Boeken die elke ondernemer gelezen moet hebben

Boekentips ondernemers

Ik ben echt een ontzettende boekennerd. Sinds het moment dat ik leerde lezen, heb ik er een gewoonte van gemaakt om dat elke dag minstens een half uur (maar vaak nog langer) te doen. Heerlijk ‘s avonds in bed, net voordat ik ga slapen. Het helpt me om de dag af te sluiten en mijn hoofd stil te krijgen. In bed lees ik altijd fictie, want van boeken over ondernemen en mindset en dergelijke gaat mijn hoofd juist keihard áán. Daar raak ik mega geïnspireerd van! Toch geniet ik juist ook van non-fictie – en dan met name boeken over ondernemen, female empowerment, etc. – dus ik zorg ervoor dat ik die er ook regelmatig bij pak. In deze blog deel ik mijn favoriete boeken die elke ondernemer gelezen moet hebben!

Boekentips voor ondernemers

Een tijdje terug deelde ik op Instagram (volg je mij daar al?) welke boeken op mijn reading list staan. Ik kreeg in de comments toen nog zó veel goede boeken voor iedere ondernemer, dat ik die jou niet kan onthouden! Ik heb een soort master-list gemaakt waar jij voorlopig inspiratie uit kunt putten voor goed leesvoer. Uiteraard heb ik ze ook even voor je gecategoriseerd (je bent een structuurcoach of je bent het niet). Ik heb ze nog lang niet allemaal zelf gelezen, dus forgive me als iets niet helemaal in de juiste categorie staat. 

Ready? Komen ze:

Boeken over productiviteit

 

Mindset

beste boeken tip ondernemer

Boeken over ondernemen

 

Female empowerment boeken

Er zijn ongetwijfeld nog véél meer geweldige boeken voor ondernemers, maar ik denk dat je hier wel even mee vooruit kunt. 😉

Heb jij nog een boekentip die absoluut niet op deze lijst mag ontbreken? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Ik deel elke week tips en tricks over onder andere ondernemen, structuur en mindset (en boeken;)) met mijn mailinglist. Wil jij ook mijn (gratis) mails ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant:

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt

Ik ben Shelley Barendregt en ik word ontzettend blij van structuur en systemen. Mijn mailbox zal nooit 500 ongelezen e-mails bevatten en mijn laptop is netjes geordend in mapjes en categorieën. Regelmatig help ik vriendinnen en collega’s met dingen zoals hun inboxen opschonen of hun kledingkasten ordenen. Structuur, organisatie, discipline – that’s my thing!

meer over mij

Ontvang wekelijks tips om tijd te besparen en laat mij je helpen om meer structuur in je leven aan te brengen!

Populaire posts

Bedankt voor je inschrijving

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je inbox.