Wil jij meer focus en structuur in je werkdag?

krijg voortaan al je to do's moeiteloos af!

De Pretty Productive planner boost jouw productiviteit en helpt je om meer te doen in minder tijd. Hiermee werk je gefocust aan je doelen, waarbij je je to do lijst elke week easy peasy afkrijgt!

De beste business planner

De planner is minimalistisch ingericht. Dus geen fluff of overbodige onderdelen, maar puur waarvoor een business planner is gemaakt en wat je ook echt gebruikt. Er is meer dan genoeg ruimte voor je to do’s, meetings, doelen en notities.

 

Beste planner voor ondernemers

Deze planner is voor jou als jij...

De Pretty Productive planner is zo praktisch mogelijk gemaakt, zodat je geen onnodige tijd kwijt bent aan het invullen van je planner maar doelgericht al je to do’s en doelen aftikt!

EERST UITPROBEREN?

Wil je de Pretty Productive planner eerst een weekje uitproberen? Dat kan! 

Schrijf je hieronder in en ontvang gratis digitaal een week uit de planner. Print hem uit en voilà!

De beste planner voor ondernemers

De Pretty Productive planner is speciaal gemaakt voor ondernemers. Hij is zo ingericht dat hij je helpt om te focussen op je business doelen en je to do’s daarop af te stemmen.

We kunnen onszelf namelijk heel makkelijk de hele dag bezig houden, maar verliezen de taken die écht impact maken nog wel eens uit het oog doordat we worden meegesleurd door de waan van de dag.

Met de planner overkomt jou dat niet meer. Je weet precies waar jouw prioriteiten liggen en welke stappen je moet nemen richting je doelen. Elke dag.

Planner ondernemer

Details

Pretty Productive Planners cadeau doen aan je klanten of meenemen in je goodiebag? Dat kan! Neem hier contact op voor de inkoopmogelijkheden.

reviews

Inkijkje in de planner

Veelgestelde vragen

Je planner wordt zo snel mogelijk na jouw bestelling verstuurd tussen maandag en vrijdag. Gemiddeld is hij binnen 2-3 werkdagen (afhankelijk van PostNL) bij jou thuis.

Je kunt hem op elk moment in het jaar gebruiken, hij is ongedateerd. De datum vul je zelf in de planner in. Je zit dus niet vast aan bepaalde maanden of dagen. De planner bevat 24 weken om te plannen, wat neerkomt op ongeveer 6 maanden.

Ja, wanneer je er 1 of 2 bestelt, past het in een brievenbuspakket. Dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

De Pretty Productive planner is minimalistisch ingericht, dus geen onnodige ‘fluff’ waarbij het je een uur kost om alles in te vullen. Het is een manier van plannen die je snel, efficiënt en productief laat werken, met een focus op je doelen behalen!

Daarnaast is er natuurlijk wel voldoende ruimte voor je afspraken, ideeën en notities.