Boeken die elke ondernemer gelezen moet hebben

Boekentips ondernemers

Ik ben echt een ontzettende boekennerd. Sinds het moment dat ik leerde lezen, heb ik er een gewoonte van gemaakt om dat elke dag minstens een half uur (maar vaak nog langer) te doen. Heerlijk ‘s avonds in bed, net voordat ik ga slapen. Het helpt me om de dag af te sluiten en mijn hoofd stil te krijgen. In bed lees ik altijd fictie, want van boeken over ondernemen en mindset en dergelijke gaat mijn hoofd juist keihard áán. Daar raak ik mega geïnspireerd van! Toch geniet ik juist ook van non-fictie – en dan met name boeken over ondernemen, female empowerment, etc. – dus ik zorg ervoor dat ik die er ook regelmatig bij pak. In deze blog deel ik mijn favoriete boeken die elke ondernemer gelezen moet hebben!

Boekentips voor ondernemers

Een tijdje terug deelde ik op Instagram (volg je mij daar al?) welke boeken op mijn reading list staan. Ik kreeg in de comments toen nog zó veel goede boeken voor iedere ondernemer, dat ik die jou niet kan onthouden! Ik heb een soort master-list gemaakt waar jij voorlopig inspiratie uit kunt putten voor goed leesvoer. Uiteraard heb ik ze ook even voor je gecategoriseerd (je bent een structuurcoach of je bent het niet). Ik heb ze nog lang niet allemaal zelf gelezen, dus forgive me als iets niet helemaal in de juiste categorie staat. 

Ready? Komen ze:

Boeken over productiviteit

 

Mindset

beste boeken tip ondernemer

Boeken over ondernemen

 

Female empowerment boeken

Er zijn ongetwijfeld nog véél meer geweldige boeken voor ondernemers, maar ik denk dat je hier wel even mee vooruit kunt. 😉

Heb jij nog een boekentip die absoluut niet op deze lijst mag ontbreken? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Ik deel elke week tips en tricks over onder andere ondernemen, structuur en mindset (en boeken;)) met mijn mailinglist. Wil jij ook mijn (gratis) mails ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant:

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt

Ik ben Shelley en ik help high achieving ondernemers om tijd te besparen, zodat jij je kan bezighouden met het uitvoeren van je creatieve en omzet-verhogende plannen die je business doen groeien. Van overvolle to do lijst die elke dag nóg langer wordt (terwijl je keihard werkt), naar alleen nog doen waar JIJ gelukkig van wordt, terwijl de rest is geautomatiseerd, geoptimaliseerd of gedelegeerd.

MEER OVER MIJ

emails die je tijd besparen

Schrijf je hieronder in en ontvang wekelijks tips over hoe je je business en tijd zo efficiënt mogelijk inricht.

exclusieve podcast

In 5 stappen meer tijd om je bedrijf en omzet te groeien

lees verder

Best-gelezen artikelen

Bedankt voor je inschrijving

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je inbox.