. Wat een verademing! Shelley is echt een Trello expert en bewijst dat al jaren voor haar klanten én in haar eigen bedrijf. Niet alleen werk ik al jaren moeiteloos met haar samen, ik maak nu ook zelf Trello borden voor alles: projecten, klanten, doelen en voortgang… Dankzij Shelleys expertise loopt mijn werk soepeler en kan ik veel relaxter ondernemen.”

anne smeets, marketeer & sparringpartner - wyld wave studio

Anne Smeets

Veelgestelde vragen

De masterclass duurt ongeveer een uur. Daarin laat ik je zien hoe Trello werkt, wat je allemaal ermee kan doen (binnen het gratis account), wat je kan automatiseren, en deel ik een aantal voorbeelden hoe je Trello slim en effectief inzet als ondernemer.

Trello kan echt door alle soorten ondernemers gebruikt worden. Het maakt dus niet uit wat voor soort business je hebt, of je nou een online ondernemer bent, een webshop runt of diensten verleent.

Er zijn een aantal branches waarin je werkt met gevoelige medische persoonsinformatie, zoals bij een psycholoog. De privacywetgeving hieromheen bepaalt dat je dat soort informatie alleen in het beveiligde, officiële patiëntenportaal mag bewaren. Je kan dan wel bijvoorbeeld de voornaam of voorletter van de patiënt in Trello zetten, maar geen gevoelige gegevens die terug te leiden zijn naar die persoon (zoals het emailadres, waardoor het alsnog leidt naar één uniek persoon). Je moet dan rekening houden met wat beperkingen t.o.v. je cliënten, maar voor je eigen bedrijfsvoering kun je Trello wel uitgebreid gebruiken.

Yes, zeker! Ik laat uiteraard zien hoe je het voor planning en to do’s kan gebruiken, maar ik deel ook Trello voorbeelden waarbij je ziet wat er allemaal nog meer mogelijk is om Trello slim en effectief in te zetten als ondernemer.

I’ll tell you a secret: ik gebruik zelf nog steeds het gratis account. En trust me, mijn leven speelt zich af in Trello. 😅 Ik heb er super veel in geautomatiseerd, heb een heleboel ‘borden’ erin en werk ook met meerdere mensen erin samen. Ik laat je zien hoe dat binnen het gratis account allemaal kan.

Zonder goede structuur in je borden, kan het inderdaad gauw onoverzichtelijk worden. Ik laat je daarom in de masterclass ook zien hoe je dat voorkomt en door middel van handige functies meer overzicht aanbrengt in een Trello bord waar veel inhoud in staat. Zo blijft het makkelijk en overzichtelijk, hoe veel je er ook in hebt staan of met hoeveel mensen je er ook in werkt.

Ja, je krijgt na afloop van de masterclass een opname toegestuurd die je dan nog 2 dagen kan terugkijken. Daarna is de masterclass écht offline, daar maak ik geen uitzondering in.

In principe richt ik me op ondernemers en zal je dus in de masterclass ook merken dat de tips die ik geef, zijn gericht op overzicht en structuur aanbrengen voor je bedrijf. Maar: veel van wat ik vertel is ook te gebruiken in je werk in loondienst. Voel je dus zeker welkom om aan te sluiten, ik weet zeker dat 80% van de masterclass ook relevant is voor jou.

Meer tijd ondernemer