Gratis masterclass

Het geheim om je bedrijf te groeien met rust, focus & overzicht

Ontdek hoe jij als ondernemer je tijd het allerbeste besteedt om je bedrijf en omzet flink te laten groeien. En dat mét rust in je hoofd, focus op wat echt belangrijk is, en in minder uren.

In deze gratis masterclass deel ik mijn bewezen methode met je waarmee je veel beter gebruik maakt van je tijd, zodat je meer rust in je hoofd en overzicht hebt, en elke dag werkt aan dat wat je bedrijf doet groeien. 

Je wil je bedrijf & omzet flink groeien, maar...

 

Je hebt geen idee waar te beginnen.

Er is zó veel dat je moet (en wil) doen, dat je het overzicht kwijt bent. 

Je doet van alles door elkaar en verliest tijd op randzaken waardoor je niet de groei maakt die je wil maken. 

Je omzet zit tussen de €10.000 en €40.000 per jaar en je hebt het idee dat er nog veel meer in zit, maar werkt nu heel hard voor weinig.. Dat is niet hoe je het nog jaren wil doen.

Ideeën om te groeien heb je zat, maar wat is nu écht belangrijk? 

 

Je wil meer overzicht, focus, en weten wat je wanneer moet doen om de groei van je bedrijf te versnellen.

In deze gratis masterclass deel ik dé sleutel met je waardoor ik al jaren mijn bedrijf en omzet hard groei, met rust, focus en overzicht. 

Ik ben niet meer gaan werken, maar juist minder. En daar heb je voor nu nog helemaal geen dure tools, stagiaires of een team voor nodig. 😊

Ik laat je zien wat succesvolle ondernemers doen waardoor ze hun tijd beter inzetten en hun groei versnellen, zonder stress en chaos, maar met focus en rust in hun hoofd.

Daarna weet je precies hoe je je prioriteiten scherp krijgt, werkt aan wat er écht toe doet, en wat de groei van je bedrijf en omzet laat verdubbelen!

 
Bedrijf groeien masterclass
Hoe groei ik mijn bedrijf?

Na deze masterclass weet je:

In deze gratis masterclass deel ik dé sleutel met je naar het harder groeien van je bedrijf en omzet, met meer rust in je hoofd, laserfocus op wat echt belangrijk is, en overzicht.

Kitty heeft weer focus op haar doelen

"Ik kan veel makkelijker bepalen welke acties echt prioriteit hebben"

“Ik was altijd druk met veel dingen. Doordat ik steeds heen en weer ging tussen verschillende acties, was het ook druk in mijn hoofd. Ondanks dat realiseerde ik niet altijd mijn doelen. 

Nu heb ik mijn doelen kunnen vertalen in acties en kan ik makkelijker bepalen welke acties echt prioriteit hebben, zodat ik de focus op mijn doelen houd. Heel fijn!”

kitty leemreize, consultant voor (effectief) samenwerken - qlaver4

Fien heeft weer controle over haar tijd

"Door mijn tijd efficiënt in te delen heb ik meer tijd over voor wat er toe doet"

“Je hebt me geleerd dat ik veel meer controle heb over mijn eigen tijd dan ik zelf dacht. Ik liet me telkens overspoelen door to do lijstjes die met de dag langer werden. Altijd had ik het gevoel dat ik achter de zaken aan rende. Ik leerde mijn aandacht verdelen over de belangrijke en minder belangrijke taken. Door tijd efficiënt in te delen en zo de to do lijst te tackelen heb ik echt meer tijd over om te doen wat ik graag doe.”

fien moeyaert, webshop eigenaresse - funky monkey

weet precies wat je moet doen om je bedrijf te groeien

Dit laat ik je zien:

Mijn bedrijf groeide met 430% doordat mijn tijd in de juiste dingen zit

In het begin was ik met van alles en nog wat bezig. Ik zag overal kansen (en nog steeds 😉 ) en wilde zo snel mogelijk mijn bedrijf groeien tot het ultieme potentieel wat ik erin zag.

Pas toen ik stopte met alles door elkaar doen, laserfocus creëerde op mijn doelen en een plan maakte (en volgde) hoe ik die ging behalen, groeiden mijn bedrijf en omzet als een malle. Ik wist niet wat me overkwam. 

Toen ik doorhad waar mijn tijd wel en niet in moest zitten, ging mijn omzet al binnen een jaar x3. En ik had nog minder uren ervoor nodig ook. I know, het klinkt too good to be true, maar onderschat de kracht van jouw tijd en volle aandacht niet. 😊

Alles werd ineens heel simpel, doordat ik precies wist wat de volgende stap moest zijn en wanneer ik dat ging doen. 

Ik laat me nergens meer door afleiden, en maak optimaal gebruik van de kansen die het meeste impact hebben op de groei van mijn business. Zo groei ik met rust, overzicht en focus. 

En dat kan jij ook, daar ben ik van overtuigd.

Ik ben geen business coach, maar help je het allerbeste gebruik te maken van je meest waardevolle asset in je bedrijf: je tijd. 

In deze gratis masterclass laat ik je zien hoe je dat doet. Ben je erbij? 

 
Online groeien klein bedrijf

Jessie heeft meer rust in haar dagen

"Ik heb meer overzicht en minder stress"

“Voorheen werkte ik wel met to do lijstjes, maar eigenlijk zat er geen overzicht in en liet ik mij vooral leiden door de chaos van de dag en te volle planningen. Shelley gaf mij concrete tips hoe ik mijn planning beter kan indelen en opbreken en kan werken met doelen en prioriteiten waaruit dan compactere to do lijsten volgen. Hierdoor heb ik meer overzicht en minder stress en hoop ik meer grip op mijn planning te gaan krijgen de aankomende tijd!”

Jessie de Booij, Content Marketeer - DigiJes

Online groeien gratis masterclass

Veelgestelde vragen

De masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Daarin deel ik de 3 dingen die succesvolle ondernemers doen waardoor ze hun bedrijf en omzet groeien in minder tijd, laat ik je zien waar je tijd nu vooral NIET in moet zitten, en geef ik je de methode waarmee je meer gedaan krijgt in minder tijd, met rust en overzicht.

Deze masterclass is voor iedere ondernemer die nu tussen de €10.000 en €40.000 omzet draait per jaar, maar de ambitie heeft om dat flink te groeien (of te verdubbelen). Je weet dat er nog zó veel meer uit je bedrijf gehaald kan worden, maar er is zoveel te doen dat je niet weet waar te beginnen.

Je bent het overzicht kwijt en hebt elke dag je handen vol met wat je allemaal moet doen. Je wil graag verder groeien met je bedrijf, maar dan moet het kunnen in minder tijd en met meer rust in je hoofd.

Je verliest tijd op randzaken, en dat zorgt ervoor dat je niet de groei maakt die je door wil maken. Daardoor werk je hard voor weinig, en daar wil je verandering in brengen.

Het maakt niet uit wat je doet met je bedrijf; of je nou een online ondernemer bent, een fysieke locatie hebt, een webshop of heel iets anders.. Goed van onze tijd gebruik maken is voor iedere ondernemer met groei ambities ontzettend belangrijk.

Omdat je dan al iets verder bent met je bedrijf en meer klanten en omzet hebt, zou ik je een van mijn andere masterclasses aanraden: De formule voor 6 uur tijdwinst per week om je bedrijf te groeien.

Grote kans dat jij namelijk al doorhebt hoe je je tijd goed moet besteden, maar behoefte hebt aan meer uur per week om je creatieve ideeën uit te kunnen voeren. In de andere masterclass vertel ik je hoe je tijd bespaart in je goedlopende business.

Heb je toch het idee dat deze masterclass de oplossing kan bieden voor waar jij tegenaan loopt? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom!

Ik doe inderdaad veel met Trello, maar omdat er zó veel over te vertellen en uit te leggen is, heb ik daar een andere gratis masterclass voor gemaakt: Trello voor ondernemers: maximaliseer jouw business efficiency & groei’.

Als je dus specifiek op zoek bent naar tips om Trello te gebruiken als ondernemer, kun je je beter inschrijven voor die masterclass. In deze masterclass heb ik het niet over Trello.

Yes, no problem. Als je je aanmeldt, krijg je achteraf automatisch een opname toegestuurd die je dan nog 2 dagen kan terugkijken. Daarna is hij wel écht offline, daar maak ik geen uitzondering in.

Wat ik deel in de masterclass is het beste toe te passen door mensen die full-time ondernemen, maar je kan zeker iets van de stappen implementeren als je nog deels in loondienst werkt en daarnaast je eigen bedrijf aan het opzetten bent. Voel je welkom om mee te doen, ik weet zeker dat je er iets uithaalt waarmee je je tijd beter kan besteden voor de groei van jouw bedrijf.