Hey you!

Ben je op zoek naar waardevolle tips om efficiënter te werken zodat je voortaan tijd overhoudt in plaats van tekort komt?

Op deze pagina vind je van alles wat ik graag gratis met je deel! Van tips om slimmer te plannen en tijd te winnen tot handige tools die je direct helpen om meer efficiëntie aan te brengen in je business en dagen.

Daarnaast deel ik wekelijks via de mail hoe jij je business en tijd zo efficiënt mogelijk inricht en een stuk effectiever gaat werken. Wil jij ook gratis toegang tot een grote hoeveelheid kennis, handige tools en praktische stappen? Laat dan hieronder je email adres achter!

Ga aAN DE SLAG met:

computing

Online Masterclass

In deze online masterclass leer ik je hoe je slimmer werkt zodat je meer tijd overhoudt en daarbij zelfs meer omzet genereert.

Niet langer onvoldaan je laptop dichtklappen omdat vandaag wéér als een waanzinnige voorbij vloog, maar elke dag stappen zetten om jouw ambitieuze plannen uit te voeren! 

Schrijf je via de button hieronder in voor de volgende online masterclass.

ebook

E-BOOK + AUDIOFILE

Kom jij er nooit aan toe om alle plannen die je omzet gaan laten exploderen uit te voeren omdat je het simpelweg te druk hebt?

Download dan mijn gratis e-book ‘5 work hacks om meer tijd over te houden in je business’!

Schrijf je hieronder in en ontvang het e-book (inclusief audiofile om de inhoud te kunnen beluisteren) meteen in je inbox.

chat

maak kans op een Gratis Sessie

Ben jij altijd druk bezig, maar heb je niet het gevoel dat je genoeg gedaan krijgt op een dag? Chronisch tijd tekort voor al jouw ambitieuze plannen? 

Ik wil je graag helpen om voortaan tijd over te houden in plaats van tekort te komen en je bedrijf efficiënter en soepeler te laten werken. Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor dit gratis gesprek. 

Meld je aan om kans te maken op een gratis sessie van een half uur waarin ik je minstens 2 concrete tips geef om meer te doen in minder tijd! 

meer doen

in minder tijd

podcast

Dé podcast voor alle experts die dagelijks meer tijd willen hebben in hun bedrijf. Zodat jij ook áán je bedrijf kan werken – in plaats van alleen maar ín – en alle tijd hebt om je geniale plannen en ideeën uit te voeren die je omzet doen groeien.

More, more, more!

Hieronder vind je een overzicht van andere media waarin ik ben gefeatured en waarin nog veel meer inspiratie en tips staan over productief werken, focus aanbrengen, timemanagement en nog veel meer.

Podcasts

artikelen

Nóg meer?

Let’s connect! 
Op Instagram en LinkedIn deel ik dagelijks nieuwe tips, tricks en tools om meer tijd vrij te maken in je bedrijf en geef ik je een kijkje achter de schermen van Hashtag Lifegoals.

Wil je onmiddellijk meer tijd vrijmaken in je business? Vraag mijn gratis e-book aan en ontvang 5 ultieme tijdbesparende work hacks direct in je inbox. 

Meer Hashtag Lifegoals artikelen lezen? Op mijn blog vind je de beste tijdbesparende tips en stappenplannen om op korte termijn efficiënter te werken.

Elke week de meest waardevolle inzichten, tips en tools in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor mijn mailing en krijg een wekelijkse productivity & efficiency boost!

Heb je een podcast, (online) platform of evenement en lijkt het je interessant als ik kennis en inspiratie deel? Leuk! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

krijg wekelijks EEN productivity boost in je inbox

Op zoek naar waardevolle tips en kennis om structuur aan te brengen in je bedrijf, zodat jij voortaan tijd overhoudt in plaats van tekort komt?

Elke week deel ik in mijn mailing hoe ik honderden ondernemers heb geholpen om hun bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten en optimaal gebruik te maken van hun tijd. 

Wil jij ook gratis  toegang tot alle kennis, tips en tools? Laat dan hieronder je email adres achter!