Grip op je Planning

dag 4: leren & verbeteren

Hey!

Ben je klaar voor de laatste dag van de Grip op je Planning challenge?

Wat goed dat je al zo ver gekomen bent! Vandaag gaan we het hebben over een ondergewaardeerd, maar mega belangrijk onderdeel van je planning: de weekreflectie. Door te reflecteren, leer je namelijk van zowel je successen als je verbeterpunten. 

Ik ga je leren hoe je productief reflecteert, wat de belangrijkste reflectievragen zijn en hoe je omgaat met onvoltooide taken, zodat je voldaan je werkweek afsluit.

Scroll naar onder om de video en opdrachten te bekijken. Heel veel succes!

bekijk de video

Let op: het aanbod wat ik je aan het einde van de video doe is geldig t/m zondag 13 maart (dus niet alleen de komende 24 uur)

DOWNLOAD DE OPDRACHTEN

En nu?

Je hebt een goede start gemaakt met de challenge, maar de meeste planningen zie ik mislukken omdat ze niet verbonden zijn aan je grotere doelen. 

Hoe zorg je ervoor dat wat je wekelijks en dagelijks doet, bijdraagt aan de doelen die je op maand- en jaarbasis wilt halen? Alleen op die manier zorg je namelijk dat je full-focus je doelen bereikt en je niet terugvalt in je oude gewoontes – lees: een eindeloze to do lijst, gevoel van overwhelm en stress en onvoldaan zijn over wat je hebt gedaan op een dag.

Omdat jij deze challenge tot het einde hebt gevolgd en het dus écht anders wil gaan doen, heb ik voor jou iets heel gaafs.

aanbieding: plannen als een pro training

Krijg de kennis én skills om een realistische planning te maken waarmee je je doelen haalt en al je werk af krijgt.

Alleen t/m zondag 13 maart: krijg €30,- korting en toegang tot mijn exclusieve how-to library!

DEZE AANBIEDING VERLOOPT OVER

Dagen
Uren
Minuten

win je aankoopbedrag terug
plannen als een pro training

Als je deze week hebt meegedaan of vandaag nog meedoet, maak je kans om de Plannen als een Pro training te winnen. Als je besluit om de training met de bonussen te kopen, maak je nog steeds evenveel kans en krijg je je aankoopbedrag teruggestort als je wint. 

zo maak je kans

Deel je deelname aan de Grip op je Planning challenge in een Instagram Story en tag mij op @hashtag.lifegoalsHoe vaker je post, hoe meer kans je hebt. Meedoen kan t/m zondag 13 maart 2022. Op maandag 14 maart contacteer ik de winnaar.

Social media cursus