Talk over tijd besparen en slimmer werken

Spreken op jouw event

Al jaren spreek ik met veel enthousiasme op events over mijn grootste passie: ondernemers leren om slimmer te werken en meer tijd over te houden. 

Als Rotterdamse met een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit zorg ik ervoor dat het publiek veel waardevolle en praktische kennis en tips krijgt, waarmee ze direct aan de slag kunnen.

 

Ik spreek onder andere graag over hoe ondernemers:

Samen bespreken hoe we jouw event nog waardevoller kunnen maken? Stuur een e-mail naar shelley@hashtaglifegoals.nl, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. 

Meer lezen over wie ik ben en wat ik voor je event kan betekenen? Je vindt alles in mijn sprekerskit, te downloaden via de knop hieronder.  

“Bedankt voor je talk, het was mega leuk en waardevol! Ik heb deelnemers horen zeggen dat ze nog nooit zo veel geleerd hebben in een half uur en dat was dankzij jouw super concrete voorbeelden en uitleg. Echt top gedaan!”

- the Pizza Party

Selfmade summit talk

the selfmade summit

smoc 2021

“In de masterclass heeft Shelley heel mooi uitgelegd dat je veel meer oplossingen hebt om ervoor te zorgen dat je bedrijf weer gaat stromen, omdat je je met de juiste dingen bezig houdt. Het was een supergave masterclass, al mijn klanten gingen helemaal áán!”

- Roel van heel

business coach - Skillzonline

O.a. gezien bij