Gratis Masterclass

Slimmer Werken: Bespaar 8-20 uur per week

Je werkt elke dag keihard om zoveel mogelijk af te krijgen, maar op de een of andere manier wordt je to do lijst alleen maar langer in plaats van korter.. Je hebt altijd teveel te doen. 

In deze gratis online masterclass leer je hoe jij als expert 8 tot 20 uur per week bespaart in jouw bedrijf door slimmer te werken, zodat jij weer tijd vrij krijgt om áán je business te werken en je omzet te doen groeien!

Herken je dit?

Je zit ’s avonds op de bank achter je laptop nog door te werken. Je hebt zoveel te doen dat je overweegt om morgen ook iets eerder op te staan zodat je weer ‘een beetje bij’ raakt. 

Maar laten we eerlijk zijn: je weet ook dat er morgen weer net zoveel to do’s bijkomen, en dat je ook met eerder opstaan en later doorwerken achter de feiten aan blijft hollen

Je hebt altijd teveel te doen en veel te weinig tijd. 

Jouw bedrijf loopt goed, je bent een expert in wat je doet en allang geen starter meer. Het is zelfs zo hard gegroeid de laatste jaren dat je veel werk hebt aan en voor je klanten, je inbox overstroomt met vragen en je regelmatig tussendoor met ad hoc taken bezig bent.

Je hoofd zit vol met ideeën om je business en omzet nog verder te groeien, maar er blijft nooit tijd over om AAN je bedrijf te werken. Dus werk je elke dag als een malle de ‘moetjes’ af en houd je jezelf voor dat het binnenkort rustiger wordt.

Hoe langer je het werk laat opstapelen, hoe moeilijker het wordt om er iets aan te veranderen

 

De vrijheid is juist wat je zo aantrok in het ondernemen, maar inmiddels zit je elke dag from 9 to 9 (of heel eerlijk: langer) aan je laptop gekluisterd om al het werk af te krijgen. En voel je je nog steeds niet voldaan als je hem eindelijk dichtklapt, omdat er nog zoveel te doen valt. 😅

Het is niet dat je je werk niet leuk vindt, you love it! Je bent dit juist gaan doen omdat je er gek op bent. Maar de avonden en weekenden wat meer vrije tijd zou wel heel lekker zijn.. Of af en toe een spontane middag op het terras en ’s ochtends eerst een (sport)momentje voor jezelf voordat je begint.

“If you do what you always did, you’ll get what you always got”.

Ik heb in de afgelopen jaren al meer dan duizend ondernemers geholpen 8 tot 20 uur per week te besparen in hun bedrijf door efficiënte workflows en slimmer werken. 

In deze gratis (online) masterclass leer ik jou graag hoe je meer doet in minder tijd en ein-de-lijk weer áán je bedrijf kan werken om het te doen groeien, terwijl je geniet van veel meer vrijheid!

Ben jij erbij? Schrijf je dan hieronder in!

Structuur coach ondernemer

Na deze masterclass weet je:

Succesvol ondernemen hoeft geen 50-urige werkweken te betekenen.

In deze gratis online masterclass help ik je om 8-20 uur per week te besparen in jouw goedlopende bedrijf en weer te genieten van de vrijheid die je hebt als ondernemer.

Tijd besparen als ondernemer

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Tess van Bolhuis

content coach - Let’s Get Real

Ik heb net je webinar gekeken and I LOVE IT. Het is een no nonsense, waardevol en pakkend webinar. Waar zit het probleem + er is echt meer mogelijk. Dat aangevuld met waardevolle inzichten, goede voorbeelden en concrete vragen/tips waar mensen mee aan de slag kunnen. Goed bezig Shelley!

Nicolette

Adviseur Communicatie & Public Affairs

Veel dank nogmaals voor het webinar vanmorgen! Het was positief, professioneel, praktisch (PPP ;-)) en bevatte veel nieuwe inzichten. Ik ga er graag mee aan de slag. 

Dorien Camps

auteur & oprichter - bossy

Net je webinar gekeken terwijl ik in de tuin van ons vakantiehuisje aan zee zit.

Ik ben zo blij dat ik hier tijd voor gemaakt hebt. Je info is waardevol, to the point en praktisch. Oké, ik had hoge verwachtingen, maar die heb je meer dan ingelost! Topper.

Veelgestelde vragen

De masterclass duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dat klinkt misschien lang, maar ik beloof je dat je er minstens 8 uur per week voor terugkrijgt als je goed implementeert wat ik je daarin vertel. 🙂 Goede ROI, right?

Veel mensen denken dat creativiteit en efficiëntie haaks op elkaar staan. Daar ben ik het niet mee eens! Hoe drukker je het hebt, hoe minder headspace je hebt, en dan gaat je creativiteit juist achteruit. Hoe efficiënter jij werkt, hoe meer tijd je hebt, hoe creatiever je wordt.

Weet je nog, dat gevoel wanneer je net terug bent van vakantie en 100 nieuwe ideeën hebt? Juist, dat kun je dus ook gewoon in een normale week creëren als je genoeg tijd hebt. Dus als je een creatieve ondernemer bent: dit is absoluut ook voor jou.

Ik ga je leren hoe ook jij efficiënt kan werken zonder dat het voelt alsof je iets vol moet houden wat niet bij jou past!

Nee, dan zijn de stappen en tips in de masterclass nog niet goed te implementeren voor je. Daar heb je al een lopend bedrijf voor nodig. Daar ben ik maar liever nu eerlijk over, voordat je je tijd investeert. 

Er zal een replay komen die je tot 2 dagen na de masterclass kunt terugkijken. De ervaring leert echter dat je er véél meer waarde uithaalt wanneer je er live bij bent, dus blok deze tijd ECHT even in je agenda. Verplaats die ene afspraak die er al staat; dit is een investering in de toekomst van je bedrijf.

Neem deze stap om meer tijd te gaan creëren voor jezelf en je business serieus, dan levert het je ook veel meer op. Als je het een beetje erbij doet en ’s avonds half een replay kijkt op de bank terwijl je ook iets anders aan het doen bent, haal je er niet bepaald het maximale uit.

Je tijd goed besteden starts here. 🙂 

Allereerst: ik ben totaal niet tegen uitbesteden. Ik werk zelf ook met twee freelancers waar ik héél blij mee ben!

Maar wanneer je inefficiënte taken gaat uitbesteden, zonder heldere workflow, kom je van een koude kermis thuis. Iemand die niet weet hoe jij de dingen graag gedaan hebt en allemaal losse informatie van je ontvangt, heeft vooral heel veel vragen. Dan kost een VA of freelancer je uiteindelijk meer tijd dan het je oplevert. En ook nog eens meer geld. 😉

Dus mijn advies: eerst optimaliseren, dan beslissen of je iets wil uitbesteden. In de online masterclass leer ik je alles over hoe je het optimaliseren aanpakt.

Ik leer je hoe je 8 tot 20 uur per week bespaart in je bedrijf door efficiëntere workflows en slimmer werken. 

Daar deel ik een hoop inzichten en kennis over, maar ook concrete voorbeelden en tips waar je mee aan de slag kan!

Ik ben tenslotte Rotterdams, dus ik hou van ‘niet lullen maar poetsen’ 😉

Time management ondernemer
Vrijheid als ondernemer

Ik zag hoeveel tijd dit opleverde

Ik ben Shelley Barendregt en mijn grootste drive is om álles uit het leven te halen. Niet elke dag alle ‘moetjes’ afvinken en de drukte overleven, maar aan al je ambities werken en je droomleven leiden.

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik haar bedrijven van A tot Z heb geoptimaliseerd en zag hoeveel tijd en energie dat – voor iedereen – opleverde, viel het laatste puzzelstukje op zijn plek: dit is wat ik elke dag wil doen. Ik wil hier nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan 1000 experts geholpen om 8 tot 20 uur per week te besparen in hun bedrijf door efficiëntere workflows en slimmer te werken. Zo heb ik bijvoorbeeld Rachel van Sas (bekend van De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious) en Deisy Amelsbeek geholpen.

Mijn ultieme doel, mijn #LIFEGOALS: ervoor zorgen dat jij weer genoeg tijd hebt voor jezelf, én voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. 

In deze masterclass help ik je om de eerste stappen te nemen. Ben jij erbij? 

Joyce

Ondernemer

Inspirerend en toegankelijk webinar met praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Robin Herrewijnen

webshop eigenaar & sport coach- robin hoop

Zo de moeite waard om te luisteren! Geen fluff, alleen praktische tips! Ik ben fan!

Isabelle

ONDERNEMER

Heel erg waardevol. Helder uitgelegd en lekker gestructureerd, hou ik van.

Juul

ONDERNEMER

Heel duidelijk verhaal en super waardevol! Thanks Shelley.