Online Trainingen

vind de oplossing voor meer tijd in jouw bedrijf

waar kan ik je mee helpen?

Welke van de twee online trainingen voor jou het meest relevant is, hangt af van waar jij tegenaan loopt in jouw bedrijf. Klik hieronder op de situatie die jij het meest herkent, dan wordt je automatisch doorgestuurd naar de training die je daarbij helpt!

Je mist overzicht en voelt je continu all over the place in je bedrijf

het lukt je niet om een planning te maken die je ook daadwerkelijk vol kan houden

het lukt je niet om een planning te maken die je ook echt vol kan houden

Je leeft van de ene losse post-it naar de andere en mist overzicht in… tja, alles eigenlijk. Je plannen, werkzaamheden, je klanten, leads, projecten. Door de chaos komen nieuwe ideeën niet van de grond en loop je omzet mis.

Je wil alles op één overzichtelijke plek hebben in een tool die voor je werkt, zodat je vanuit rust je bedrijf kan runnen en groeien.

Terwijl je to do lijst elke dag langer wordt, klap je ’s avonds steeds met een onvoldaan gevoel je laptop dicht. Hoe hard je ook werkt, er is altijd wel iets waardoor je zorgvuldig gemaakte planning in de soep loopt en je wéér geen tijd overhoudt voor je eigen plannen en ook niet eens je to do lijst af krijgt.

Je wil een realistische planning leren maken waarmee je niet alleen je dagelijkse to do’s moeiteloos afvinkt, maar je ook wekelijks aan je grotere doelen werkt.

efficiënt ondernemen met trello training

Mis je overzicht in je bedrijf, loop je constant achter de feiten aan en zoek je regelmatig naar die ene losse post-it met dat geniale idee? Heb je al tig organisatietools geprobeerd, maar heb je niet de rust of tijd om urenlang uit te vogelen waarom anderen er toch zo’n fan van zijn?

In de training leer je in 4 modules met bite-sized video’s alles wat je moet weten als ondernemer om Trello optimaal in te zetten voor je bedrijf. Haal meer omzet uit je leads, manage je projecten, to do’s en ideeën en laat alles samenkomen op één overzichtelijke plek vanuit waar je werkt. 

Na de training:

plannen als een pro training

In de training leer je alles wat je moet weten om een kickass planning te maken die je ook écht vol kunt houden en die haalbaar is. Waarbij je niet langer overschat wat je kunt doen maar daadwerkelijk al je to do’s afkrijgt.

Je volgt de Plannen als een Pro training in 10 korte modules van ongeveer 5 tot 15 minuten per stuk. Bij de modules horen opdrachten die je in een werkboek downloadt. Ook krijg je de (fysieke) Pretty Productive planner t.w.v. €27,95 cadeau bij de training. 

Na de training:

meer keuzehulp, please!

Heb je een andere vraag of wens, of overleg je graag op welke manier jij het beste meer tijd en rust in je bedrijf creëert? Ik denk graag met je mee! Neem contact op via de onderstaande knop en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.