Meer tijd in bedrijf ondernemer

Download gratis de audio training

de easy peasy roadmap naar

Meer tijd in je bedrijf

Wil jij meer tijd om de ideeën uit te voeren die je bedrijf en omzet verder doen groeien, maar kom je er nu nooit aan toe omdat je to do lijst en agenda overvol zijn? 

Schrijf je hieronder in en ontvang gratis een 3-daagse podcast serie waarin ik jou als drukke ondernemer help naar structureel meer tijd voor je creatieve en omzet-verhogende plannen, terwijl je minder werkt. 


NA HET LUISTEREN VAN DEZE AUDIO TRAINING WEET JE:

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Meer tijd in bedrijf ondernemer

Ik zag hoeveel tijd het opleverde

Ik ben Shelley Barendregt en ondernemen draait voor mij om het maximale potentieel te halen uit je bedrijf en je omzet. Niet om elke dag alle dagelijkse taken af te vinken en in de (drukke) ratrace te zitten en maar zoveel mogelijk gedaan te krijgen omdat je to do lijst en agenda zo overvol zijn. 

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers met een goedlopend bedrijf struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik bij die ondernemer haar bedrijven van A tot Z efficiënter heb ingericht toen we al tijden aan onze limiet zaten qua tijd, energie en omzet en zag hoeveel resultaat dat opleverde, wist ik: dit is wat ik elke dag wil doen. Hier wil ik nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan 1000 succesvolle ondernemers geholpen om elke week minstens 6 uur tijdwinst te hebben voor het uitwerken van hun geniale, omzet-verhogende ideeën door workflows efficiënter te maken en hun bedrijf slimmer in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld Rachel van Sas (bekend van De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious) en Deisy Amelsbeek geholpen.

Mijn ultieme doel, mijn #LIFEGOALS: ervoor zorgen dat jij weer genoeg tijd hebt voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. Om er samen voor te zorgen dat je álles uit je ideeën, ambities en business haalt, omdat er meer dan genoeg tijd voor is. 

In deze waardevolle 3-daagse audio training deel ik de easy peasy roadmap hoe je als drukke ondernemer elke week genoeg tijd hebt voor al je creatieve plannen en alleen maar doet waar JIJ blij van wordt – en daarmee ook je bedrijf en omzet. 😉

ontvang gratis de audio training