Gratis masterclass: De formule voor 6 uur tijdwinst per week om je bedrijf verder te groeien

Jouw bedrijf loopt goed en je hebt een berg aan omzet-verhogende ideeën om het nog veel verder te groeien. Maar hoe vaak je je ook voorneemt om ze uit te voeren, je komt er nooit aan toe omdat je veel te veel te doen hebt.

In deze gratis masterclass leer ik je hoe je minimaal 6 uur per week meer tijd creëert als ondernemer door je bedrijf efficiënter in te richten, zelfs als je het nu zo druk hebt dat je niet eens 6 minuten over hebt. 

Elke dag kom je tijd tekort als ondernemer...

 

Je hoofd zit vol met ideeën die minimaal 10k per stuk op kunnen leveren, maar je komt er nooit aan toe om ze uit te voeren. 

Jouw business is zo hard gegroeid dat je agenda inmiddels ramvol is en je to do lijst eindeloos lijkt.  

Je bent elke dag alleen maar bezig met het blussen van brandjes, het werk voor en met je klanten, het beantwoorden van mails, en nog 101 ad hoc taakjes.

Hoe hard je ook werkt, aan het einde van de dag vraag je je steeds weer af wat je nou eigenlijk gedaan hebt gekregenEr zitten simpelweg te weinig uren in een dag om alles te kunnen doen wat je wil doen.

Je brengt heel. veel. uren achter je laptop door. En het is niet dat je werken niet leuk vindt – you love it! Maar je zou ook graag werken aan de nieuwe ideeën die je hebt en niet alleen aan alles wat nu (of liever nog: gisteren) af moet. 

Je wil ook weer aan je bedrijf werken, in plaats van alleen maar in. 

Kies jij ervoor om je tijd gebrek in je bedrijf in stand te houden, of om er iets aan te doen?

Ik heb in de afgelopen jaren meer dan duizend ondernemers geholpen om minstens 6 uur per week tijdwinst te behalen door samen je bedrijf en processen efficiënter in te richten en beter van jouw tijd (en energie) gebruik te maken. 

In deze gratis masterclass deel ik mijn bewezen methode hoe jij dat ook kan doen, bomvol praktische stappen en voorbeelden uit de praktijk. 

Na deze masterclass weet je hoe je al je dagelijkse taken in minder tijd doet en daarmee weer tijd krijgt om te werken aan de ideeën die je geld opleveren en je bedrijf verder doen groeien, terwijl je er minder uren voor nodig hebt. 

Ben jij erbij? Meld je hieronder aan!

Tijd ondernemer masterclass

Na deze masterclass weet je:

je kan dezelfde of meer omzet draaien, in minder uren.

In deze gratis masterclass deel ik de formule om minimaal 6 uur per week tijdwinst te behalen in jouw goedlopende bedrijf, zodat jij weer tijd hebt om te werken aan de ideeën die omzet opleveren. 

Tijd besparen als ondernemer
Masterclass tijd besparen ondernemer

creëer meer tijd en vrijheid als ondernemer

In deze masterclass

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌

Tess van Bolhuis

content coach - Let’s Get Real

Ik heb net je webinar gekeken and I LOVE IT. Het is een no nonsense, waardevol en pakkend webinar. Waar zit het probleem + er is echt meer mogelijk. Dat aangevuld met waardevolle inzichten, goede voorbeelden en concrete vragen/tips waar mensen mee aan de slag kunnen. Goed bezig Shelley!

Nicolette

Adviseur Communicatie & Public Affairs

Veel dank nogmaals voor het webinar vanmorgen! Het was positief, professioneel, praktisch (PPP ;-)) en bevatte veel nieuwe inzichten. Ik ga er graag mee aan de slag. 

Dorien Camps

auteur & oprichter - bossy

Net je webinar gekeken terwijl ik in de tuin van ons vakantiehuisje aan zee zit.

Ik ben zo blij dat ik hier tijd voor gemaakt hebt. Je info is waardevol, to the point en praktisch. Oké, ik had hoge verwachtingen, maar die heb je meer dan ingelost! Topper.

Tijd vrijmaken ondernemer

Ik zag hoeveel tijd we bespaarden en dacht: "Iedere ondernemer moet dit weten"

Ik ben Shelley Barendregt en ondernemen draait voor mij om het continu uplevelen van je bedrijf en je omzet. Niet om elke dag alle dagelijkse taken af te vinken en maar zoveel mogelijk gedaan te krijgen omdat je to do lijst en agenda zo vol zijn. 

Vanuit mijn ervaring in het werken bij een serial entrepreneur met 3 succesvolle bedrijven (tegelijkertijd) zag ik dat bijna alle ondernemers met een goedlopend bedrijf struggelen met hetzelfde probleem: tijd tekort. 

Ik wist altijd al dat ik ooit zelf wilde ondernemen. Nadat ik bij die ondernemer haar bedrijven van A tot Z efficiënter heb ingericht toen we al tijden aan onze limiet zaten qua tijd, energie en omzet en zag hoeveel resultaat dat opleverde, wist ik: dit is wat ik elke dag wil doen. Hier wil ik nog véél meer ondernemers mee helpen!

Sindsdien heb ik meer dan 1000 succesvolle ondernemers geholpen om elke week minstens 6 uur tijdwinst te hebben voor het uitwerken van hun geniale, omzet-verhogende ideeën door workflows efficiënter te maken en hun bedrijf slimmer in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld Rachel van Sas (bekend van De Huismuts), Aranka van der Voorden (Pretty Ambitious) en Deisy Amelsbeek geholpen.

Mijn ultieme doel, mijn #LIFEGOALS: ervoor zorgen dat jij weer genoeg tijd hebt  voor het uitvoeren van al je geniale plannen waarmee je je bedrijf en omzet doet groeien. 

In deze masterclass deel ik daar mijn bewezen formule voor. Ben jij erbij? 

Joyce

Ondernemer

Inspirerend en toegankelijk webinar met praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Robin Herrewijnen

webshop eigenaar & sport coach- robin hoop

Zo de moeite waard om te luisteren! Geen fluff, alleen praktische tips! Ik ben fan!

Isabelle

ONDERNEMER

Heel erg waardevol. Helder uitgelegd en lekker gestructureerd, hou ik van.

Juul

ONDERNEMER

Heel duidelijk verhaal en super waardevol! Thanks Shelley.

Veelgestelde vragen

De masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Dat is nu misschien 1,5 uur die je eiiigenlijk niet hebt, I know. Maar als je als ondernemer tijd tekort hebt, moet ergens door de vicieuze cirkel van ‘geen tijd hebben om tijd te maken’ heen breken. Zo lang je geen tijd maakt om te ontdekken hoe je meer tijd creëert in je bedrijf om aan al je nieuwe en omzet-verhogende ideeën te werken, blijft alles zoals het is. Je krijgt er niet ineens meer tijd bij. 

Daarnaast: als je wat ik je in de masterclass vertel implementeert om slimmer te werken en tijd te besparen, weet ik zeker dat je al minstens 6 uur per week bespaart. Goede ROI, toch? 😉 

Voor ondernemers die al minstens 6-7k omzet draaien per maand, en de ambitie en ideeën hebben om daar 20k, 30k of 40k per maand van te maken.

Het ‘ding’ is: ze hebben zó’n ramvolle agenda en overstromende to do lijst, dat ze er nooit aan toekomen om al die omzet-verhogende plannen uit te voeren. 

Ze hebben al ontzettend veel te doen met de dagelijkse taken: mails beantwoorden, hun klanten helpen, content voor social media maken, administratie, noem het maar op.. 

Daardoor blijven alle geniale ideeën die de omzet flink verder kan doen groeien liggen, en daar balen ze van. Ze willen tijd besparen in hun bedrijf om met die extra uren per week alle ideeën uit te kunnen voeren. Al is het maar een paar uur extra, daar kunnen ze al heel veel gedaan in krijgen. 

Daarnaast is wat meer tijd voor zichzelf, hun partners/vrienden/gezin of om zichzelf verder te ontwikkelen ook niet mis.

Het zijn ondernemers die een online of offline dienst verkopen, maar die ook veel werk achter hun laptop te doen hebben. Of het zijn ondernemers met een goedlopende webshop waarin ze producten of templates verkopen. 

Alleen wanneer je tijdlek zit in veel moeten reizen en het werk op een (offline) locatie zelf, kan ik je niet helpen. 

Ik hoor creatieve ondernemers vaak zeggen “ik ben niet zo van de structuur, mijn werk is natuurlijk ook heel creatief”.

Creativiteit en efficiëntie staan NIET haaks op elkaar. Ze gaan in mijn ogen juist hand in hand, het is een gouden combinatie.

Want hoe drukker je het hebt, hoe minder headspace je hebt, hoe lager je energie voor creativiteit komt te liggen. Andersom is het ook zo dat hoe efficiënter jij werkt, hoe meer tijd je hebt, hoe meer ruimte er dus is om creatief bezig te zijn. 

Ken je dat gevoel wanneer je net terug bent van vakantie en 100 nieuwe ideeën hebt? Juist, dat kun je dus ook gewoon in een normale week creëren als je genoeg tijd hebt. Dus als je een creatieve ondernemer bent: dit is absoluut ook voor jou.

Ik ga je leren hoe ook jij tijd kan besparen en jouw creatieve bedrijf efficiënter in kan richten zonder dat het voelt als iets wat niet bij jou past. Zodat jij volop tijd, ruimte en headspace hebt om je creativiteit x10 te laten gaan!

Nee, nog niet. Dan zijn de stappen en tips in de masterclass nog niet goed te implementeren voor je, daar heb je een bedrijf voor nodig wat al even loopt. Dan weet je namelijk pas ook goed wat er veel tijd kost en kun je alles uit de masterclass daarop toepassen. Focus je tijd nu liever op het neerzetten en uitbouwen van je bedrijf (daarvoor heb ik een andere gratis masterclass voor je!)

Deze masterclass is uitsluitend voor ondernemers die tijd tekort hebben in hun eigen bedrijf en meer tijd willen hebben om verder te groeien.

 Ja, er komt achteraf een replay die je tot 2 dagen na de masterclass kan terugkijken.

Maar: ik zou je toch op het hart willen drukken om eens écht kritisch naar je agenda te kijken of je er niet toch live bij kunt zijn. Meer dan 50% van de mensen die zich voornemen om de opname te kijken, komen daar niet aan toe. Want: tijd tekort, vergeten, druk druk druk. 

Je hebt vast al een afspraak staan, of hebt die dag 101 dingen te doen, maar dit is je kans om de meeste uren te besparen, het meeste uit de masterclass te halen. Ik ben er live bij, je kan me vragen stellen over hoe het dan moet in JOUW situatie, dat is extreem waardevol. Veel waardevoller dan achteraf een opname bekijken (met een schuin oog, want tegelijkertijd doe je nog 5 dingen). 

Als je toch al 1,5 uur besteedt om de masterclass te kijken, doe dat dan liever live zodat je er maximaal resultaat uithaalt. 

Je tijd goed besteden en meer tijd hebben in je bedrijf starts here. 

Ik ben niet tegen uitbesteden. Ik werk zelf ook met twee freelancers waar ik héél blij mee ben en die me veel werk uit handen nemen.

Maar wil je iemand betalen voor 8 uur werk wat eigenlijk ook in 2 uur kan wanneer je het efficiënter inricht? 

Dat is zonde van je geld en van de tijd van die VA. Ik zou iemand liever betalen voor 8 uur per week waarin ze drie keer zoveel werk voor me kunnen doen dan voor regelwerk wat eigenlijk ook in 2 uurtjes kan. 

Sowieso is het zo dat wanneer je inefficiënte taken gaat uitbesteden, zonder heldere workflow, je van een koude kermis thuis komt. Iemand die niet weet hoe jij de dingen graag gedaan hebt en allemaal losse informatie van je ontvangt, heeft vooral heel veel vragen. Dan kost een VA of freelancer je uiteindelijk meer tijd dan het je oplevert. En ook nog eens meer geld. 

Dus, mijn advies: eerst optimaliseren en kijken waar en hoe het efficiënter kan, daarna beslissen of je het wil uitbesteden. In de online masterclass leer ik je alles over hoe je het optimaliseren aanpakt en bespreek ik delegeren ook. 

Ik deel mijn bewezen methode met je waarmee je elke week minstens 6 uur tijd bespaart door je bedrijf en processen efficiënter in te richten. Zodat jij als ondernemer genoeg tijd hebt om aan al je geniale, omzet-verhogende ideeën te werken!

In de masterclass:

– Help ik je ontdekken waar jouw (verborgen) tijdlekken zitten
– Laat ik je praktische en concrete voorbeelden zien hoe je die kunt oplossen
– Leer je hoe je slimmer van je tijd gebruik maakt
– Deel ik voorbeelden over wat je allemaal kunt automatiseren (waarvan je het niet had gedacht)
– Ontdek je aan welke knoppen jij moet draaien om 6 uur tijdwinst per week te behalen

Ik ben een Rotterdamse, dus ik hou van ‘niet lullen maar poetsen’ (oftewel: lekker concreet, nuchter en praktisch). 😉

Meer tijd ondernemer