Deze ondernemers leven weer hun #LIFEGOALS

Nicole ging van 5 naar 4 dagen werken

"DOOR WAT IK HEB GELEERD VAN SHELLEY, BEN IK ÉCHT MOEITELOOS GAAN ONDERNEMEN EN VOEL IK ME NIET MEER GESTREST."

“Ik ben zoveel meer gestructureerd dan dat ik voorheen was! Ik heb nu systemen die voor mij werken, ik heb een boel taken uitbesteed en ik bespaar nu iedere week ontzettend veel tijd waardoor ik toekom aan het ontwikkelen van nieuwe producten en mij bezig kan houden met de groei van mijn bedrijf on a daily basis

Wat ik heb geleerd van Shelley, de methodes, tips en mindset shifts, gaan mij de rest van mijn carrière gigantisch helpen om met plezier te ondernemen, sneller mijn doelen te behalen en ook veel tijd te hebben buiten werk, want dat is net zo belangrijk. Ik kan iedereen aanraden met Shelley samen te werken!”

NICOLE NAGELGAST, EIGENAAR WEBSHOP - THE ADVENTURE BOOK

Robin groeide haar webshop met 648%

"IK KAN NU BEWUSTER TIJD MAKEN OM AAN MIJN BEDRIJF TE WERKEN EN BEN WÉL VOLDAAN."

“Het inzicht dat ik door het Moeiteloos Ondernemen traject krijg geeft me een enorm gevoel van inzicht, overzicht, controle en daarmee ook meer rust. Heel fijn! Door het uitschrijven en optimaliseren van alle systemen en het inzichtelijk maken van hoeveel tijd waar naartoe gaat ben ik veel meer bewust en heb een enorme tijdwinst

Met en door de coaching van Shelley was het mogelijk om een groei van 648% in de webshop te behalen! Met een handgemaakt product is zo’n giga groei af en toe een uitdaging. Ik ben er dan ook woest trots op. Het traject zelf en contact met Shelley zijn zoals verwacht zorgvuldig samengesteld en super strak geregeld! Naast dat Shelley een leuk mens en gezellig is, is ze gewoon supergoed in wat ze doet en zou ik Shelley en haar diensten aan iedereen aanraden!”

ROBIN HERREWIJNEN, EIGENAAR WEBSHOP & TRAINER - ROBIN HOOP

Sophie van Koert

va - SoofGepiept!

Voordat ik startte met het Structureel Meer Tijd om te Groeien programma accepteerde ik dat sommige processen ‘nou eenmaal tijd kostten en wat omslachtig waren’. Ik wist tenslotte ook niet beter. Het werkte en daar waren we blij mee. Totdat ik op het punt kwam dat ik het écht te druk kreeg en op zoek moest naar manieren om meer gedaan te krijgen in hetzelfde/minder aantal uren. Ik wilde voorkomen dat ik achter de feiten aan ging lopen. En toen kwam ik precies de magische Shelley tegen. 

Ik ben bijna klaar met het traject en ik weet nu hoe ik naar ál mijn processen moet kijken om ze te kunnen optimaliseren. Ik heb geleerd dat er echt voor vrijwel alles een slimmere en snellere manier is. Ik kwam bij Shelley met het doel om minimaal 3 uur per week te besparen. En ik durf nu wel met trots te zeggen dat ik ruim 8 uur per week aan tijd overhoud. En dan heb ik nog niet eens alles onder de loep genomen ….. 

Melanie Vonk

huidspecialist - ERAWAN

Ik had een brein vol zwervende ideeën en als ik vrij was voelde ik altijd de druk van x, y of z wat nog moest gebeuren. Grotere projecten liet ik liggen, want door het ontbreken van een stappenplan voelde het als een onneembare berg. Doodzonde, want daardoor liet ik best veel waardevols liggen… 

Shelley heeft me vakkundig geholpen overzicht te creëren waardoor ik zelfs heel relaxed een quarantaine doorkwam. Ik raakte 2 tellen in de stress, opende mijn Trello bord en nee, niks stress want alles was onder controle

Als ik nu vrij ben dan ben ik ook echt vrij en het heeft me echt heel veel rust gegeven. Terwijl ik meer daadwerkelijk doe. Dikke vette aanrader!

Linda Zuijderwijk

stadssocioloog - zuiderwijk stadssociologie

Ik ben veel gefocuster aan het werk, weet precies wat ik wel en niet moet doen per taak. Zo hoef ik minder na te denken over kleine regeldingetjes en terugkerende taken, en kan ik mijn energie stoppen in daar waar het om gaat: mooie opdrachten binnenhalen en kwaliteitscontrole van het teamwerk! 

Want dit traject zorgt er ook voor dat ik makkelijker een team kan aansturen dat voor mij werkt: alle stappen staan op papier, er is zoveel meer duidelijkheid en snelheid gekomen in mijn werk. Ook voor het krijgen van een opdracht is voor mij veel duidelijker wat ik moet doen; hoe de klanten binnenkomen bij me. 

En hoe ik die kennis dus kan gebruiken om meer te doen van wat werkt. Shelley is voor mij een businesscoach: het gaat om het optimaliseren van wat werkt voor míj, binnen mijn bedrijf. Groeien op mijn voorwaarden dus.  

Marthe van Campenhout

content coach - Het Contentatelier

Ik klopte bij Shelley aan omdat mijn bedrijf flink groeide en ik het overzicht volledig kwijt was. Zij hielp me om terug rust te vinden in de chaos. De grote revelatie voor mij was het werken met Trello. Intussen heb ik ongeveer mijn hele leven aan Trello toevertrouwd, en dat werkt enorm fijn. Het maakt heel wat processen een stuk eenvoudiger

Shelley denkt heel goed mee met je bedrijf, op alle niveaus. Als ondernemer is het gewoon fijn om zo’n sparringpartner te hebben. Ik ben er zeker van dat ik de hulp van Shelley in de toekomst nog zal inroepen. Aanrader!

Anne van der Zee

slaapcoach - Ukkies & Tukkies Slaapcoaching!

Voordat ik het traject met Shelley begon was ik heel veel tijd kwijt aan ‘kleine’ handelingen, die ik allemaal handmatig moest doen. Denk aan het opstellen van mailtjes, zoom-links aanmaken, afspraken in mijn agenda inplannen, enzovoorts. 

Nu is dat geautomatiseerd, waardoor het niet alleen veel tijd in mijn agenda scheelt, maar vooral ontzettend veel ruimte in mijn hoofd!

Lola van Boxel

administrateur, danseres en trainer - Administration with Lola

Ik ben in het Moeiteloos Ondernemen traject van Shelley gestapt omdat ik soms veel te lang bezig was met taken en het niet goed kon plannen in mijn agenda. Ik wist dat er heel veel tijd-lekken in mijn agenda zaten, maar kon zelf niet ondervinden waar. Nu heb ik mijn systemen geoptimaliseerd waardoor ik zo’n 20 uur per maand nu bespaar én daarnaast heb ik ook een veel duidelijkere jaar-, maand- en weekplanning. Ik ben enorm blij met de hulp van Shelley!

Tamara kan eindelijk de groei van haar bedrijf bijbenen

"Voordat ik bij Shelley kwam had ik het enorm druk en merkte ik dat ik steeds meer avonden moest gaan werken."

“Ik had steeds meer tijd nodig om mijn klanten te helpen en was hierdoor vooral IN mijn bedrijf aan het werk. En ik moest wekelijks zoeken naar een moment om mijn eigen marketing nog te doen. Mijn mailbox stroomde over en ik wist gewoon dat er IETS moest veranderen, want op deze manier was het gewoon niet leuk meer

Ik had zelf toen vooral het gevoel dat ik beter moest leren plannen en dat ik mijn mailbox moest ordenen. Maar er bleken nog hele andere tijdlekken aan mijn tijdsprobleem ten grondslag te liggen. Zoals bijvoorbeeld: hoe zorg ik ervoor dat er überhaupt minder mailtjes binnenkomen? Ook op allerlei kleine dagelijkse, herhaaldelijke taken (zoals bijvoorbeeld het versturen van een Q&A opname) wist Shelley me te helpen dit te automatiseren, waardoor er nu zoveel dingen gewoon op de automatische piloot gaan

Ik krijg nu nog maar een paar mailtjes per dag. Ik heb overzicht. Mijn hele onboardingsproces is geautomatiseerd, waardoor een nieuwe klant in een warm bad terecht komt, zonder dat ik hier zelf aan te pas kom. (Termijn)facturen worden automatisch verstuurd. En ik heb nu zelfs de ruimte om 1,5 tot 2 dagen per week AAN mijn bedrijf te werken. Wat een verademingDaarbij maakt Shelley bij elke call overzichtelijke actielijstjes met vervaldatum, die je af kan vinken. Waardoor je het automatiseren ook niet voor je uitschuift, maar daad bij het woord voegt. Ik ben Shelley eeuwig dankbaar!”

tamara van vliet, copywriting coach - meeva

Cindy de Leeuw

va - The Organized Label

De reden dat ik aan het groepsprogramma ben begonnen is omdat ik wilde leren hoe ik meer kon automatiseren: ‘slimmer werken’ voor mijn klanten. Ik volgde Shelley al een tijdje en haar enthousiasme over alles wat met structureren en automatiseren te maken werkt aanstekelijk. Dus ik stapte graag in om meer te leren! De informatie die je krijgt in de modules is heel duidelijk en fijn uitgelegd. De extra calls, modules en de Facebookgroep zijn echt enorm waardevol.  

Want als je zelf aan de slag gaat in je bedrijf, ga je toch tegen ‘problemen’ aanlopen. En dan heb je daar altijd Shelley to the rescue. Geen vraag is te moeilijk! Het verbaasde mij bijna elke keer weer dat ze een oplossing had voor elk ‘probleem’ dat in de Facebookgroep werd gesteld. Ik zou dit programma iedereeeeen aanraden. Ook al denk je alles nog zo goed te hebben gestructureerd of geautomatiseerd. Er zijn altijd nog meer stappen te maken. En wie wil er nou niet meer tijd overhouden!

Monique Bakhuijzen-Pons

holistisch psycholoog - A touch of balance

Ik vond het een feest om met Shelley het 1 op 1 traject te mogen doen, omdat ze zich goed in kan leven in ieder bedrijf, om vervolgens samen met jou aan de slag te gaan om die structuur te verbeteren. Vooral dat “samen gevoel” heeft mij binnen no time weer op weg geholpen. Daardoor kwam rust terug en kan ik mijn werkweek goed managen. En zoveel mogelijk tijd aan mijn klanten besteden, die dat hard nodig hebben. 

Zelfs nu er een grote verandering op komst is in mijn werkwijze door veranderingen in de zorgbekostiging, ga ik daarvan niet meer op hol in mijn hoofd. Het is namelijk allemaal al omschreven en ingepland in mijn agenda. Shelley is magic. Ik ben heel blij met deze intensieve samenwerking en ik heb mijn investering in mijn beleving allang terugverdiend en dat heeft niet alleen met geld te maken. 

Tijd is zo kostbaar! En ik blijf met Shelley samenwerken, ieder kwartaal een reality check en kijken of alles nog steeds draait zoals gewenst. Ik heb geen aandelen in haar bedrijf, maar samenwerken op welke manier dan ook met Shelley is wat mij betreft een no-brainer als je tijd en je bedrijf je lief is

Annet Ent

webdesigner & personal branding expert - red vibes design

“Every level has another devil” – Ik was op het punt beland dat ik mega veel klanten tegelijkertijd had lopen. Super fijn, maar daar komt ook echt veel bij kijken achter de schermen. Plannen, organiseren, structureren, de hele rambam!

Ik was het overzicht soms echt helemaal kwijt en vroeg soms 2 x dezelfde input aan klanten (oeps!). De gewonnen gratis sessie met Shelley kwam echt op het juiste moment. Verkopen van het traject was niet nodig, want ze is echt fantastisch! Ik heb echt zoveel dingen in m’n business gestructureerd! Asana (project managementtool) is helemaal ingericht als mijn business hub!

Thanks to Shelley heb ik daar nu alles in zitten: m’n jaarplanning, maandplanning, praktische doelen, salesdoelen, contentplanning, een bord waarin ik samenwerk met m’n klanten, een bord waarin ik samenwerk met m’n developers + we hebben een systeem ontwikkeld waarbij ik precies kan zien wanneer ik weer ruimte voor nieuwe klanten heb en wanneer ik NEE moet zeggen :-).

Met als resultaat: tijd besparen zodat ik meer AAN m’n business kan werken ipv de hele tijd IN m’n business. Love it!

Deze ondernemers leven weer hun #LIFEGOALS

Samen aan de slag?

Wil jij weer AAN je bedrijf kunnen werken? Eindelijk dat geniale idee voor je nieuwe product uitwerken? Moeiteloos al je to do’s afvinken en met een voldaan gevoel je laptop dichtklappen? Of spontaan een middag vrij kunnen nemen voor quality time met dierbaren en voor jezelf?  

Wat je doelen ook zijn,  ik help je graag om meer tijd, ruimte en overzicht in je bedrijf te creëren, zodat jij weer kunt gaan ondernemer op jouw manier.

Niet zeker hoe ik je het beste kan helpen? Neem contact met me op, dan bespreken we samen de beste opties voor jou. 

Meer tijd ondernemer

Fien heeft weer tijd voor wat ze echt graag doet

"ik weet nu dat ik zelf veel meer controle heb over mijn tijd dan ik altijd heb gedacht."

“Shelley, ik werk zo ontzettend graag met je. Je bent erin geslaagd om mijn zaak te ontrafelen, de pijnpunten eruit te halen en via jouw deskundige begeleiding deze pijnpunten aan te pakken. Je hebt een ‘hands-on’ methode met superveel praktische tips waarmee ik meteen aan de slag kon gaan. Elke sessie gaf me zoveel energie en zin om alles aan te pakken wat ik telkens voor me uit schoof. We hebben op enkele maanden tijd heel veel bereikt samen.

Ik liet me telkens overspoelen door to do lijstjes die met de dag langer werden. Altijd had ik het gevoel dat ik achter de zaken aan rende. Ik leerde mijn aandacht verdelen over de belangrijke en minder belangrijke taken. Door tijd efficiënt in te delen en zo de to do lijst te tackelen heb ik echt meer tijd over om te doen wat ik graag doe. Daarnaast leerde je me ook nadenken over de routinetaken en hoe ik deze kon vereenvoudigen.

Heel erg bedankt Shelley voor dit mooie traject, je doet het echt fantastisch!”

Fien Moeyaert, eigenaar webshop - Funky Monkey

Laurie lanceerde eindelijk haar nieuwe cursus

"bij de lancering stond alles ruim op tijd klaar en was het zo geautomatiseerd dat ik zelf van een ontspannen weekendje weg genoot, terwijl de nieuwe deelnemers binnen stroomden."

“Ik schakelde Shelley in omdat ik ambitieuze plannen had waarbij ik een flink aantal projecten naast elkaar wilde uitvoeren. Ik was overweldigd door de hoeveelheid werk, voelde me daardoor geblokkeerd en was eigenlijk elke week teleurgesteld door wat ik (niet) had bereikt die week.

 Tijdens het traject leerde ik hoofd- en bijzaken te onderscheiden, ik leerde een realistische planning maken (waar ik nu, een half jaar later, nog steeds mee werk!) en ik leerde hoe fijn het is als bepaalde processen steeds op dezelfde manier gaan, in plaats van elke keer het wiel opnieuw te moeten uitvinden (ik was bang dat ondernemen daardoor saai zou worden, maar het tegenovergestelde blijkt waar). 

Hierdoor kost mijn reguliere bedrijfsvoering nu een stuk minder tijd en energie, waardoor ik eindelijk tijd heb om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Zonder de inzichten tijdens het traject bij Shelley was dit zeker niet gelukt. Ik heb zin in nog veel meer van dit soort projecten!”

Laurie Kranendonk, serial ondernemer - Reizen met je Hond & OutdoorOndernemers